Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Čilvels apstiprina – savainojums liegs dalību Pasaules kausā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čilvels apstiprina – savainojums liegs dalību Pasaules kausā
Bens Čilvels. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" kreisās malas aizsargs Bens Čilvels šonedēļ iedzīvojās savainojumā. Futbolists apstiprinājis, ka cietusī kāja liegs doties uz Kataru, lai pārstāvētu Anglijas izlasi Pasaules kausā.

25 gadus vecais Bens Čilvels traumā iedzīvojās trešdien, kad Londonas "Chelsea" Čempionu līgas ietvaros savā laukumā noturēja uzvaru pret Zagrebas "Dinamo". Aizsargs cieta pašās spēles beigās, kompensācijas laikā, un veiktajās pārbaudēs konstatēts nopietns hamstringa savainojums.

"Pēc ceļgala krustenisko saišu plīsuma strādāju ļoti smagi, lai pagūtu atgriezties laikā un būtu gatavs Pasaules kausam. Tas vienmēr bijis mans sapnis. Diemžēl pēc veiktajām pārbaudēm tas nebūs iespējams. Darīšu visu, kas manos spēkos, lai pēc iespējas ātrāk atgrieztos "Chelsea" sastāvā," pauda Čilvels. Viņš no novembra līdz maijam nevarēja spēlēt ceļgala savainojuma dēļ.

Čilvels bija iekļauts Anglijas sastāvā pagājušās vasaras Eiropas čempionātā, bet laukumā nedevās. Kreisās malas aizsargs valstsvienībā aizvadījis 17 spēles. Angļi pirmo maču aizvadīs 21. novembrī pret Irānu, bet galvenais treneris Gerets Sautgeits sastāvu nosauks ceturtdien.

Traumas dēļ uz Pasaules kausu varētu nedoties divi citi malējie aizsargi – Rīss Džeimss un Kails Vokers. Abi gan vēl nav zaudējuši cerības atkopties laikus.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...