Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Komandas biedra uzslavas: Neimārs nosauc Kazemiru par labāko pussargu pasaulē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Komandas biedra uzslavas: Neimārs nosauc Kazemiru par labāko pussargu pasaulē
Kazemiru. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Pateicoties Kazemiru precīzajam sitienam, Brazīlijas futbolisti pirmdien ar 1:0 pieveica Šveici un nodrošināja dalību Pasaules kausa izslēgšanas spēlēs. Savainotais Neimārs pēc panākuma pauda, ka Kazemiru jau ilgu laiku esot labākais pasaulē.

"Kazemiru jau ilgu laiku ir labākais pussargs pasaulē," pēc uzvaras pret Šveici rakstīja Neimārs, kurš atklāšanas spēlē gūtā potītes savainojuma dēļ izsists no ierindas. Kazemiru uzvaras vārtus guva 83. minūtē un nodrošināja Brazīlijai biļeti uz nākamo posmu.

"Mēs uzvaram kopā un mēs zaudējam kopā. Mums jāspēlē kā vienotai grupai. Tas ir pats svarīgākais, lai tiktu pie kausa," pēc panākuma teica pats Kazemiru. Ilgus gadus cementējis Madrides "Real", viņš pirms šīs sezonas izvēlējās jaunu izaicinājumu un pievienojās "Manchester United".

Balsta pussargu slavēja arī Žilbertu Silva, kurš 2002. gadā izcīnīja Pasaules kausu. "Uz viņa pleciem ir liela atbildība – viņam jārūpējas par aizsardzību, lai uzbrukuma talanti varētu ziedēt. Viņš ir inteliģents, un, būdams neredzams savā pozīcijā, atvieglo dzīvi citiem," pauda Silva.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-11-29 18:04, pirms gada
Tagad mēs gaidām, ka Kazemiru nosauks Neimāru par labāko uzbrucēju Pasaulē.