Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Advokāts kļūs par Beļģijas izlases treneri?

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Advokāts kļūs par Beļģijas izlases treneri?
Diks Advokāts
Foto: ITAR-TASS

Beļģijas Futbola asociācijas priekšsēdētājs Fransuā de Kērsmaekers paziņojis, ka par izlases galveno treneri pavisam drīz tikšot apstiprināts pašreizējais Sanktpēterburgas ''Zenit'' treneris Diks Advokāts.

Beļģija aprīļa sākumā pēc neveiksmīga snieguma 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā no izlases galvenā trenera amata atbrīvoja Renē Vanderejkenu. Kļuvis zināms, ka par Beļģijas izlases galveno treneri, visticamāk, nakamā gada 1.janvārī kļūs pašreizējais Sanktpēterburgas ''Zenit'' treneris Diks Advokāts, kuram līgums ar Krievijas klubu beigsies 31.decembrī.

Beļģijas Futbola asociācijas priekšsēdētājs Fransuā de Kērsmaekers intervijā beļģu raidstacijai atzinis, ka Advokāts ir reālākais kandidāts uz izlases galvenā trenera amatu, un viņam esot izteikts piedāvājums, uz kuru atbilde tiekot gaidīt līdz šī mēneša beigām.

Izmantotie resursi:
reuters.com

  -4 [+] [-]

, 2009-05-23 15:52, pirms 15 gadiem
Tad jau krieviem laikam iet naudiņa uz beigām...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-23 16:14, pirms 15 gadiem
interesantu speeleetaaju belgjiem netruukst. buus jautri.

     [+] [-]

, 2009-05-23 16:29, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Un kā ar Zenit trenēšanu?
Lasi rakstu - gada beigās beidzas līgums ar Zeņit. Pēc tam pārņems vadību pār Beļģiju. Un viss, Zeņit vairs netrenēs.

     [+] [-]

, 2009-05-23 16:53, pirms 15 gadiem
jā tas tiek runāts jau pēdējos mēnešu. Advokāts jau pērn gandrīz parakstījās uz Austrāliju, bet tomēr Zenit naudai nespēja pretoties un palika .. jebkurā gadījumā bija noskaņots Zenitā ilgāk nepalikt ģimene dēļ. beļģija tādā ziņā protams daudz labāks variants.