Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Sautgeits par 1/4 fināla dueli pret Franciju: ''Mūs sagaida lielisks pārbaudījums''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Sautgeits par 1/4 fināla dueli pret Franciju: ''Mūs sagaida lielisks pārbaudījums''
Gerets Sautgeits. Foto: Reuters/Scanpix

Pēc uzvaras astotdaļfinālā pār Senegālu angļu galvenais treneris Gerets Sautgeits preses konferencē izteicās par gaidāmo ceturtdaļfināla spēli pret Franciju, norādot, ka tas Anglijas izlasei būs lielisks pārbaudījums.

''Francija ir pats spēcīgākais pretinieks, pret kādu varam spēlēt. Viņi ir pasaules čempioni ar ļoti talantīgu, dziļu un izcilu sastāvu. Pret Franciju ir grūti spēlēt un gūt vārtus, tāpēc mūs sagaida lielisks pārbaudījums,'' par gaidāmo ceturtdaļfināla spēli pēc uzvaras pār Senegālu teica Anglijas izlases galvenais treneris Gerets Sautgeits.

''Man šķiet, ka Antuāns Grīzmans Francijas izlasi pārstāvējis vairāk nekā 70 mačos pēc kārtas. Viņš ir fenomenāls spēlētājs. Ļoti labi zinām Olivjē Žirū. Francijas izlasei ir arī lieliska un gados jauna pussargu līnija. Kad analizējam Francijas futbolu, viņiem ikvienā vecuma grupā ir neticams talanta līmenis un dziļums jebkurā pozīcijā,'' turpināja Sautgeits, izceļot Francijas uzbrūkošos futbolistus Grīzmanu un Žirū.

Anglijas un Francijas ceturtdaļfināla cīņa paredzēta 10. decembrī pulksten 21:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-12-05 15:23, pirms gada
Jūs sagaida lielisks 1:5 zāģis

     [+] [-]

, 2022-12-05 15:38, pirms gada
Grūta spēle,bet spelētāji jau ir 4-3-3 aizsardzībā nav slikta,ir ļoti laba,vidējā līnijā....