Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" ar trešo piegājienu vienojas par Spānijas varoņa Olmo iegādi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barcelona" ar trešo piegājienu vienojas par Spānijas varoņa Olmo iegādi
Dani Olmo. Foto: imago/Eibner/Scanpix

Spānijas vicečempionei "Barcelona" ar trešo piegājienu izdevies panākt vienošanos ar Vācijas Bundeslīgas klubu "RB Leipzig" par Eiropas čempiona Dani Olmo iegādi. Barselona samaksās 55 miljonus eiro, bet ar bonusiem darījums var pieaugt līdz 62 miljoniem.

"Barcelona" jau ilgāku laiku lūkojās Dani Olmo virzienā. Katalonijas klubs vispirms lika galdā piedāvājumu par 40+20 miljoniem eiro, taču pamata summas maksāšana sāktos tikai 2025. gadā, un "Barcelona" ik gadu pārskaitītu tikai desmit miljonus. "RB Leipzig" piedāvājumu atraidīja.

Spāņi nebija gatavi apstāties, otrajā reizē piedāvājot 50+15 miljonus eiro. Leipciga klusēja – ne noraidīja, ne apstiprināja. Saprotot, ka ar to nebūs gana, "Barcelona" piedāvāja 55+7 miljonus eiro, un trešais piegājiens izrādījies veiksmīgs.

Arī pats Olmo vēlējās pārcelties uz Barselonu, un viņš jau vienojies par sešu gadu līgumu ar Spānijas vicečempioni.

26 gadus vecais Olmo jūlijā palīdzēja Spānijas valstsvienībai triumfēt Eiropas čempionātā. Viņš iesita ceturtdaļfinālā pret Vāciju, guva uzvaras vārtus pusfinālā pret Franciju, bet finālā pret Angliju Olmo pašās beigās izsita bumbu no vārtu līnijas un palīdzēja nosargāt minimālu uzvaru.

     [+] [-]

, 2024-08-06 18:32, pirms mēneša
Olmo sakarā jau tikai viens jautājums.
Vai tas čalis izvilks pilnu sezonu beidzot.

     [+] [-]

, 2024-08-06 18:36, pirms mēneša
Fantastisks biznesa plāns - atdot akadēmijas spēlētāju prom un pēctam nopirkt atpakaļ par 60 ļamiem

     [+] [-]

, 2024-08-06 19:16, pirms mēneša
Visu cieņu Olmo,bet nopirkt par tādu summu spēlētāju,kad ķipa jāskaita katrs eiro,kurš 90% no savas karjēras spēlē labajā malā,kur tev priekšā jau ir Jamals un Rafinja?
Kad tev nav stabils kreisās malas uzbrucējs un balsta pussarga pozīcijā ir jāspēlē Gundogans?
Kaut kā liekas ka Laporta par komandas interesēm maza bēda,galvenais uzspodrināt savu tēlu,ka lūk,atvedu jums vienu no Eiro varoņiem.

  +1 [+] [-]

, 2024-08-06 21:28, pirms mēneša
NilsK rakstīja: Visu cieņu Olmo,bet nopirkt par tādu summu spēlētāju,kad ķipa jāskaita katrs eiro,kurš 90% no savas karjēras spēlē labajā malā,kur tev priekšā jau ir Jamals un Rafinja?
Kad tev nav stabils kreisās malas uzbrucējs un balsta pussarga pozīcijā ir jāspēlē Gundogans?
Kaut kā liekas ka Laporta par komandas interesēm maza bēda,galvenais uzspodrināt savu tēlu,ka lūk,atvedu jums vienu no Eiro varoņiem.
Kur tu ņēmi, ka 90 % gadījumu viņš spēlēja labajā malā. Paskatījos dažus YouTube apkopojumus par šo un tur redzams,ka viņš perfekti spēlē arī kreisajā malā.

     [+] [-]

, 2024-08-06 22:16, pirms mēneša
Barcelona kļūst arvien stiprāka.

     [+] [-]

, 2024-08-06 22:49, pirms mēneša
filguds rakstīja: Kur tu ņēmi, ka 90 % gadījumu viņš spēlēja labajā malā. Paskatījos dažus YouTube apkopojumus par šo un tur redzams,ka viņš perfekti spēlē arī kreisajā malā.
apskatījos gandrīz visām Leipzig pagājušās sezonas spēlēm taktisko izvietojumu,visās viņš spēlē labajā malā.

     [+] [-]

, 2024-08-07 00:49, pirms mēneša
Ņemot vērā, ka izlasē viņš spēlēja kā centra pussargs, tad man ir pilnīgi vienalga kā viņu izmantoja Leipzig treneris, Olmo ir ļoti universāls spēlētājs.

Mans sapnis ir izmest no kluba sūda Turkvācieti kurš ne spēlēt nejēdz un vēl regulāri mūri palaiž. Pa lielam ir visas iespējas tagad laist viņu prom( izņemot, kuram viņš vajadzīgs) kaut būtu mana teikšana palaistu arī bez Olmo.

Mums principā ir ļoti labi centra pussargi tagad, Pedri, Gavi, De Jongs, Olmo kā arī Fermins un Roberto (visu mūžu man viņš bēsīja labās malas aizsarga pozīcijā, bet Xavi paràdija, ka viņam ir arī stiprās pozīcijas ja māk atrast).