Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Iespējams, van Nistelrojam būs nepieciešama operācija

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Iespējams, van Nistelrojam būs nepieciešama operācija
Rūds van Nistelrojs

Madrides ''Real'' nīderlandiešu uzbrucējam Rūdam van Nistelrojam, iespējams, tuvākājā laika atkal tiks veikta ceļgala operācija.

Van Nistelrojs klibodams bija spiests atstāt laukumu, nospēlējis tikai desmit minūtes pēdējā ''Real'' spēlē pret ''Juventus'' UEFA Čempionu līgā (0:2). Pēc medicīniskās izmeklēšanas noskaidrojās, ka jaunais savainojums ir saistīts ar van Nistelroja veco ceļgala traumu. 32 gadus vecajam uzbrucējam pagājušā gada pavasarī dzimtenē tika veikta ceļgala operācija. Paredzams, ka van Nistelrojs apmeklēs ķirurgu Ričardu Stedmanu, kas jau agrāk operējis ''Real'' uzbrucēju, un tad tiks pieņemts lēmums kā rīkoties tālāk.

Van Nistelrojs papildinājis ''Real'' traumēto spēlētāju sarakstu, kurā jau ir viņa tautietis Arjens Robens, kurš nespēlēs sešas nedēļas, un Rubens de la Reds, kurš ir ārā no ierindas uz pagaidām nenoteiktu laiku. De la Reds pagājušājā nedēļā Spānijas kausa spēles laikā laukumā zaudēja samaņu.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  +3 [+] [-]

, 2008-11-07 18:38, pirms 16 gadiem
Ceru ka nostaasies atpakalj uz sliedeem.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-07 23:01, pirms 16 gadiem
Turies Rūd.