Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Fellaini: "Man nekas nav jāpierāda"

Fellaini: "Man nekas nav jāpierāda"
Maruāns Fellaini
Foto: AFP/Scanpix

Beļģijas izlases pussargs Maruāns Fellaini nevarēja apstiprināt, ka arī nākamajā sezonā pārstāvēs "Manchester United". Lielāka skaidrība par beļģa nākotni būs pēc Pasaules kausa finālturnīra beigām.

26 gadus vecais Maruāns Fellaini pagājušajā vasarā par vairāk nekā 30 miljoniem eiro no "Everton" pārcēlās uz "Manchester United", sekojot līdzi galvenajam trenerim Deividam Moizam. Kā zināms, Moiza dienas Mančestrā ir skaitītas, un nav skaidrs arī Fellaini liktenis.

"Redzēsim pēc Pasaules kausa beigām", uz "Sky Sports" uzdoto jautājumu par savu nākotni Mančestrā atbildēja beļģis. Jau rīt Beļģija aizvadīs ceturtdaļfināla spēli ar Argentīnu.

Aizvadītā sezona Fellaini nebija no tām labākajām. Savainojumu dēļ viņš piedalījās tikai 16 Premjerlīgas spēlēs "Manchester United" sastāvā. Viņa rādītais sniegums acīmredzot neapmierina Mančestras kluba jauno galveno treneri Luisu van Gālu – tiek runāts, ka Fellaini šovasar varētu mainīt komandu.

Uz jautājumu, vai viņa sniegums Beļģijas izlases rindās apliecina Fellaini kvalitāti, beļģis atbildēja: "Man nekas nav jāpierāda – esmu profesionāls futbolists jau astoņus gadus."

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

  +1 [+] [-]

, 2014-07-04 15:11, pirms 10 gadiem
tāda diezgan laba atbilde

     [+] [-]

, 2014-07-04 15:22, pirms 10 gadiem
Nu pēc pagaišās sezonas ir diezgan daudz ko pierādīt...
Spēlētāji kam vieta klubā ir droša pat šadi neatļautos izteikties...

  +2 [+] [-]

, 2014-07-04 16:52, pirms 10 gadiem
Nekas nav jāpierāda - tāpat zinām, ka tu esi pārmaksāts