Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Arī Leo Franko pārcēlies uz ''Galatasaray''

Arī Leo Franko pārcēlies uz ''Galatasaray''
Leo Franko
Foto: AP

Argentīniešu vārtsargs Leo Franko, kurš pēdējos piecus gadus pārstāvējis Spānijas klubu ''Atletico Madrid'', pievienojies Turcijas klubam ''Galatasaray'', vēsta Stambulas kluba oficiālā mājaslapa.

Vakar jau ziņojām, ka ''Galatasaray'' noslēguši līgumu ar Kotdivuāras izlases 27 gadus veco pussargu Kaderu Keitu, kurš iepriekšējās divas sezonas pārstāvēja Francijas klubu ''Lyon''. Kļuvis zināms, ka turku klubam, ar jauno komandas galveno treneri Franku Rijkārdu priekšgalā, pievienojies arī Madrides ''Atletico'' vārtsargs Franko.

32 gadus vecajam vārtsargam, kura kontā arī četras spēles Argentīnas izlasē, līgums ar spāņu klubu bija spēkā līdz sezonas beigām, taču kluba vadība to nepagarināja, kā rezultātā Franko ''Galatasaray'' klubam pievienojies kā brīvais aģents. Pieredzējušais vārtsargs jau veiksmīgi izgājis medicīnisko pārbaudi un pievienojies komandai, kura aizvada treniņnometni Nīderlandē. Piecu sezonu laikā Franko ''Atletico'' kluba rindās aizvadījis 148 spēles. Pagājušajā sezonā kopā nu jau ar bijušo komandas biedru Gregoriju kupē, kurš nākošajā sezonā spēlēs Francijas klubā ''PSG'', Franko palīdzējis Madrides klubam izcīnīt augsto ceturto vietu Spānijas čempionātā, kas paredz, ka nākošajā sezonā klubs varēs uzsākt cīņu UEFA Čempionu līgā no ''play-off'' kārtas.

''Es vēlējos jaunu izaicinājumu. Šī pāreja man nozīmē ļoti daudz, tas ir liels solis manā turpmākajā karjerā,'' sacīja Franko.

Pametot klubu diviem pieredzējušiem vārtsargiem, ''Atletico'' kluba vadība plāno iegādāties Spānijas U-21 izlases un ''Valladolid'' komandas jauno talantu Serhio Asenho.

Jāatzīmē, ka ''Galatasaray'' komandas rindās spēlē tadi futbolisti kā Harijs Kjūels, brazīlietis Linkolns (iepriekš pārstāvēja ''Schalke'' un ''Kaiserslautern'' - R.Z.), Milans Barošs, Šabani Nonda (''Blackburn'', ''AS Roma'' un ''Monaco'') u.c.

Izmantotie resursi:
galatasaray.org
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2009-07-03 17:29, pirms 15 gadiem
Simpātisks klubs tas Galatasaray. Būs interesanti paskatīties, ko Raikārds sastrādājis.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-03 18:15, pirms 15 gadiem
nu ''Atletico'' paliek bez laba vārtsarga,jo aizgāja arī kupē

  +3 [+] [-]

, 2009-07-03 18:41, pirms 15 gadiem
jā, nu nesaprotu kāpēc Atletiko tā izdarās ar vārtsargiem. sākumā normāli pačakarē Franko ar Abiati iegādi. tad nopērk Kupē un izdomā, ka tomēr Franko labāks un pačakarē Kupē. rezultātā nu visi trīs izcilie vārtsargi ir prom, un kas nu būs ar Atletiko? varbūt jau arī iegūs Asenjo, bet vai viņš aizstās Franko? nedomāju, man liekas Franko bija pārāk labs, lai viņu šitā laistu prom. bet nu varbūt kaut kas sagājis grīstē.
kā arī Galatasarajā jau vēl ir De Sanktis...

  +1 [+] [-]

, 2009-07-03 19:22, pirms 15 gadiem
Komanda tiešām izskatās skaisti!
Būs interesanti sekot līdz!