Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Brazīlijas izlases preses sekretāram trīs spēļu diskvalifikācija un naudas sods

Andrejs Siliņš

Brazīlijas izlases preses sekretāram trīs spēļu diskvalifikācija un naudas sods
Rodrigo Paiva
Foto: AP/Scanpix

Brazīlijas futbola valstsvienības preses sekretārs Rodrigo Paiva par nepiedienīgo rīcību Pasaules kausa astotdaļfināla spēlē pret Čīli saņēmis diskvalifikāciju līdz turnīra beigām.

Brazīlijas komandas preses sekretārs Rodrigo Paiva astotdaļfināla spēlē pret Čīli puslaika pārtraukumā pagrūda 30 gadus veco čīliešu uzbrucēju Maurisio Pinilju. Šāds izgājiens nav palicis nepamanīts, un Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) piešķīrusi Paivam trīs spēļu diskvalifikāciju, kā arī vēl viena, ceturtā, mača nosacītu diskvalifikāciju. Tātad, ja Paiva atkārtoti pārkāps disciplīnu, sods par ceturto spēli stāsies spēkā.

Pirmo no trim spēlēm Paiva jau izcietis, kad Brazīlija ceturtdaļfinālā ar 2:1 pieveica Kolumbiju. Skaidrs, ka sods beigsies šī čempionāta laikā - preses sekretārs nedrīkstēs atrasties pie komandas pusfināla spēlē un mačā par pirmo vai trešo vietu.

Tāpat Paivam piešķirts naudas sods 10 000 Šveices franku apmērā, kas ir aptuveni 8225 eiro.

Izmantotie resursi:
DNA India: Latest News Headlines, Breaking News...

     [+] [-]

, 2014-07-06 20:37, pirms 10 gadiem
haha vajadzēja visu izlasi diskvalificēt joks

     [+] [-]

, 2014-07-06 22:40, pirms 10 gadiem
seemegoing rakstīja: haha vajadzēja visu izlasi diskvalificēt joks
Vacija viniem uzliks diskabeli