Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Silva: "Tiesnesis neiedeva pendeli mūsu iepriekšējā mača dēļ"

Silva: "Tiesnesis neiedeva pendeli mūsu iepriekšējā mača dēļ"
Tjagu Silva saņem dzelteno kartīti
Foto:AFP/Scanpix

Pēc Pasaules kausa finālturnīra otrās spēļu kārtas pirmā mača starp A apakšgrupas līdervienībām Brazīliju un Meksiku (0:0) savus komentārus sniedza komandu treneri un spēlētāji.

Brazīlijas izlases galvenais treneris Luišs Felipe Skolari pēc spēles uzsvēra, ka nav noraizējies par komandas sniegumu. "Tas nav slikts rezultāts. Varējām gūt daudz vārtu. Kopumā esmu apmierināts. Brazīlija izkļūs no apakšgrupas. (..) Domāju, ka spēlējām labāk nekā mačā pret Horvātiju. Vienkārši cilvēki ir iedomājušies, ka visi Brazīlijas pretinieki ir vāji. Taču Meksika šodien bija lieliska."

Neimārs pēc divu vārtu gūšanas pret Horvātiju meksikāņu aizsardzības skavās uzvaru izraut nespēja, taču Skolari aizstāvēja savu uzbrucēju: "Neimārs neuzvar viens, tāpat arī nezaudē viens. Viņš ir daļa no izlases. Jā, viņš dažreiz var izšķirt rezultātu viens pats, taču Neimārs tik un tā ir tikai daļa no izlases."

Tikmēr mača galvenais varonis, meksikāņu vārtsargs Giljermo Očoja atzina, spēle bijusi ļoti grūta. "Mēs zinājām, ka neklāsies viegli, jo Brazīlija spēlē savās mājās. Mēs zinājām, ka mums jābūt koncentrētiem par visiem 100% visas 90 minūtes. Domāju, ka šī bija mana mūža spēle. Ir lieliski neielaist vārtus pret Brazīliju, tik bieži izgābjot savu komandu. Pats sarežģītākais bija Neimara sitiens ar galvu nedaudz zem vārtu pārliktņa."

Brazīlijas izlases aizsargs Marselu ir pārliecināts, ka mača izskaņā tiesnesim bija jāpiespriež 11 metru soda sitiens uz meksikāņu vārtiem. "Viņš pieturēja mani. Kad mani neķeksē, es saku, ka 11 metru soda sitienam nav jābūt. Tas ir mans viedoklis - ja viņš nebūtu mani kavējis, tad es varētu skriet tālāk. Tomēr meksikānis mani kavēja, tādēļ uzreiz iedomājos par pendeli."

Arī Tjagu Silva uzskata, ka viņa komandai pienākusies pendeles iespēja: "Pēc spēles pret Horvātiju pirmais mediju jautājums bija par tiesnesi. Šoreiz tas ir tikai desmitais. Toreiz visi runāja par pendeli, taču šodien es no savām pozīcijām skaidri redzēju, ka pret Marselu izdarīja pārkāpumu un bija nepieciešams 11 metru soda sitiens. Man īsti nepatīk runāt par šīm lietām, taču jūs, puiši (žurnālisti) varētu to nedaudz pieminēt, jo domāju, ka šodienas tiesneša lēmumu iespaidoja iepriekšējā mačā nosvilptais sods pret Fredu."

PSG aizsargs arī norādīja, ka izlase nospēlējusi labāk nekā pret Horvātiju: "Ticu, ka šodien spērām lielu soli savā izaugsmē, tiesa, bez vēlamā rezultāta cilvēki droši vien apšaubīs manus vārdus. Taču galvenais ir saprast, ka mūsu komanda iet pa ļoti grūtu ceļu, līdz ar to ikvienam jāatgriežas aizsardzībā. Un tieši tas šodien notika."

Savukārt Meksikas izlases galvenais treneris Migels Errera pauda viedokli, ka neizšķirts pret Brazīliju pierāda viņa izlases gatavību spēkoties ar jebkuru: "Tas bija līdzvērtīgs mačs. Aizvadījām lielisku spēli pret spēcīgu pretinieku viņu stadionā." Errera arī novērtēja vārtsarga Očojas sniegumu, tiesa nesauca to par pārsteidzošu, jo jau ir pieradis pie viņa lieliskajiem atvairījumiem.

Sports.ru
Reuters
Goal.com

 +18 [+] [-]

, 2014-06-18 01:50, pirms 10 gadiem
Marselu tāds pats kā Freds - simulants.

  +6 [+] [-]

, 2014-06-18 02:46, pirms 10 gadiem
Marselu: es sajutu viņa elpu pie pakauša un man parāva (futbolistu) krītamā kaite, es saku ka viņš bija vainīgs

 +11 [+] [-]

, 2014-06-18 02:57, pirms 10 gadiem
Marselu buutu labaak pakluseejis

  +5 [+] [-]

, 2014-06-18 04:27, pirms 10 gadiem
Nu Marselu mierīgi varēja turpināt skriet pēc bumbas un padot piespēli, bet tā vieta uz līdzenas vietas nokrita.

  +9 [+] [-]

, 2014-06-18 06:48, pirms 10 gadiem
"...uzreiz iedomājos par pendeli."

  +3 [+] [-]

, 2014-06-18 07:12, pirms 10 gadiem
Nirēju komanda, nirēju sporta veids. Skumji, bet šie simulanti degradē futbolu, bet FIFA pret to necīnās nekādā veidā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2014-06-18 09:34, pirms 10 gadiem
Man vairāk liek domāt tas sods, ko izdarīja Silva pirms sava soda laukuma...ja tas nebūtu Brazīlijā, tad būtu sarkanā, bet tagad tikai dzeltenà...un totāli nobaidīti visi turpmākie pretinieki, kuri tagad zin, ka Silva var tevi pataisīt par invalīdu, bet būs tikai dzeltenā...

  +1 [+] [-]

, 2014-06-18 09:44, pirms 10 gadiem
Brazīlijas izlase pagaidām ir tikai Neimars un vārtsargs Cēzars.

     [+] [-]

, 2014-06-18 09:47, pirms 10 gadiem
Protams, ka pendeli arī mierīgi varēja iedot, ja ne spēles beigas, tad, visticamāk, tā arī notiktu.
Degradē futbolu? Jūs gan esat traki stulbi, pagalmā spēlējot, turēsies kājās līdz pēdējam un tēlosi varoni. Šeit spēlētājiem ir nepārvarama vēlme uzvarēt, kā arī, lai tiktu tik tālu ir pārcietuši simtiem, tūkstošiem sitienu.
Bet tas normāli, katru reizi uz PK sarodas neskaitāmi eksperti. Pat LTV uz pasaules lielāko notikumu nevīžo paņemt cilvēkus, kas tiešām var kaut ko par futbolu pastāstīt un saprot to (laikam Toļiku izņemot)

     [+] [-]

, 2014-06-18 09:58, pirms 10 gadiem
Virsrakstā vārdu salikums vienkārši dievīgs.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-18 10:15, pirms 10 gadiem
Pašam Silvam sarkano brīvi varēja iedot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-06-18 11:53, pirms 10 gadiem
aktieri ne sportisti, pendeli pa dir.u bija pelnijis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja