Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Neimārs: "Brazīlijas futbols atpaliek no Vācijas un Spānijas"

Rolands Eliņš

Neimārs: "Brazīlijas futbols atpaliek no Vācijas un Spānijas"
Neimārs
Foto: LaPresse/Scanpix

Brazīlijas futbola izlases līderis Neimārs norādījis, ka Brazīlijai pienācis laiks paskatīties patiesībai acīs un atzīt, ka pasaules futbola hierarhijā tā atrodas aiz Spānijas un Vācijas. Atsevišķi mediji ziņo, ka Brazīlijas renesansi gatavs veikt tās bijušais treneris Dunga, kurs tikšot atjaunots šajā amatā.

„Es spēlēju tāda līdera vadībā, kurš ir viens no labākajiem Brazīlijas treneriem,” Neimārs sacīja par bijušo izlases treneri Luisu Felipi Skolari, atsakoties viņu vainot Pasaules kausa katastrofālajā pusfinālā, kad ar 1:7 tika zaudēts Vācijai. „Nevaru arī nosaukt kādu īpašu kļūdu, kuru pieļāvām, gatavojoties šai spēlei. Es gan arī neesmu tas, kurš ļoti daudz saprot no taktikas niansēm.”

Neimārs, kurš smaga muguras savainojuma dēļ pēdējos divos mačos nepiedalījās, arī noraidīja pieļāvumu, ka Brazīlijas izlase aizvadījusi pārāk maz treniņus, taču atzina, ka tie būtu varējuši izvērsties citādi: „Mēs visu laiku trenējāmies, vairāk nekā citi, tiesa, dažreiz mazāk intensīvi nekā citi. Tādi nu brazīlieši ir. Domāju, ka Brazīlijas futbols šobrīd atpaliek (no pasaules elites). Tas atpaliek no Vācijas un Spānijas, un mums ir jābūt pietiekami vīrišķīgiem, lai to atzītu.”

Brazīlijas izlase aizvadītajā Pasaules kausa finālturnīrā ieņēma ceturto vietu, kas kļuva par iemeslu Skolari aiziešanai no izlases. Par viņa aizstājēju tiek spekulēts jau kopš Skolari atlūguma iesniegšanas brīžam, taču Brazīlijas ziņu portāls „Globoesporte” vēsta, ka jau rīt par Brazīlijas galveno treneri tiks apstiprināts Dunga. Viņš izlasi trenēja no 2006. līdz 2010. gadam, taču tika atlaists pēc zaudējuma Nīderlandei Pasaules kausa ceturtdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...
Dunga é o novo técnico da Seleção e será...

  +1 [+] [-]

, 2014-07-21 12:13, pirms 10 gadiem
Arī no Latvijas.

  -2 [+] [-]

, 2014-07-21 12:13, pirms 10 gadiem
Nu vot, atklāji Ameriku...

  +2 [+] [-]

, 2014-07-21 12:40, pirms 10 gadiem
Tas jau bija zināms

     [+] [-]

, 2014-07-21 13:02, pirms 10 gadiem
Off topic , bet Atleti nopietni interesējās par Torresu Un Drogbā atpakaļ kā player-coach. Manuprāt tieši Drogbā ir tas, kas Chelsea šobrīd ir visvairāk vajadzīgs, vel jo vairāk, ja Lukaku paliek komandā! Jo tieši Drogbā var palīdzēt šim jaunietim iejusties Chelsea un bombīt tā, kā viņš to darija Liverpūlē
Ko saki Marcus? Nebūtu slikti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-07-21 13:58, pirms 10 gadiem
no Vācijas noteikti
ja Spānijai nerēķinātu 3-4 spēcīgākos klubus, tad nē, tie paši latino vien ir

  -1 [+] [-]

, 2014-07-21 23:29, pirms 10 gadiem
Drosmīgs sakāmais
OK
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja