Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Brazīlijas uzbrucējs Antonī saaukstējies un vaino Kataras kondicionierus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Brazīlijas uzbrucējs Antonī saaukstējies un vaino Kataras kondicionierus
Antonī. Foto: ADIL BENAYACHE/SIPA/Scanpix

Pirms Pasaules kausa apakšgrupas spēles pret Šveici brazīliešu uzbrucējam Antonī slimības dēļ nācās izlaist divus treniņus. Viņš uzskata, ka pie vainas ir Kataras gaisa kondicionieri.

"Es jutos slikti. Sāpēja kakls, bija neliels klepus. Saslimu mazliet nopietnāk nekā citi, bet tagad esmu atguvies, esmu gatavs par 100%," pauda Antonī. "Manchester United" uzbrucējs vakardienas cīņā pret Šveici laukumā devās 73. minūtē un palīdzēja uzvarēt ar 1:0.

"Domāju, ka pie vainas bija gaisa kondicionieris. Beigās to izslēdzu. Divas dienas bija ļoti, ļoti slikti, bet tagad ar mani viss ir kārtībā. Bija arī citi saslimušie," teica Antonī, nevēloties atklāt konkrētus vārdus.

Brazīlijas izlases vadība apstiprinājusi, ka potītes savainojumu guvušajam Neimāram bijis drudzis. Savukārt treniņus saslimšanas dēļ izlaida Lukass Paketa, kuram arī tika veiktas kovida analīzes, un arī vārtsargs Alisons.

Arī novembrī un decembrī Katarā valda liels karstums. Gaisa kondicionieri strādā gan stadionus, gan treniņu laukumos, gan arī spēlētāju numuriņos viesnīcā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com.br/futebol/sel...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

  -1 [+] [-]

, 2022-11-29 19:50, pirms gada
Brazīlieši jau pieraduši pie karstuma.

     [+] [-]

, 2022-11-29 21:20, pirms gada
Būs interesanti, kad spēlētāji no Kataras +30 atgriezīsies klubos un čempionātos, piemēram, uz Alpu reģiona +5.

     [+] [-]

, 2022-11-29 23:54, pirms gada
Kondicionieru lietošana visās iespējamajās vietās ne pie kā laba novest nevar. Tas nu ir fakts.

     [+] [-]

, 2022-11-30 01:35, pirms gada
perikls rakstīja: Kondicionieru lietošana visās iespējamajās vietās ne pie kā laba novest nevar. Tas nu ir fakts.
Nez 5 gadi jau tiek izmantots gan mājas, gan citur, nekas nav!