Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Neimārs: "Nākamais Pasaules kauss man droši vien būs pēdējais"

Rolands Eliņš

Neimārs: "Nākamais Pasaules kauss man droši vien būs pēdējais"
Neimārs. Foto: EPA/Scanpix

29 gadus vecais brazīliešu futbolists Neimārs savā dokumentālajā filmā atklāja, ka PK2022 finālturnīrs viņam, visticamāk, būs pēdējā iespēja izcīnīt Pasaules kausu.

"Domāju, ka šis būs mans pēdējais Pasaules kauss," sacīja Neimārs savas dokumentālās filmas "Neymar & The Line of Kings" prezentācijā. "Šobrīd uzlūkoju to kā pēdējo iespēju, jo nezinu, vai man pietiks mentālā spēka, lai turpinātu futbolā."

"Tāpēc centīšos paveikt visu ļoti labi, lai man ar savu valsti izdotos uzvarēt Pasaules kausā, tādējādi piepildot manu lielāko sapni, kas man ir jau kopš bērna gadiem. Un ceru, ka man tas izdosies," sacīja Neimārs.

PSG uzbrucējs palīdzējis Brazīlijas izlasei nostāties pārliecinošā pirmajā vietā Dienvidamerikas zonā PK atlases turnīrā, kur tā tuvāko sekotāju Argentīnu apsteidz par astoņiem punktiem. Taču finālturnīros Neimāram savus mērķus piepildīt nav izdevies.

2014. gada Pasaules kausā viņš ceturtdaļfinālā guva traumu un bez viņa Brazīlija savā laukumā ar 1:7 cieta ļoti sāpīgu sakāvi pret Vāciju. Bet pēc četriem gadiem Krievijas PK Brazīlija pabeidza ceturtdaļfinālā, un Neimārs finālturnīru aizvadīja, tikai nesen atguvies no traumas.

Kataras PK 2022 finālturnīrā viņam būs 30 gadi.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/brazil...

     [+] [-]

, 2021-10-10 20:28, pirms 3 gadiem
I think Latvia can vin 2026 pk, and brang home big tropheiy

     [+] [-]

, 2021-10-10 21:00, pirms 3 gadiem
..ātri gan grasās beigt karjeru valstsvienībā, īpaši šajos laikos, kad 34 gadi futbolistam vēl nekas nav.

     [+] [-]

, 2021-10-11 10:43, pirms 3 gadiem
agrizzz rakstīja: ..ātri gan grasās beigt karjeru valstsvienībā, īpaši šajos laikos, kad 34 gadi futbolistam vēl nekas nav.
nu, ja sev saka, ka pēdējā reize, tad būs lielāka motivācija un sevi nežēlos laukumā...un Katara ar turnīru novembris/decembris ir tik īpašs, ka Brazīlijai var būt lielas iespējas....domāju, ka Eiropas izlases neuzvarēs