Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kameni pagarina līgumu ar "Espanyol"

Kameni pagarina līgumu ar "Espanyol"
Karloss Kameni
Foto: AFP

Spānijas futbola kluba "Espanyol" kamerūniešu vārtsargs Karloss Kameni pagarinājis līgumu ar komandu uz četriem gadiem, tādējādi atjaunojot to līdz pat 2013. gadam.

Pirms kāda laika izskanēja runas, ka Kamerūnas izlases vārtsargs līguma termiņa beigu dēļ šovasar varētu pamest "Espanyol" un turpināt savu karjeru kādā Anglijas Premjerlīgas komandā. Taču visnotaļ veiksmīgais "Espanyol" sniegums Spānijas līgā (izcīnīta 10.vieta) bija viens no iemesliem, kādēļ Kameni piekrita pagarināt līgumu ar komandu.

"Mēs esam panākuši abpusēju vienošanos un Kameni ir paziņojis, ka ir priecīgs turpināt darbu ar "Espanyol", sacīja kluba sporta direktors Ramons Planess.

Patlaban 25 gadus vecais Kameni gatavojas aizvadīt 2010. gada Pasaules Kausa izcīņas kvalifikācijas spēli Kamerūnas izlases sastāvā pret Gabonas valstsvienību. Spēle notiks 20. jūnijā.

Par labāko Āfrikas futbolistu 2006.-2007. gadā atzītais Kameni "Espanyol" spēlē kopš 2004. gada. Komandā viņš ir aizvadījis 158 mačus.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

     [+] [-]

, 2009-06-09 22:22, pirms 15 gadiem
klubs espanjol ir anglijaa???es redzu ka sis rakst ir iebaazts pie sadaljas Anglija
kpc taa?

     [+] [-]

, 2009-06-09 22:28, pirms 15 gadiem
Tas jau bija paredzams. Klīda runas, ka viņš varētu pāriet uz N'Castle, bet nav brīnums, ka spēlētājs izvēlas labāk spēlēt Spānijas augstākajā līgā nevis Anglijas otrajā. "Espanyol" viņš noderēs, tāpat kā noderējis līdz šim.

     [+] [-]

, 2009-06-09 23:23, pirms 15 gadiem
prieks ka palika. sezona iesākās neīpaši gan klubam, gan pašam Kamenī, bet tik un tā viņš ir un paliek viens no komandas vilcējiem un līderiem. Espanyol saņēmās un vienu no lielākajām lomām otrajā sezonas daļā spēlēja tieši Kameni.