Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Mančīni: "Mēs tiksim uz Pasaules kausu un varbūt pat uzvarēsim"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mančīni: "Mēs tiksim uz Pasaules kausu un varbūt pat uzvarēsim"
Roberto Mančīni. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Itālijas futbola izlases galvenais treneris Roberto Mančīni ir pilnīgi drošs, ka vienībai izdosies kvalificēties 2022. gada Pasaules kausa finālturnīram, turklāt ir pa spēkam tajā uzvarēt.

Kā zināms, pirmdien Itālijas vienība Pasaules kausa kvalifikācijas Eiropas zonas mačā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Ziemeļīriju, savā grupā paliekot otrajā vietā aiz Šveices futbolistiem. Itālijas izlasei izšķirošajos mačos nevarēja palīdzēt komandas kapteinis aizsargs Džordžo Kjellīni, uzbrucējs Čiro Immobile un pussargi Lorenco Pelegrīni un Nikolo Dzanjolo.

Patreizējiem Eiropas čempioniem itāliešiem par iekļūšanu finālturnīrā vēl būs jāpacīnās izslēgšanas spēlēs nākamā gada martā. "Mēs martā tiksim uz Pasaules kausu," pārliecināts par savu komandu ir Mančīni. "Un varbūt pat uzvarēsim tajā. Esmu pilnīgi drošs par to."

Itālijas izlase Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā nepiedzīvoja nevienu zaudējumu, tomēr ar četrām uzvarām un četriem neizšķirtiem Eiropas zonas C grupā ar 16 punktiem palika otrajā vietā.

Par grupas uzvarētāju kļuva Šveices izlase, kas pirmdien mājas spēlē ar 4:0 pieveica Bulgāriju. Šveicieši astoņās spēlēs izcīnīja piecas uzvaras, trīs reizes cīnījās neizšķirti un ar 18 punktiem garantēja sev vietu 2022. gada Pasaules kausa finālturnīrā.

Pasaules kausa finālturnīrs norisināsies Katarā, un karsto laika apstākļu dēļ turnīrs tiks izspēlēts ziemā no 21. novembra līdz 18. decembrim.

2022. gadā Katarā notiks pēdējais Pasaules kausa finālturnīrs, kurā piedalīsies 32 komandas. 2026. gada turnīrā, kuru uzņems Kanāda, Meksika un ASV, piedalīsies 48 izlases.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-16 18:08, pirms 2 gadiem
Prandelli bija līdzīgās domās pirms spēlēm ar Zviedriju.

  +3 [+] [-]

, 2021-11-16 18:23, pirms 2 gadiem
kasagrande rakstīja: Prandelli bija līdzīgās domās pirms spēlēm ar Zviedriju.
Kāda nozīme, ko domāja Prandelli pirms spēlēm ar Zviedriju, ja viņš tad nevadīja Itālijas izlasi? Tad galvenais treneris bija Ventura.

  -1 [+] [-]

, 2021-11-16 20:06, pirms 2 gadiem
Oij ka tik nesanāk vilties beigās..

  +2 [+] [-]

, 2021-11-16 21:41, pirms 2 gadiem
Andi rakstīja: Kāda nozīme, ko domāja Prandelli pirms spēlēm ar Zviedriju, ja viņš tad nevadīja Itālijas izlasi? Tad galvenais treneris bija Ventura.
Ak jel, kā mani atmiņa pievīla, protams, ka tas bija Ventura, kurš vēl pirms otrās spēles stāstīja par to kā spēlēs finālturnīrā.

     [+] [-]

, 2021-11-17 10:20, pirms 2 gadiem
Kāpēc es uzvaru EČ saucu par brīnumu? Tieši tā iemesla dēļ, ka principā Immobile ir vienīgais reālais uzbrucējs, kurš var kaut ko parādīt augstākajā līmenī, bet ar to ir par maz. Pēdējos mačos problēma ar realizāciju bija acīmredzama. Protams Mančīni modelis ir nesalīdzināmi konkurētspējīgāks par Venturas ārprātu, bet ir lietas, kuras ir jāpieslīpē un jāpamaina. Pēc izcilā EČ ir vērojama zināma stagnācija.

     [+] [-]

, 2021-11-17 17:58, pirms 2 gadiem
..nevar tak ņemt EČ un pēc tam vēl PČ kausu.

     [+] [-]

, 2021-11-18 00:13, pirms 2 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Kāpēc es uzvaru EČ saucu par brīnumu? Tieši tā iemesla dēļ, ka principā Immobile ir vienīgais reālais uzbrucējs, kurš var kaut ko parādīt augstākajā līmenī, bet ar to ir par maz. Pēdējos mačos problēma ar realizāciju bija acīmredzama. Protams Mančīni modelis ir nesalīdzināmi konkurētspējīgāks par Venturas ārprātu, bet ir lietas, kuras ir jāpieslīpē un jāpamaina. Pēc izcilā EČ ir vērojama zināma stagnācija.
Drīzāk jājautā, ko darīs izlase, kad aizies/vairs nevilks Bonuči un Kjels. Priekšā plus mīnus būs kam spēlēt un mids ir zona, kur izlasei ir vislielākie resursi, bet pēc šiem veterāniem centra aizsardzībā kvalitātes kritums ir pamatīgs.

     [+] [-]

, 2021-11-18 17:11, pirms 2 gadiem
march_2k rakstīja: Drīzāk jājautā, ko darīs izlase, kad aizies/vairs nevilks Bonuči un Kjels. Priekšā plus mīnus būs kam spēlēt un mids ir zona, kur izlasei ir vislielākie resursi, bet pēc šiem veterāniem centra aizsardzībā kvalitātes kritums ir pamatīgs.
Gribētos domāt, ka Bastioni un Kalabria. Protams, abi šobrīd kvalitātē atpaliek, bet vēl gana jauni.

     [+] [-]

, 2021-11-18 17:33, pirms 2 gadiem
march_2k rakstīja: Drīzāk jājautā, ko darīs izlase, kad aizies/vairs nevilks Bonuči un Kjels. Priekšā plus mīnus būs kam spēlēt un mids ir zona, kur izlasei ir vislielākie resursi, bet pēc šiem veterāniem centra aizsardzībā kvalitātes kritums ir pamatīgs.
Jautājums vietā. Itālijā ir tāda problēma, ka lai pilnībā iekļautos futbola sistēmā, aizsargiem nepieciešams laiks - tiem jānobriest. Ar aizsargiem Itālijā nekad nav bijis problēmu. Galvenais ir laikus sākt iespēlēt izlasē aizsargus ar vislielāko potenciālu.
Bet man tomēr šķiet, ka arī būtu nopietni jāmonitorē situācija ar smailes uzbrucējiem, pat neskatoties uz to, ka Itālijas futbolā ir bijuši precedenti, kur ticis spēlēts bez izteikta smailes uzbrucēja (ja nemaldos, tad kaut kādā brīdī Toti "Roma" laikā).

     [+] [-]

, 2021-11-18 17:44, pirms 2 gadiem
kasagrande rakstīja: Gribētos domāt, ka Bastioni un Kalabria. Protams, abi šobrīd kvalitātē atpaliek, bet vēl gana jauni.
Man ir neliela cerība, ka Romanjoli vēl sevi parādīs, jo nav nekāds vecais un laiks vēl ir.

     [+] [-]

, 2021-11-18 18:56, pirms 2 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Man ir neliela cerība, ka Romanjoli vēl sevi parādīs, jo nav nekāds vecais un laiks vēl ir.
Jā, laikam 26 šobrīd, aizsargam vēl ir kur augt.