Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Falkao: "Pasaules kausa finālturnīra sapnis vēl nav izsapņots"

Falkao: "Pasaules kausa finālturnīra sapnis vēl nav izsapņots"
Radamels Falkao
Foto: AFP/Scanpix

Kolumbijas valstsvienības un Francijas čempionāta kluba "Monaco" uzbrucējs Radamels Falkao apgalvo, ka nav zaudējis cerības spēlēt Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, neskatoties uz smago savainojumu.

Aizvakar 27 gadu vecais uzbrucējs Radamels Falkao sava kluba "Monaco" cīņā ar ceturtās līgas komandu "Chasselay Foot" iedzīvojās smagā savainojumā. Pēc vakar veiktajām pārbaudēm kļuva skaidrs, ka kolumbietim ir sarautas ceļgala krusteniskās saites un būs nepieciešama operācija.

Lai gan precīzs atlabšanas laiks vēl nav noteikts, optimistikākās prognozes liecina par pusgadu ilgu prombūtni, līdz ar to ir Falkao ne tikai nevarēs palīdzēt "Monaco" Francijas čempionāta cīņās, bet arī nespēlēs Pasaules kausa finālturnīrā šī gada jūnijā.

Pats Falkao gan saglabā optimismu, norādot, ka vēl cer piedalīties futbola pasaules centrālajā 2014.gada notikumā. "Vēlos visiem pateikties par atbalstu, es patiešām aizkustināts par siltumu, ko saņemu no visas pasaules. Nenoliegšu, ka esmu ļoti skumjš, tomēr vēl turos pie nelielas cerības, ka Pasaules kausa sapnis man vēl nav izsapņots."

Kolombija Pasaules kausa finālturnīrā spēlēs C grupā kopā ar Kotdivuāru, Grieķiju un Japānu. 27 gadus vecais Falkao izlases rindās guvis 20 vārtus 51 spēlē.

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

  +1 [+] [-]

, 2014-01-24 12:27, pirms 11 gadiem
nu ceresim.
bet gribetos redzet pec iespejas vairak ZVAIGZNES pk turnira.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-24 12:31, pirms 11 gadiem
Nereāli, ja pārautas krusteniskās, ne ātrāk kā pē pusgada... pašam pārautas bija, sanāca 9 mēnešus neko nedarīt un tikai pēc gada atsāku sportot... labi viņam, kā profesionālim fizioterapeti palīdzēs ātrāk tikt uz kājām.. bet neticu, ka spēles Pasaules kausā

Žēl, liku lielas cerības uz Kolumbiju un Beļģiju!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-01-24 12:50, pirms 11 gadiem
uz finaalu gan jau ka paspetu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-01-24 13:03, pirms 11 gadiem
Klausījos viena Kolumbijas futbolista žurnālista komentāru, viņš teica, ka tas nemaz nav tik traks zaudējums izlasei, kā izskatās, jo Kolumbijai uzbrucēja pozīcijā ir ļoti daudz labu spēlētāju, kuri protams, nevarēs pilnībā aizstāt Falkau, bet noteikti varēs viņu aizvietot.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-24 13:05, pirms 11 gadiem
bet Belgijai jau jauvel ir cinaa, es ari ceru uz viniem, cerams kadu parsteigumu izmetis.

Feldzis18 rakstīja: Nereāli, ja pārautas krusteniskās, ne ātrāk kā pē pusgada... pašam pārautas bija, sanāca 9 mēnešus neko nedarīt un tikai pēc gada atsāku sportot... labi viņam, kā profesionālim fizioterapeti palīdzēs ātrāk tikt uz kājām.. bet neticu, ka spēles Pasaules kausā

Žēl, liku lielas cerības uz Kolumbiju un Beļģiju!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-01-24 13:14, pirms 11 gadiem
Kads tur vel pasaules kauss.. Monaco jasak domat vai tas traumas neizgazis sezonau un CL ieklusanu

  +1 [+] [-]

, 2014-01-24 14:36, pirms 11 gadiem
Skuju-Janis rakstīja: Kads tur vel pasaules kauss.. Monaco jasak domat vai tas traumas neizgazis sezonau un CL ieklusanu
Rivjērs, tikko nopirktais Lasina Traorē (kuru gribēja izīrēt, taču tagad laikam paturēs) un jaunais Marsiāls. Domāju, ka par iekļūšanu Čempionu līgā nevajadzētu pārāk uztraukties, bet cīņa par titulu gan laikam ir beigusies.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-24 15:17, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Klausījos viena Kolumbijas futbolista žurnālista komentāru, viņš teica, ka tas nemaz nav tik traks zaudējums izlasei, kā izskatās, jo Kolumbijai uzbrucēja pozīcijā ir ļoti daudz labu spēlētāju, kuri protams, nevarēs pilnībā aizstāt Falkau, bet noteikti varēs viņu aizvietot.
pa Kolmbijas nacionalo radio klausijies?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja