Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Ronaldo: "Neesmu drošs, ka Brazīlija šovakar spēs uzvarēt"

Rolands Eliņš

Ronaldo: "Neesmu drošs, ka Brazīlija šovakar spēs uzvarēt"
Ronaldo
Foto:AP/Scanpix

Brazīlijas futbola bijusī zvaigzne Ronaldo, protams, cer, ka viņa izlase iekļūs pusfinālā, taču paudis nopietnas bažas par šāda scenārija iespējamību.

"Šī vakara mačā mēs, brazīlieši, esam nolemti grūtai cīņai, gluži tāpat kā bija pret Čīli," itāliešu medijam "Gazetta dello Sport" izteicies bijušais uzbrucējs un 62 vārtus izlasē guvušais Ronaldo. "Kolumbija spēlē ļoti labi un turnīra gaitā ir iemācījusies pēc iespējas pilnvērtīgāk izmantot Hamesa Rodrigesa talantu. Viņš ir īpašs puisis. Protams, ceru, ka Brazīlija spēs tikt pusfinālā, taču, godīgi sakot, neesmu drošs par to."

Ronaldo nekautrējās izcelt arī sava tautieša Neimāra sniegumu šajā Pasaules kausā: "Viņš nav saļimis milzīgā spiediena priekšā. Neimāram ir čempiona raksturs. Šovakar visa pasaules skatīsies futbola spēli, bet Neimārs ir kluss un mierīgs. Skatīsimies patiesībai acīs - gan viņš, gan Mesi šajā turnīrā bijuši neaizvietojami, jo, lai arī Brazīlija un Argentīna kā izlases nav savu uzdevumu augstumos, tās tomēr spējušas tikt līdz ceturtdaļfinālam."

37 gadus vecais Ronaldo ļoti cer (viņš noteikti nav vienīgais - aut.p.) uz finālu Argentīna-Brazīlija, kurš vēl nekad nav noticis un "Maracana" stadions šādam grandu duelim būtu pati piemērotākā vieta. Savukārt otrs šodienas ceturtdaļfināls tiks izspēlēts starp Francijas un Vācijas izlasēm, un Ronaldo savu balsi nodod vāciešu rīcībā, turklāt izteicis cerību, ka Miroslavs Kloze gūs vārtus un pārspēs viņa Pasaules kausa rekordu. Pagaidām abiem izbrucējiem pa 15 vārtu guvumiem PK finālturnīros.

Izmantotie resursi:
La Gazzetta dello Sport - Tutto il rosa della vita

  +6 [+] [-]

, 2014-07-04 17:04, pirms 10 gadiem
Pareizi doma

  +2 [+] [-]

, 2014-07-04 17:09, pirms 10 gadiem
Kaut es būtu drošs, ka Kolumbija šodien uzvarēs un pārvarēs to 1/4daļfinālu.Gaidu arī ko savādāku, ne tik brazīļu uzvaru.

  +5 [+] [-]

, 2014-07-04 17:19, pirms 10 gadiem
ROnaldo best!

  -1 [+] [-]

, 2014-07-04 18:14, pirms 10 gadiem
Esmu drošs, ka Kolumbija šodien uzvarēs Brazīliju ar CB superduetu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja