Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Abidāls vēlas palikt Barselonā

Abidāls vēlas palikt Barselonā
Eriks Abidāls
Foto: AP

Spānijas futbola kluba ''Barcelona'' aizsargs Eriks Abidāls, par spīti dažādām runām, ka komanda izrāda interesi par vairākiem augstas klases kreisās malas aizsargiem, atzinis, ka jūtas laimīgs Barselonā un vēlas komandā palikt arī turpmāk.

Dažādu savainojumu dēļ šajā sezonā Abidāls piedalījies ''tikai'' 30 spēlēs. Bijušais ''Lyon'' kluba spēlētājs arī sezonas noslēgumā izlaida pāris spēles, tai skaitā arī Čempionu līgas finālu, jo pāris mačos gan Spānijas čempionātā, gan Čempionu līgā tika noraidīts no laukuma. Lai arī parādījušās ziņas, ka kluba vadība meklē komandai pastiprinājumu kreisās malas aizsarga postenī, Abidāls atklājis, ka vēlas palikt komandā arī turpmāk un no konkurences nebaidās. Tiek lēsts, ka ''Barcelona'' izrāda interesi par Anglijas Premjerlīgas kluba ''Chelsea'' spēlētāju Ešliju Koulu un Vācijas Bundeslīgas kluba ''Bayern Munich'' aizsargu Filipu Lāmu.

''Lai viņi nāk. Es tikai novērtēšu šo konkurenci. Man joprojām spēkā ir līgums uz diviem gadiem un es palikšu,'' ''L'Equipe'' nopietni sacīja Abidāls. 29 gadus vecais aizsargs apzinās, ka viņam nav garantēta vieta sākumsastāvā, taču viņš uzstāj, ka tas tikai padara viņu stiprāku un treniņos ļauj strādāt cītīgāk. ''Zinu, ka treneris nekad neteiks: ''Erik, tu neapstrīdami būsi sākumsastāvā''. Tas viņam nav jāsaka tādiem spēlētājiem kā Mesi, Čavi un Injestam, jo viņi veido komandas kodolu. Uzskatu, ka es neesmu šajā kodolā, tāpēc man ir vēl lielāks iemesls katrā treniņā un spēlē atdot sevi visu,'' piebilda Francijas izlases aizsargs.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs: Rolands Rumba
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-06-01 23:49, pirms 15 gadiem
man liekas, ka Abidals uzleca vienreiz kā zvaigzne, un tagad viņam vairs nav īsti ko rādīt. domāju, ka Barsai vajag jaunu kreiso aizsargu, bet nekas pretī nav arī Abidālam. tikai dažreiz viņš var nočakarēties.

  -1 [+] [-]

, 2009-06-01 23:55, pirms 15 gadiem
Lams iederētos Barcelona spēles stilā!

  +2 [+] [-]

, 2009-06-02 00:24, pirms 15 gadiem
Izturi konkurenci un iedod iekšās tiem pārējiem.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-02 06:17, pirms 15 gadiem
Abidāls kruts, Abidāls foršs, bet īstais varonis, ir, piemēram, Silvinjo. 35 gadi un klusiņām, un izcili dara savu darbu.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-02 09:57, pirms 15 gadiem
Lai viņš tur arī paliek.