Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Holts: "Anglijas izlases sastāva izvēle ir smieklīga"

Agris Suveizda

Holts: "Anglijas izlases sastāva izvēle ir smieklīga"
Rojs Hodžsons
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Norwich City" uzbrucējs Grānts Holts izteicies, ka viņa neiekļaušana Anglijas izlasē ir smieklīga, un viņš vairs neticot, ka kādreiz tajā tiks iekļauts. Holts kritizēja arī Roja Hodžsona kopējo sastāva izvēli, uzskatot, ka ne visiem spēlētājiem tiek dota iespēja un ka Hodžsons valstsvienībā iekļauj tikai savus spēlētājus.

"Padodos. Nedomāju, ka kādreiz tikšu tajā iekļauts - Rojs izvēlas savus spēlētājus," Grānts Holts sacīja BBC Radio Norfolk. "Manis neiekļaušana sastāvā pārbaudes spēlēm [pret Norvēģiju un Beļģiju, kas bija pirmās spēles Hodžsona vadībā - A.S.], godīgi sakot, bija smieklīga. Hodžsons nav devis iespēju visiem - tādi spēlētāji kā Neitans Daiers un Denijs Greiems no "Swansea City" pat netika izskatīti, taču tāda ir dzīve."

Roja Hodžsona nule pasludinātajā kandidātu sarakstā ir iekļauti divi futbolisti bez izlases spēļu pieredzes - Glāzgovas "Celtic" vārtsargs Freizers Forsters un "Stoke City" aizsargs Raiens Šoukross. Holts uzskata, ka Hodžsonam vajadzējis apsvērt arī Grānta bijušā komandas biedra Rikija Lamberta kandidatūru. "Viņš gūst vārtus un ir labi sevi parādījis [Lamberts "Southampton" labā guvis četrus vārtus - A.S.]. Taču domāju, ka jebkurš neitrālais, lūkojoties uz sarakstu, varētu uzrakstīt to iepriekš un nebūtu daudz kļūdījies. Nedomāju, ka Lamberts tiks pat tuvu izlasei - ja vien negūs 25 vārtus vai nākamo divu mēnešu laikā neiesitīs desmit."

Holts, kurš aizvadītajā sezonā Premjerlīgā guva 15 vārtus, ne pārāk veiksmīgi iesācis šo sezonu, gūstot tikai vienus vārtus un nespējot nostiprināties pamatsastāvā. 31 gadu vecais uzbrucējs gan neuzskata, ka būtu mainījis attieksmi: "Esmu padevies šosezon. Nolēmu nedaudz atslēgties. Parakstīju trīs gadu līgumu un domāju, ka šogad atpūtīšos, paņemšu dažas cigaretes un izklaidēšos ar bērniem. Tas ir smieklīgs jautājums. Nē, neesmu zaudējis izsalkumu pēc vārtiem."

Savukārt Rojs Hodžsons preses konferencē atvainojās Rio Ferdinandam par nesen notikušo incidentu. Hodžsons ar sabiedrisko transportu devās uz Londonu, un uz kāda cilvēka jautājumu, vai Rio tiks iekļauts kandidātu sarakstā, esot teicis, ka Mančestras "United" aizsargs ir pārāk vecs un ka viņa karjera izlasē ir beigusies. Tomēr Hodžsons uzskata, ka ir pārprasts: "Domāju, ka uz šo jautājumu atbildēju "Nedomāju vis". Nedomāju, ka teicu, ko vairāk. Taču man, protams, nevajadzēja teikt arī to. Tā bija kļūda, un man par to ir jāatvainojas."

"Esmu par to samaksājis. Man nākotnē no tā ir jāmācās, un šī varētu būt mācība visiem tiem cilvēkiem, kas redz mani metro. Lūdzu, neesiet pārāk aizskarti, ja turpmāk atteikšos atbildēt uz kādiem jautājumiem," Hodžsons turpināja. "Neizsaucu Rio uz izlasi, un tas ir to pašu iemeslu dēļ, kuru agrāk. Mums ir citi spēlētāji, bet nekādā gadījumā nesaku, ka tās ir ceļa beigas. Nekad nesapņoju paziņot spēlētājam, ka viss ir cauri. To izlemt ir paša spēlētāja ziņā." Anglija oktobrī aizvadīs divas 2014.gada Pasaules kausa atlases cikla spēles. Vispirms angļi savā laukumā uzņems Sanmarīno, bet pēc tam viesosies Polijā.

Anglijas izlase

Vārtsargs: Fraser Forster (Celtic), Joe Hart (Manchester City), John Ruddy (Norwich)

Aizsargi: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Joleon Lescott (Manchester City), Ryan Shawcross (Stoke), Kyle Walker (Tottenham)

Pussargi: Michael Carrick (Manchester United), Tom Cleverley (Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool), Adam Johnson (Sunderland), Aaron Lennon (Tottenham), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Theo Walcott (Arsenal)

Uzbrucēji: Andy Carroll (West Ham), Jermain Defoe (Tottenham), Wayne Rooney (Manchester United), Danny Welbeck (Manchester United)

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2012-10-05 12:50, pirms 12 gadiem
Tādās futbola lielvalstīs vnm būs neapmierinātie ar to, ka nav tikuši izlasē. Holta domas par citiem(Daiers, Greiems, Lamberts), kuriem arī būtu jābūt izlasē ir visai smieklīgas...Nedomāju, ka ar to, ka NEREGULĀRI nospēlē dažas labas spēles pietiek, lai tiktu izlasē. Lai šādus spēlētājus patiešām izsauktu uz izlasi jāparāda labs sniegums īsā laikā periodā, ko no viņiem neviens, vrb izņemot Lambertu, nav izdarījis. Kkā tā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-10-05 13:43, pirms 12 gadiem
Doilis rakstīja: hahaha, ko carrolls tur dara?
to pašu, ko savulaik izlasē darīja Heskijs - izcīna gaisa bumbas un nomet tās augumā mazākiem, taču meistarīgākiem un tehniskākiem spēlētājiem!

  +1 [+] [-]

, 2012-10-05 14:18, pirms 12 gadiem
Kris777 rakstīja: Tādās futbola lielvalstīs vnm būs neapmierinātie ar to, ka nav tikuši izlasē. Holta domas par citiem(Daiers, Greiems, Lamberts), kuriem arī būtu jābūt izlasē ir visai smieklīgas...Nedomāju, ka ar to, ka NEREGULĀRI nospēlē dažas labas spēles pietiek, lai tiktu izlasē. Lai šādus spēlētājus patiešām izsauktu uz izlasi jāparāda labs sniegums īsā laikā periodā, ko no viņiem neviens, vrb izņemot Lambertu, nav izdarījis. Kkā tā.
Daieram kā reiz bija laba pagājušā sezona un šīs sezonas sākums. Ja salīdzina ar citiem RW, tad nav ar neko sliktāks par Lenonu, savukārt Volkots Arsenal spēlēt tiek minimāli, jo pagaidām atsakās parakstīt līgumu.
Lamberts > Kerols any day
Greiemam gan izlasē pat tuvumā nevajadzētu būt.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-05 14:49, pirms 12 gadiem
Lamberts varētu būt Kevins Filipss 2.Sit cik golus uziet bet izlasē netiksi