Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Ekvadoras izlases vārtsargs 80 minūtes spēlē ar lauztu plaukstas locītavu

Ekvadoras izlases vārtsargs 80 minūtes spēlē ar lauztu plaukstas locītavu
Aleksandrs Domingess saņem palīdzību
Foto: API

Ekvadoras futbola izlases vārtsargs Aleksandrs Domingess savā pēdējā mačā teju pilnu spēles laiku aizvadījis ar lauztu plaukstas locītavu. Pēc spēles sportists piekritis operācijai un, visticamāk, paspēs laicīgi sagatavoties Pasaules kausa izcīņai.

27.aprīlī Ekvadoras futbola čempionātā tika aizvadīta kārtējā spēle starp "Liga de Quito" un "Indepediente". Mačs noslēdzās ar "Liga de Quito" panākumu 3:2, tomēr spēle izpelnījās ievērību ar citu apstākli.

Uzvarētāju rindās savu 14.spēli čempionātā aizvadīja vārtsargs Aleksandrs Domingess. 26 gadus vecais vārtsargs jau 10.minūtē iedzīvojās ļoti nepatīkamā savainojumā – Domingesam tika konstatēta lauzta plaukstas locītava, tomēr Ekvadoras izlases vārtsargs pēc konsultācijām ar komandas ārstiem izlēma spēli turpināt un palīdzēja savam klubam tikt pie panākuma.

Uzreiz pēc spēles vārtsargam tika veikta operācija, un paredzams, ka pēc aptuveni divām nedēļām viņš atgriezīsies ierindā. "Liga de Quito" ieņem 10.vietu 12 komandu konkurencē ar 16 punktiem 15 spēlēs, savukārt "Independiente" ar 25 punktiem 15 mačos ir trešajā pozīcijā.

Domingess ir viens no Ekvadoras izlases vārtsargiem. 2014.gada Pasaules kausa kvalifikācijā sargāja ekvadoriešu vārtus 12 spēlēs (no 16), palīdzot Ekvadorai iekļūt finālturnīrā. Pasaules kausā Ekvadora spēlēs vienā grupā ar Šveici, Franciju un Hondurasu.

Izmantotie resursi:
La República | Periodismo Independiente 2.0 -...
El blog de mi fútbol Ecuatoriano | Todo sobre...
Live scores, results, fixtures, tables,...

Slēpts komentārs: Kā Tev iet, Bērziņ?

  +3 [+] [-]

, 2014-04-29 22:44, pirms 10 gadiem
Cepuri nost vārtusargam!
Kautgan tā ir Ekvadora, tur cilvēki vienmēr ir darbarūķi un nepadodas, rekur piemērs, tiktiešām cepuri nost, tomēr kad bumbu tvēra, locītava jutās noteikti.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-29 23:57, pirms 10 gadiem
tas mačs https://www.youtube.com/watch?v=1or...

     [+] [-]

, 2014-05-05 14:22, pirms 10 gadiem
traumatologa "profesionalitātes" dēļ, es ar lauztu plaukstas locītavu nospēlēju mēnesi,jo ārsts pateica, ka sastiepta. kārtīgi nosēju ar elastīgo un kapāju! Tagad rokā skrūve un bez sporta jau pusgadu. Vēl,drošvien, tik pat ilgi būs jāiztiek, nesportojot.