Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Abidāls izslēgts no ierindas 6 līdz 8 nedēļas

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Abidāls izslēgts no ierindas 6 līdz 8 nedēļas
Eriks Abidāls (tuvplānā) un Sejdu Keita
Foto: AP/ Scanpix Sweden

Spānijas futbola čempionvienību "Barcelona" piemeklējis vēl viens robs tās sastāvā. Savainojumu treniņā guvis franču aizsargs Eriks Abidāls, kurš laukumā nevarēs iziet sešas līdz astoņas nedēļas.

Abidāls otrdien klibodams priekšlaicīgi atstāja Barselonas komandas rīta treniņu. Pēc veiktām medicīniskajām pārbaudēm franču aizsargam tika atklāts plīsums kreisās kājas pirksta atvilcējmuskulī, kas Abidālam, balstoties uz mediķu prognozēm, liegs iziet laukumā sešas līdz astoņas nedēļas. Līdz ar to, visticamāk, nāksies izlaist vismaz astoņas spēles vietējā "La Liga" čempionātā un abi UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla dueļi pret Vācijas "Stuttgart".

Svētdien katalāņu vienība vietējā čempionāta ietvaros viesosies Madridē pie "Atletico", un gaidāmajā spēlē katalāņu galvenajam trenerim Hosepam Gvardiolam nāksies iztikt bez vairākiem nozīmīgiem aizsargiem - Rafaela Markesa, Gerarda Pikē (abiem diskvalifikācija), Daniela Alveša (savainojums) un nu arī Abidāla -, kā arī savainojumu guvušā balsta pussarga Jajas Turē. Iespējams, Gvardiolam nāksies sastāvā iekļaut kādu no rezervju komandas jaunajiem aizsargiem.

Jāpiemin, ka šis Abidālam nav pirmais nopietnais savainojums šosezon. Proti, novembrī francūzis guva savainojumu, pārstāvot Francijas izlasi Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs, taču laukumā atgriezās ātrāk nekā pēc trim nedēļām, kā bija prognozējuši ārsti. Šosezon staltais franču aizsargs "Barcelona" sastāvā izgājis laukumā 26 oficiālajās spēlēs.

"La Liga" čempionātā "Barcelona" pēc aizvadītas 21 kārtas ar izcīnītiem 55 punktiem ieņem līderpozīcijas, tuvāko sekotāju Madrides "Real" apsteidzot par pieciem punktiem.

Izmantotie resursi:
fcbarcelona.cat

  +1 [+] [-]

, 2010-02-09 20:19, pirms 14 gadiem
Žēl.. Smagi ar tiem aizsargiem.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-09 20:45, pirms 14 gadiem
Un kas tad paliek no stabilajiem? Pujols, Maksvels, Milito. Jaja arī varētu aizsasrdzībā nospēlēt, bet nu tagad pavisam sūdīgi

  +1 [+] [-]

, 2010-02-09 20:47, pirms 14 gadiem
Paliek Maksvels, Čigrinskis, Pujols un.. ? Munjesa?

  +1 [+] [-]

, 2010-02-09 20:57, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Paliek Maksvels, Čigrinskis, Pujols un.. ? Munjesa?
... Milito, lai gan ne tuvu nav labākajā kondīcijā - vismaz pozitīvi, ka pret Getafi visu spēli nospēlēja. Kā reiz noderētu Kaseress.
No jauniešiem vistuvāk ir tevis pieminētais Munjesa un Fontass. Priekšroku dotajā brīdī dotu otrajam - gan jau Peps vienu no viņiem izsauks.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-09 21:09, pirms 14 gadiem
Nikis rakstīja: ... Milito, lai gan ne tuvu nav labākajā kondīcijā - vismaz pozitīvi, ka pret Getafi visu spēli nospēlēja. Kā reiz noderētu Kaseress.
No jauniešiem vistuvāk ir tevis pieminētais Munjesa un Fontass. Priekšroku dotajā brīdī dotu otrajam - gan jau Peps vienu no viņiem izsauks.
ljoti ticams, ka no B komandas izsauks arii kaadu maleejo, piemeeram, Montoiju
nu un izskataas, ka buus Pujols-Chigra-Milito-Maksvels, ja veel kaads nepaspees nolikties

     [+] [-]

, 2010-02-09 22:10, pirms 14 gadiem
Situācija pasmaga Tad jau Maksvels ies savā ierastajā pozīcijā un aizvietos Abidālu.
pret Atletico man liekas būs vienas vienīgas šaizes... pie tam Calderon stadionā.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-09 23:16, pirms 14 gadiem
Kursh veel aceeras laikus , kad Abi pie Lyon bija lloti liela atsleega ? Bija labaakais malejais aizsargs pasaulee

  +1 [+] [-]

, 2010-02-10 01:37, pirms 14 gadiem
njaaa..smagi-bet ganjaw izzwiks!

     [+] [-]

, 2010-02-10 16:16, pirms 14 gadiem
čigrinskim arī savainojums, arā uz nedēļu. mde būs ļoti grūti nospēlēt, bet nu tiks galā paliek milito un jaja turē centrā, un pujols ar maxvelu malās. būs labi