Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Tas ir sāpīgi" – Čavi apstiprina, ka Dembelē pametīs Barselonu un pievienosies PSG

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Tas ir sāpīgi" – Čavi apstiprina, ka Dembelē pametīs Barselonu un pievienosies PSG
Usmans Dembelē. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas čempiones futbolā "Barcelona" galvenais treneris Čavi pēc pārbaudes spēles Lasvegasā apstiprinājis spārna Usmana Dembelē vēlmi pamest Kataloniju, lai pievienotos Francijas spēcīgākajam klubam Parīzes "Saint-Germain".

"Viņš saka, ka saņēmis piedāvājumu un pieņēmis lēmumu doties prom. Tas ir viņa personīgais lēmums," pēc 1:0 uzvaras pārbaudes spēlē pret "AC Milan" teica Čavi. "Runāšu skaidru valodu. Viņš atklāti pateica par PSG piedāvājumu, ka viņi zvanījuši un ka mēs neko nevaram mainīt. Tas ir sāpīgi, jo mēs parūpējāmies par viņu, lai viņš būtu laimīgs, lai viņš izšķirtu spēles."

Čavi pauda, ka "Barcelona" nav spējīga finansiāli sacensties ar Francijas bagātāko klubu.

Usmans Dembelē uz Barselonu pārcēlās 2017. gada vasarā, kad par viņu tika samaksāti 105+40 miljoni eiro. Francijas futbolists Dortmundes "Borussia" pameta ar skandālu, atsakoties ierasties uz treniņiem un pieprasot pārdošanu. Katalonijas klubā aizvadītajās 185 spēlēs Dembelē guvis 40 vārtus.

26 gadus vecais Dembelē daudz cīnījies ar savainojumiem un sekām. Savedot kārtībā veselību, viņš kļuva par Spānijas čempionāta labāko rezultatīvo piespēļu dalītāju un drīz pēc tam pagarināja līgumu ar "Barcelona", kas ir spēkā uz vēl vienu gadu. Taču līgumā ir iekļauta arī izpirkuma summa, kā to paredz Spānijas noteikumi.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-08-02 20:01, pirms 9 mēnešiem
Vajag aizliegt pārdot un pirkt spēlētājus!
Liela mežonība 21 gs., pie tam vēl melno.

     [+] [-]

, 2023-08-03 17:16, pirms 9 mēnešiem
Es gribētu lai mani pārdod par 100miljoniem un man sapiķo tikpat... Interesanti ko PSG darīs ar saviem pussargiem, tur nekā talantīga nav vienīgi tas Emry jaunais kaut ko varēja parādīt.