Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Vidals: "Šodien laukumā nodzīvojām veselu dzīvi"

Rolands Eliņš

Vidals: "Šodien laukumā nodzīvojām veselu dzīvi"
Arturo Vidals
Foto:LaPresse/Scanpix

Brazīlijas futbola izlases spēlētāji pēc iekļūšanas ceturtdaļfinālā emocionāli pateicās vārtsargam Žuliu Sēzaram un norādīja savu vēlmi pēc turpmākiem panākumiem, savukārt Čīles izlases līderis Arturo Vidals skumji atzina, ka šajā mačā čīlieši atdevuši visus savus spēkus.

"Es vienmēr esmu trenējies pendeļu izpildījumu," sacīja Davids Luizs, kurš realizēja pirmo pēcspēles sitienu un kuram tika ieskaitīt spēles pirmie vārti. "Ar laiku iemācas, ka galvenais ir saglabāt mieru. Paldies Dievam, ka man paveicās. Man vēl ir laiks, lai atgūtu sportisko formu. Esmu drošs, ka nākamajam mačam būšu gatavs par 120%. Esmu ļoti kompetentu cilvēku rokās, un viņi man palīdzēs. Viena kauja ir uzvarēta, bet karš vēl nav beidzies."

"Mēs zinājām, cik spēcīgs ir pretinieks," pēc spēles pavēstīja Halks, "tāpēc centāmies saglabāt koncentrēšanos visas spēles garumā. Grūts brīdis pienāca pēc Marselu kļūdas, kad čīlieši izlīdzināja rezultātu, taču esam ceturtdaļfinālā, par ko jāpateicas Dievam un Žuliu Sēzaram." Halks bija arī sarūgtināts par neieskaitītajiem vārtiem, jo uzskatīja, ka uztvēris bumbu ar plecu un krūtīm.

Brazīlijas vārtsargs Sēzars pēcspēles sitienos bumbu atvairīja divreiz un uzminēja tās lidojuma virzienu arī pēdējā sitienā, kad bumba trāpīja pa vārtu stabu: "Mēs bijām pārāki pirmajā puslaikā, izvirzījāmies vadībā, taču čīlieši ātri atgriezās cīņā. Pārstāvēt savu izlasi, spēlējot Pasaules kausā savās mājās - tā ir īpaša sajūta, īpašs spiediens. Ceru, ka visa Brazīlija ir ar mums. Ilgi biju sapņojis par šo brīdi, nu jāturpina sapņot līdz finālam."

Savukārt pavisam citas emocijas Čīles nometnē - izlases līderis Arturo Vidals atzinis, ka šādu zaudējumu ciest ir ļoti sāpīgi: "Mēs laukumā atdevām pilnīgi visu, kas vien bija mūsu spēkos. Katrs izlases pārstāvis cīnījās, taču uzvarēt neizdevās. Šodien laukumā nodzīvojām veselu dzīvi."

"Vai varu būt apmierināts, ja reiz zaudējām?" retoriski vaicāja Čīles treneris Horhe Sampaoli. "Vispār jau spēlējām labi, tikai rezultāts... . Lepojos ar saviem spēlētājiem. Atgādināšu, ka šajā mačā nebijām favorīti, taču tomēr izskatījāmies ļoti labi. Pirms spēles trenējāmies arī pendelēs, taču man nelikās, ka tie šovakar būs vajadzīgi. Biju domājis, ka uzvarēsim jau pirms tam."

"Nedomājies, ka es rakstu vēsturi," preses konferencē turpināja Sampaoli. "To dara spēlētāji laukumā. Ja vien mēs būtu iesituši spēles beigās, viss būtu pavisam citādi. Domāju, ka tikai pēc laika varēsim novērtēt sasniegto. Šodien neitralizējām Neimāru, nedevām viņam rīcības brīvību. Vai Brazīlija spēj uzvarēt finālā? Vaicājiet to viņu trenerim. Iespējas, protams, ir, turklāt pēc šodienas uzvaras būs arī morālais pacēlums."

Čīle ir pirmā komanda šajā Pasaules kausā, kura izstājusies astotdaļfinālā. Tā nav iekļuvusi labāko astoņu izlašu skaitā kopš 1962. gada, kad savās mājās izcīnīja trešo vietu, bet šajā Pasaules kausā ar uzvaru 2:0 mājās aizsūtīja iepriekšējos čempionus spāņus un, ja vien bumba 120. minūtē pēc Piniljas sitiena būtu trāpījusi nevis pa vārtu pārliktni, bet piecus centimetrus zemāk, Čīle to pašu būtu izdarījusi ar brazīliešiem.

Izmantotie resursi:
Goal.com
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
abola.pt

  +4 [+] [-]

, 2014-06-28 23:55, pirms 10 gadiem
Nu Čīle šogad atstāja lielisk uiespaidu. Arī šī spēle, Neimārs pilnībā neitralizēts

  +3 [+] [-]

, 2014-06-29 00:07, pirms 10 gadiem
Autor, maza Kļūdiņa, Čīle Spāniju Uzvarēja Ar 2:0 nevis 2:1

     [+] [-]

, 2014-06-29 00:08, pirms 10 gadiem
Kur ir Kreipāns? Šitie divi āksti apnikuši. Var pajokot, bet nevajag ieslīgt debīlismā.
Roka bija tur 100% Hulkam pareizs lēmums.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-29 00:18, pirms 10 gadiem
pinkainis rakstīja: Kur ir Kreipāns? Šitie divi āksti apnikuši. Var pajokot, bet nevajag ieslīgt debīlismā.
Roka bija tur 100% Hulkam pareizs lēmums.
Končitai aug bārda,tev rokas no krūtīm-tiešs ceļš uz Eirovīziju !Par komentētājiem nav variantu-jāpiekrīt,amatierisms augstākajā pakāpē !

  +1 [+] [-]

, 2014-06-29 00:22, pirms 10 gadiem
autor, "Grūts brīdis pienāca pēc Marselu kļūdas pendeļu sērijā, kad čīlieši izlīdzināja rezultātu,"... Marselu taču nekļūdījās!

     [+] [-]

, 2014-06-29 00:27, pirms 10 gadiem
RMX69 rakstīja: Končitai aug bārda,tev rokas no krūtīm-tiešs ceļš uz Eirovīziju !Par komentētājiem nav variantu-jāpiekrīt,amatierisms augstākajā pakāpē !
Puis starp krūtīm un bicepsa ir atšķirība. Tie ir divi dažādi muskuļi, bet ja pašam ir peļa vēderiņi ne bicepsi tad to nesaprast.

     [+] [-]

, 2014-06-29 00:28, pirms 10 gadiem
Kavits rakstīja: autor, "Grūts brīdis pienāca pēc Marselu kļūdas pendeļu sērijā, kad čīlieši izlīdzināja rezultātu,"... Marselu taču nekļūdījās!
To jau teica Halks nevis raksta autors
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-29 00:30, pirms 10 gadiem
Beidzam cikstet par komentetajiem, ja vini nav tie labakie, dazreiz joki ir stulbi, bet vnk atslabsti. Nesaspringsti par to, mani vienu bridi vini besija, bet tad es izdomaju vnk atslabt un kad vini pajokoja, es vnk pasmejos, tak poh, nelausu tam sabojat vakaru.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-29 00:33, pirms 10 gadiem
Hah, vai tiešām pēc Marselu kļūdas?? Halkam derētu piedomāt ko saka....nedomāju ka vins ir no tiem kas izvairās no atbildības

  -1 [+] [-]

, 2014-06-29 00:35, pirms 10 gadiem
pinkainis rakstīja: Puis starp krūtīm un bicepsa ir atšķirība. Tie ir divi dažādi muskuļi, bet ja pašam ir peļa vēderiņi ne bicepsi tad to nesaprast.
Kad pievilksi gramatikā un pierādīsi,ka krūts nav krūts,bet gan muskuls,dod ziņu,puisīt !Pagaidām,atslābini a---u!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-29 01:24, pirms 10 gadiem
Vnk nomierinies. Nav jau tik sausmigi.

     [+] [-]

, 2014-06-29 01:38, pirms 10 gadiem
Neimārs stipri pārvērtēts,līdz brazīļu zobainītim Ronaldo kā līdz mēnesim !

     [+] [-]

, 2014-06-29 02:04, pirms 10 gadiem
Ceru, ka komentētāji vismaz šādā duetā izjuks. Zb. Jau uz otro maču cerēju, ka būs Kreipāns, līdz šim tā bija, bet, atnākot no virtuves un izdzirdot Auziņa patosu, gribējās nospļauties.
LTV, lieciet Koscinkēvičam kā partneri kādu normālu runātāju, kas nepiesārņo ēteru ar glumiem jokiem un nevelk tajā purvā arī komandas biedru!

  -1 [+] [-]

, 2014-06-29 04:36, pirms 10 gadiem
RMX69 rakstīja: Neimārs stipri pārvērtēts,līdz brazīļu zobainītim Ronaldo kā līdz mēnesim !
vinja rezultaati izlasee runaa kaut ko citu,tevis mineetie Ronaldo vai Pele vinja vecumaa neko taadu nav iespeejushi

     [+] [-]

, 2014-06-29 09:35, pirms 10 gadiem
denebs rakstīja: Ceru, ka komentētāji vismaz šādā duetā izjuks. Zb. Jau uz otro maču cerēju, ka būs Kreipāns, līdz šim tā bija, bet, atnākot no virtuves un izdzirdot Auziņa patosu, gribējās nospļauties.
LTV, lieciet Koscinkēvičam kā partneri kādu normālu runātāju, kas nepiesārņo ēteru ar glumiem jokiem un nevelk tajā purvā arī komandas biedru!
+++. Man patīk kad viņš viens pats komentē ČL spēles, Auziņa tiešām velk uz leju, būtu ar Verpakovski un KReipāns viens vai vispār abi vien un katrs savu.... Eu, bet kur tad mūsu Verpakovskis?

  -1 [+] [-]

, 2014-06-29 10:14, pirms 10 gadiem
zel chiles nepaveicás 120 minuté tad visa brazílija varétu raudát nekas vini varés to darít péc spéles ar kolumbiju.pa daudz tie brazíliesi sadomájusies un tie komentétáji galígi garám labak lai tad anatolijs 1ns komenté visas speles

     [+] [-]

, 2014-06-29 14:12, pirms 10 gadiem
Lukstins88 rakstīja: To jau teica Halks nevis raksta autors
paskaties, kā tagad ir izlabots un sapratīsi, kas tur bija nepareizi. ne jau par pendelēm gāja runa un autors tulkojot bija pārcenties....

     [+] [-]

, 2014-06-29 14:15, pirms 10 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: +++. Man patīk kad viņš viens pats komentē ČL spēles, Auziņa tiešām velk uz leju, būtu ar Verpakovski un KReipāns viens vai vispār abi vien un katrs savu.... Eu, bet kur tad mūsu Verpakovskis?
to pašu biju domājis- Koscinkēvičs ir ļoti labs, kad komentē viens. Sākumā ar Auziņu man šķita, ka viņi išti neiet kopā, taču ar tiem jēlajiem (dažreiz) Ilvars ir parauts līdzi. Neko tādu komentējot vienam es nebiju dzirdējis. Tagad klausos un brīnos kur tādi teksti viņam nāk laukā Auziņš jau nav slikts- jauns un enerģisks. viss būs ok...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-29 18:54, pirms 10 gadiem
Kavits rakstīja: to pašu biju domājis- Koscinkēvičs ir ļoti labs, kad komentē viens. Sākumā ar Auziņu man šķita, ka viņi išti neiet kopā, taču ar tiem jēlajiem (dažreiz) Ilvars ir parauts līdzi. Neko tādu komentējot vienam es nebiju dzirdējis. Tagad klausos un brīnos kur tādi teksti viņam nāk laukā Auziņš jau nav slikts- jauns un enerģisks. viss būs ok...
nu nu
cik es dzīrd, 90% Irlavs sāk jokot