Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Modričs: "Negrasos pamest "Real" rindas"

Modričs: "Negrasos pamest "Real" rindas"
Luka Modričs (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola čempionāta kluba Madrides "Real" pussargs Luka Modričs paziņojis, ka, lai gan uzskata Žuzē Mourinju par lielisku treneri, horvāts negrasās pamest "Real" rindas un sekot portugāļu speciālistam uz Londonu.

27 gadus vecais Horvātijas izlases pussargs sacīja: "Pat neapsveru iespēju šovasar pamest Madridi. Katrs jaunais futbolists sapņo par spēlēšanu Madrides "Real", es nebiju izņēmums."

Attiecībā uz portugāļu trenera Žuzē Mourinju pāreju uz Londonas "Chelsea" Modričs teica: "Viņš ir fantastisks treneris, un esmu bijis pagodināts par iespēju strādāt kopā. Novēlu viņam visu to labāko un ticu, ka Mourinju spēs izmantot savas zināšanas, lai atkal spētu lieliski vadīt "Chelsea"."

Pēc Mourinju pārcelšanos uz Londonu viena no portugāļa vēlmēm bija tieši Horvātijas izlases pussarga piesaiste. Jau pagājušajā vasarā Mourinju apliecināja savu interesi par šo futbolistu, esot viens no iniciatoriem horvāta pārejai no "Tottenham" par 30 miljoniem britu mārciņu (aptuveni 24,8 miljoni latu).

Izmantotais avots:
The Sun | The Best for News, Sport, Showbiz,...

     [+] [-]

, 2013-06-10 14:07, pirms 11 gadiem
Vasara gara , tagad kaut ko runāt ir bezjedzīgi!

     [+] [-]

, 2013-06-10 14:37, pirms 11 gadiem
Ja jau modris dabutu spelēt

  -1 [+] [-]

, 2013-06-10 14:41, pirms 11 gadiem
Cerams, ka tā! Nākošsezon viņš varētu ieņemt svarīgu lomu, kā potenciālais Alonso aizstājējs!!

     [+] [-]

, 2013-06-10 17:23, pirms 11 gadiem
Lai paliek, komandā pa šo sezonu ir iejuties. Manuprāt, šī ir viņa komanda! Ja jaunais treneris uzticēsies, un nebūs nekādu antipātiju, saskatu jaunu centra pusargu līderi. Ne tikai Madridē, vai Spānijā, bet pasaulē!

     [+] [-]

, 2013-06-10 17:27, pirms 11 gadiem
Modričam jāpaliek, tas ir skaidrāks par skaidru. Varbūt Modris būs "Real" viduslīnijas pēdējā cerība.

     [+] [-]

, 2013-06-10 19:51, pirms 11 gadiem
Alonso paliek madridē, kāpēc viņš būtu jāaizstāj?

     [+] [-]

, 2013-06-10 21:13, pirms 11 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Alonso paliek madridē, kāpēc viņš būtu jāaizstāj?
Jā, paliek, bet visticamāk, ka uz pēdējo sezonu! Tākā jau šajā sezonā ir jānopērk kāds vietā, kas manuprāt ir lieki, vai jāizmanto Modrics. Šajā sezona Modric varētu rotēt ar Alonso un tikt sagatavots jau nākamajai sezonāi. Kā arī Alonso veiks operāciju un viņš nevarēs spēlēt ap 3-4 mēnešiem, tākā sezonas sākumā viņš nebūs pieejams un nevar zināt kādā kondīcija viņš būs pēc pilnas atvesaļošanās!!

     [+] [-]

, 2013-06-10 21:18, pirms 11 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Alonso paliek madridē, kāpēc viņš būtu jāaizstāj?
.

     [+] [-]

, 2013-06-10 22:25, pirms 11 gadiem
madrid real rakstīja: Jā, paliek, bet visticamāk, ka uz pēdējo sezonu! Tākā jau šajā sezonā ir jānopērk kāds vietā, kas manuprāt ir lieki, vai jāizmanto Modrics. Šajā sezona Modric varētu rotēt ar Alonso un tikt sagatavots jau nākamajai sezonāi. Kā arī Alonso veiks operāciju un viņš nevarēs spēlēt ap 3-4 mēnešiem, tākā sezonas sākumā viņš nebūs pieejams un nevar zināt kādā kondīcija viņš būs pēc pilnas atvesaļošanās!!
Kas ar Alonso noticis?
Modričs itkā esot pirkts kā backup plāns, kas spēlē blakus Alonso un komanda nezaudē kreatīvu no mida, ja Alonso tiek intensīvi presingots un izslēgts no spēles. Kāpēc gan šim backup plānam nekļūt par regulāru sastāva formāciju?

     [+] [-]

, 2013-06-10 23:09, pirms 11 gadiem
JezusKristus rakstīja: Kas ar Alonso noticis?
Modričs itkā esot pirkts kā backup plāns, kas spēlē blakus Alonso un komanda nezaudē kreatīvu no mida, ja Alonso tiek intensīvi presingots un izslēgts no spēles. Kāpēc gan šim backup plānam nekļūt par regulāru sastāva formāciju?
Real Madrid announced on its official website that Xabi Alonso has undergone surgery on a groin injury and will consequently be out of action for six to eight weeks. Goal.com rakstīts, ka 2 mēneši, bet citas vietnēs minēti pat no 3-4 mēneši!
Runājot par Modricu, viņš ir ļoti universāls, bet domāju, ka rotēs ar Alonso.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja