Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Holandiešu treneris paļausies uz Robena lēmumu

Holandiešu treneris paļausies uz Robena lēmumu
Arjens Robens
Foto: AP/Scanpix

Nīderlandes futbola izlases galvenais treneris Berts van Marviks atļaus savas komandas zvaigznei Arjenam Robenam pašam izlemt, vai spēlētājs būs gatavs doties laukumā E grupas pēdējā mačā pret Kamerūnu.

Jūnija sākumā 26 gadus vecais Minhenes "Bayern" spēlētājs pārbaudes spēlē pret Ungāriju guva paceles cīpslas savainojumu, tādējādi PK finālturnīrā līdz šim izlaižot abas Nīderlandes spēles. Svētdien Robens beidzot piedalījās pirmajā treniņā DĀR.

"Ļaušu Arjenam pašam izlemt savu gatavību spēlei,” paziņoja van Marviks. "Viņš labāk pazīst savu ķermeni un precīzi varēs noteikt, kad ir pilnībā atveseļojies." Tikmēr Robens norādījis, ka treniņš noritēja bez sarežģījumiem un viņš ir gatavs atgūt savu labāko sportisko formu. "Pēdējās dienās trenējos kā parasti, bet tagad man nepieciešama spēļu prakse, lai atgūtu savu ritmu."

Treneris uzsver, ka spēlētājam būs jābūt pilnībā veselam, pirms atkal varēs spēlēt. "Viņa atgriešanās varētu notikt nākamajā spēlē, bet iespējams, jau izslēgšanas turnīrā. Taču Arjens drīkstēs spēlēt tikai tad, kad būs pilnībā atlabis," teica treneris.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

 +10 [+] [-]

, 2010-06-21 22:15, pirms 14 gadiem
gribas viņu pēc iespējas ātrāk redzēt laukumā, varbūt viņš ienesīs dzirkstelīti Holandes izlasē un viņi sāks rādīt totālo futbolu beidzot un gūt vairāk par 1 vai 2 vārtiem spēlē

  +8 [+] [-]

, 2010-06-21 22:17, pirms 14 gadiem
Gudrs treneris! Saprot, ka nedrīkst riskēt ar spēlētāja veselību, savukārt, apdrošinātāji un klubs spiesti ticēt, ka būs labi un ka Robens zina, ko dara!

  +2 [+] [-]

, 2010-06-21 22:50, pirms 14 gadiem
Bez Robena Holande nav īsta Holande. Apmēram tas pats bija 1978. gadā, kad Holandei nespēlēja Kruifs - it kā labi komanda spēlē un pat līdz finālam tika, taču dzirkstoša spožuma nav. Bez Robena nav spēles konstruktora, turklāt tāda, kurš gadījumā, ja pārējie nepiepalīdz, var arī vienatnē izšķirt mača likteni. Briesmīgs "fui" Van Persijam - piespēles nemaz nedod, aizraujas ar individuālu un neveiksmīgu spēli, pārtur bumbu. Secinājums - labāk pamatsastāvā kādu citu.

  +2 [+] [-]

, 2010-06-21 23:15, pirms 14 gadiem
mxs rakstīja: gribas viņu pēc iespējas ātrāk redzēt laukumā, varbūt viņš ienesīs dzirkstelīti Holandes izlasē un viņi sāks rādīt totālo futbolu beidzot un gūt vairāk par 1 vai 2 vārtiem spēlē
Totālo futbolu jau nu gan Holande nespēlēs, bet mazliet spožuma nekaitētu. Lai gan, no otras puses, pagaidām šī taktika sevi attaisno, un, kas labākais, tā nav spēle no aizsardzības, bet gan metodiska pretinieku ''nožņaugšana''. Attāli atgādina 90. gadu sākuma Vāciju.

  +2 [+] [-]

, 2010-06-21 23:33, pirms 14 gadiem
hypocrisy rakstīja: Totālo futbolu jau nu gan Holande nespēlēs, bet mazliet spožuma nekaitētu. Lai gan, no otras puses, pagaidām šī taktika sevi attaisno, un, kas labākais, tā nav spēle no aizsardzības, bet gan metodiska pretinieku ''nožņaugšana''. Attāli atgādina 90. gadu sākuma Vāciju.
Drusku jau izbrīna tas, ka holandieši sāk spēlēt kā vācieši (salīdzinājums patiešām trāpīgs). Bet mani kā holandiešu līdzjutēju šis aprēķina futbols grupu turnīrā pat ļoti apmierina - ar minimālu piepūli, taupot spēkus un līderu veselību izslēgšanas spēlēm. Pietiekami ir redzēti pārliecinošie starti grupu turnīros un "apstāšanās" izslēgšanas spēlēs. Van Mārvaiks šīs priekšgājēju kļūdas acīmredzot nevēlas pieļaut.

     [+] [-]

, 2010-06-22 16:48, pirms 14 gadiem
hypocrisy rakstīja: Totālo futbolu jau nu gan Holande nespēlēs, bet mazliet spožuma nekaitētu. Lai gan, no otras puses, pagaidām šī taktika sevi attaisno, un, kas labākais, tā nav spēle no aizsardzības, bet gan metodiska pretinieku ''nožņaugšana''. Attāli atgādina 90. gadu sākuma Vāciju.
nu jā totālais futbols var būt arī pārspīlēti, bet uzbrukumam ir jāatveras. Nīderlandes spēles parasti ir visintresantākās tieši viņu izpildījuma dēļ vienīgi šogad pietrūkst vairāk vārtu guvumu