Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Zokora pārceļas uz "Sevilla"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Zokora pārceļas uz "Sevilla"
Didjē Zokora
Foto: AFP

Spānijas ''La Liga'' klubs ''Sevilla'' vienojies ar Anglijas Premjerlīgas klubu ''Tottenham'' par Kotdivuāras izlases pussarga Didjē Zokoras pāreju. Transfēra summa nav publiskota.

28 gadus vecais pussargs Londonā pavadīja trīs sezonas. Pirms tam viņš spēlēja Sentetjēnas klubā Francijas čempionātā. Kopumā ''Spurs'' sastāvā Zokora piedalījās 134 spēlēs un pērn kopā ar komandu izcīnīja Anglijas līgas kausu. Taču šī gada sākumā ''Tottenham'' iegādājās Vilsonu Palasiosu, un šī pāreja būtiski ietekmēja Zokoras spēles laiku.

Tagad kļuvis zināms, ka Kotdivuāras izlases pussargam atrasts jauns klubs – ''Sevilla''. Ne pārejas summa, ne Zokoras jaunā līgumu termiņš netiek izpausts. ''Spurs'' par viņa pāreju pirms trīs gadiem Sentetjēnai samaksāja 8,2 miljonus mārciņu.

Seviļas klubs pagājušajā sezonā Spānijas čempionātā ieņēma augsto 3.vietu aiz Barselonas un Madrides ''Real'', tādējādi kvalificējoties UEFA Čempionu līgai.

Izmantotie resursi:
tottenhamhotspur.com

  -3 [+] [-]

, 2009-07-08 17:19, pirms 15 gadiem
ptu, gandrīz izlasījās Znaroks

  -1 [+] [-]

, 2009-07-08 17:52, pirms 15 gadiem
sauliits rakstīja: ptu, gandrīz izlasījās Znaroks

     [+] [-]

, 2009-07-08 19:17, pirms 15 gadiem
Nu tad vismaz Totenhemā varēs pamatā spēlēt gan Bentlijs, gan Lenons, kā arī Modričs un Džīnass... Tas labi. Zokora Seviļai derēs, pašam spēlētājam jau arī laba pāreja, jo varēs ČL grupu turnīrā kapāt + vēl salīdzinoši spēcīgāks klubs. Gaidīju jau agrāk viņa pāreju, taču domāju, ka viņš dosies uz Franciju. Ja nemaldos, tad tieši no turienes pagājšgad bija interese.

     [+] [-]

, 2009-07-08 20:51, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Nu tad vismaz Totenhemā varēs pamatā spēlēt gan Bentlijs, gan Lenons, kā arī Modričs un Džīnass... Tas labi. Zokora Seviļai derēs, pašam spēlētājam jau arī laba pāreja, jo varēs ČL grupu turnīrā kapāt + vēl salīdzinoši spēcīgāks klubs. Gaidīju jau agrāk viņa pāreju, taču domāju, ka viņš dosies uz Franciju. Ja nemaldos, tad tieši no turienes pagājšgad bija interese.
Tu esi midā ielicis četrus uzbrūkošus spēlētājus.
Bez Palasjosa kā DM un kapātāja tur nebūs aršana.