Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Atletico" sakauj "Racing" un praktiski nodrošina vietu finālā

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

"Atletico" sakauj "Racing" un praktiski nodrošina vietu finālā
Djēgo Forlans izcēlās ar diviem vārtu guvumiem
Foto: AFP/ Scanpix

Vēlā ceturtdienas vakarā ļoti platu soli pretī Spānijas Karaļa kausa izcīņas finālam spēra Madrides "Atletico" futbolisti, pusfināla pirmajā spēlē savā laukumā ar 4:0 sagraujot Santanderas "Racing".

Abas vienības - "Racing" un "Atletico" - ir kaimiņienes vietējā Spānijas "La Liga" čempionāta turnīra tabulā, ieņemot vietas tās vidusdaļā - attiecīgi 12. un 13. pozīcija. Kausa izcīņā Santanderas un Madrides komandām radusies teicama izdevība reabilitēties (to lielākā mērā var attiecināt uz "Atletico") par samēra viduvējo sniegumu līgā, īpaši ņemot vērā faktu, ka no cīņas par kausu jau ir izsistas tādas vienības kā "Barcelona", "Real Madrid", "Valencia" un "Deportivo", kas ceļu uz kāroto mērķi padara šķietami vieglāk pārvaramu.

Madridieši šosezon demonstrē manāmi nestabilu sniegumu, labām spēlēm mijoties ar pagalam neveiksmīgiem mačiem. Lūk, ceturtdienas vakarā "Atletico" savā laukumā aizvadīja ļoti labu spēli, par ko jau vien liecina mājiniekiem labvēlīgais rezultāts 4:0, kas praktiski nodrošinājis madridiešiem vietu kausa izcīņas finālā.

Madrides futbolisti pilnībā kontrolēja spēles gaitu pirmajā puslaikā, un viesi no Santanderas varēja būt apmierināti, ka rezultātu tablo, abu komandu futbolistiem dodoties pārtraukumā, vēstīja vien par diviem mājinieku vārtu guvumiem - 2:0. "Racing" futbolisti nespēja apturēt "Atletico" argentīniešu uzbrucēju Serhio Aguero, kurš, lai gan vārtus gūt nespēja, viesu aizsardzības līnijai sagādāja ne mazums raižu. "Atletico" 9. minūtē ar teicamu sitienu izvirzīja portugālis Simau. Savukārt piecas minūtes pirms pārtraukuma madridieši pelnīti guva otros vārtus, Hose Rejesam pēc katastrofālas viesu aizsargu darbības vārtu guvumā pārvēršot pirmo vārtu autora Simau centrējumu.

Arī mača otrajā daļā "Atletico" lielākā vai mazākā mērā kontrolēja spēles gaitu un guva vēl divus vārtus, izveidojot handikapu, ko Santanderas vienībai atbildes spēlē savā laukumā dzēst būs ļoti, ļoti grūts uzdevums. Abus vārtus madridiešu labā otrajā puslaikā guva urugvajiešu uzbrucējs Djēgo Forlans, realizējot divus 11 metru soda sitienus, ko bija nopelnījuši Hosē Hurado un Aguero. Spēles izskaņā Hurado šim duelim divu spēļu sērijā varēja pielikt punktu, madridiešiem gūstot piektos vārtus, tomēr spāņu futbolistu uzbrukuma noslēdzošajā fāzē pievīla meistarība.

Jau ziņojām, ka trešdienas vakarā pirmā spēle tika aizvadīta arī pusfināla otrajā pārī. Tajā "Sevilla" savā "Ramon Sanchez Pizjuan" stadionā ar 2:0 apspēlēja "Getafe".

Atbildes spēles plānots aizvadīt jau nākamnedēļ - 10. un 11. februārī.

"Copa del Rey"

1/2 fināls, 1. spēles

DatumsLaiksSpēleRezultātsVārti
03.01.1023:00Sevilla - Getafe2:0 (1:0)Luiss Fabiano 45+2' Mario 80' (s.v.)
04.01.1023:00Atletico Madrid - Racing Santander4:0 (2:0)Simau 9' Rejess 40' Forlans 63' (11m) 72' (11m)

Atletico Madrid 4:0 Racing Santander

Izmantotie resursi:
marca.com

  +3 [+] [-]

, 2010-02-05 00:58, pirms 14 gadiem
Madride Vnk Nospieda Racing... Simau Gols Tiiri Smuks!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-05 06:58, pirms 14 gadiem
Nu skatoties video 1 pendeli tur pilnīgi droši var pateikt ka tur nebij pendeles sods tika pārkāpts pirms vartsarga laukuma.. un tas kas viņš aizripoja lidz tam laukumam domāju nav ataisojums sāj reizē pendelē.
Pendelej tur nevaidzeja būt

  +3 [+] [-]

, 2010-02-05 08:50, pirms 14 gadiem
izskataas, buus labais finaals

  +1 [+] [-]

, 2010-02-05 08:54, pirms 14 gadiem
aNnounced rakstīja: Nu skatoties video 1 pendeli tur pilnīgi droši var pateikt ka tur nebij pendeles sods tika pārkāpts pirms vartsarga laukuma.. un tas kas viņš aizripoja lidz tam laukumam domāju nav ataisojums sāj reizē pendelē.
Pendelej tur nevaidzeja būt
Nu nebija pendeles, bet uz to neraugoties, tikuntā pārliecinoši.

     [+] [-]

, 2010-02-05 12:48, pirms 14 gadiem
skaissta spele Atletii izpilddijumaa!
Kanaless 1 nespeeja pavilkt savejos..