Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Asenho pievienojies ''Atletico''

Asenho pievienojies ''Atletico''
Serhio Asenho
Foto: AFP

Spānijas U-21 izlases vārtsargs Serhio Asenho, kurš iepriekšējās divas sezonas pārstāvēja spāņu klubu ''Real Valladolid'', pievienojies Spānijas galvaspilsētas klubam ''Atletico'', parakstot līgumu uz četriem gadiem.

Par 20 gadus veco vārtsargu interesi izrādīja arī tādi klubi kā ''Barcelona'' un ''Manchester United'', taču jaunais spānis nolēmis pievienoties ''Atletico''. Ja futbolists veiksmīgi izies medicīnisko pārbaudi, par ko neviens nešaubās, tad Madrides klubs savu jaunieguvumu oficiāli prezentēs nākošnedēļ – pirmdien. Spānijas U-21 izlases vārtsargs parakstījis līgumu uz četriem gadiem un pārejas summa tiek lēsta apmēram 5,5 miljonu eiro apmērā.

Ceļgala savainojuma dēļ Asenho izlaida pagājušās sezonas lielāko daļu, taču šī gada aprīlī uz atlikušajiem sezonas diviem mēnešiem viņš atguva pirmā numura lomu ''Valladolid'' komandas rindās.
''Atletico'' komandas uzbrūkošā tipa brazīliešu pussargs Djēgo Košta (20), kurš pagājušajā sezonā tika izīrēts ''Albacete'', kā daļa no darījuma uz vienu sezonu tiks izīrēts ''Valladolid''.

20 gadus vecais vārtsargs, kurš ''Valladolid'' komandā uzsāka savu profesionālo karjeru, Madrides kluba rindās ieņems pirmā numura lomu. Cik zināms ''Atletico'' šovasar pametuši divi pieredzējuši vārtsargi – Gregorijs Kupē turpmāk spēlēs Francijas klubā ''PSG'', bet argentīnietis Leo Franko pievienojies Turcijas klubam ''Galatasaray''.

Izmantotie resursi:
clubatleticodemadrid.com

  +3 [+] [-]

, 2009-07-09 15:19, pirms 15 gadiem
Ceru šo spēlētāju pēc pāris sezonām ieraudzīt laukumā, jau Barselonas kreklā.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-09 15:59, pirms 15 gadiem
lieliska izveele, ljoti perspektiivs vaartsargs. ja nebuus traumu, naakamais talantiigaakais spaanijaa peec Kasiljasa.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-09 16:22, pirms 15 gadiem
Spānijā netrūkst labu vārtsargu.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-09 17:23, pirms 15 gadiem
Tātad tomēr. Tas bija gaidāms pēc tam, kad "Atletico" pārdeva Franko un Kupē. Ļoti labs pirkums, nešaubīgi labs talants. Ceru madridieši spēs šo talantu izmantot un vēl arī attīstīt. Viens no labākajiem vārtsargu transfēriem visā transfēru sezonā!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-09 18:29, pirms 15 gadiem
atceros, kad skatījos viņu spēlējam U18 izlasē laikam. viņš tad divas pendeles izšķirošās paņēma. bija iespaidīgi.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-09 21:54, pirms 15 gadiem
Nesenajā U21 EČ viņš arī pendeles ķēra un bija labākais komandā, žēl, ka laukuma spēlētāji neturēja līdzi.
Līdzīgi kā Kasiljass jau vārtsargam ļoti agrā vecumā rāda labu un stabilu sniegumu. Ar viņu Atletico, cerams, var rēķināties uz ilgu laiku.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-09 22:13, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Nesenajā U21 EČ viņš arī pendeles ķēra un bija labākais komandā, žēl, ka laukuma spēlētāji neturēja līdzi.
Līdzīgi kā Kasiljass jau vārtsargam ļoti agrā vecumā rāda labu un stabilu sniegumu. Ar viņu Atletico, cerams, var rēķināties uz ilgu laiku.
jā, atceros, kad tajā spēlē ko pieminēju pusfinālā ar Franciju, Asenjo bija Nr.2, bet kad pirmo traumēja, viņš iznāca uz laukuma un veica vairākus seivus. un pendelēs paņēma divas. skaisti.