Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Atletico" aizsargs Pernija iekļūst autoavārijā

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Madrides "Atletico" aizsargs Pernija iekļūst autoavārijā
Mariano Pernija (pa kreisi) divcīņā ar Rubenu Barahu
Foto: AFP

Spānijas futbola kluba Madrides "Atletico" aizsargs Mariano Pernija naktī uz trešdienu Argentīnā iekļuvis autoavārijā un šobrīd, atrodoties stabilā stāvoklī, mediķu uzraudzībā ārstējas kādā slimnīcā netālu no Buenosairesas.

32 gadus vecais Spānijas kluba "Atletico Madrid" kreisās malas aizsargs Mariano Pernija, kurš starpsezonu periodā ar savu ģimeni bauda brīvdienas dzimtajā Argentīnā [Pernija ir naturalizēts spānis, kurš dzimis Argentīnas galvaspilsētā Buenosairesā - aut.], naktī uz trešdienu vadīja īrētu automašīnu, kurā bez futbolista atradās arī viņa trīs un piecus gadus jaunie bērni. Vēl nenoskaidrotu iemeslu dēļ mašīna pēkšņi apgāzās un noslīdēja no ceļa.

Pēc negadījuma Pernija un viņa bērni tika nogādāti "Santamarina" slimnīcā Tandilas pilsētā netālu no Buenosairesas. Futbolista bērni negadījumā nopietnas traumas nav guvuši, savukārt Pernijam esot traumēta kreisā plauša un iepriekš lauztais atslēgas kauls. Šī negadījuma dēļ Pernijam mediķu uzmanībā kāds laiks vēl būs jāpavada slimnīcā, un futbolists nebūs gatavs 11. jūlijā ar Madrides "Atletico" sākt gatavošanos jaunajai "La Liga" čempionāta sezonai.

Pernija, kurš iepriekš spēlējis tādos Spānijas futbola klubos kā "Getafe", "Recreativo" un Argentīnas vienībā "Independiente", Madrides "Atletico" pievienojās 2006. gadā, Spānijas galvaspilsētas klubā aizvadot teju 80 oficiālās spēles. Futbolista kontā arī 11 spēles un vieni gūti vārti Spānijas izlases sastāvā

Izmantotie resursi:
uefa.com
clubatleticodemadrid.com

  +4 [+] [-]

, 2009-07-08 22:23, pirms 15 gadiem
Lai veseļojas.