Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Oličs apsver iespēju beigt karjeru Horvātijas izlasē

Oličs apsver iespēju beigt karjeru Horvātijas izlasē
Ivica Oličs
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Bayern Munich'' uzbrucējs Ivica Oličs Horvātijas izlases treniņa laikā guvis savainojumu, kas liegs viņam spēlēt vismaz turpmākās sešas nedēļas, kā rezultātā futbolists apsvēris iespēju beigt karjeru izlases rindās, lai savu veselību vairāk taupītu klubam.

30 gadus vecais futbolists guva savainojumu Horvātijas izlases treniņa laikā. Vispirms tika domāts, ka gūtais savainojums nav tik nopietns kā izskatījās, un spēlētājam bez futbola būs jāiztiek apmēram trīs nedēļas, taču pēc atkārtotas medicīniskās pārbaudes Minhenes kluba ārsti konstetējuši Oličam daudz nopietnāku traumu. Horvāts pārrāvis muskuļa saites, kā rezultātā nevarēs palīdzēt savai komandai vismaz sešas nedēļas.
Šī ziņa ir kā trieciens ar nazi mugurā ''Bayern'' komandas galvenajam trenerim Luisam van Gālam, kurš īsā laikā zaudējis jau trešo pamatsastāva spēlētāju. Savainojumus guvuši arī Franks Riberī un Arjens Robens. Pilnīgi iespējams, ka holandiešu speciālists varētu beidzot ļaut spēlēt itālim Lukam Toni.

''Nevarēšu spēlēt līdz rudens beigām. Minhenē visi gandrīz traki palika, kad uzzināja par manu savainojumu, it sevišķi ļoti neapmierināts bija Luiss van Gāls. Ja man ar veselību viss būs labi, tad turpināšu pārstāvēt Horvātijas izlasi. Pēdējā laikā tas mani ļoti satrauc. Ar veselību jokot nedrīkst. Izlases rindās esmu aizvadījis labu karjeru, taču pienāk brīdis, kad jāsaka sev – ''Pietiek'','' uzskata Oličs.
Kas attiecas uz Ukrainas un Anglijas spēles rezultātu (1:0), tad nedomāju, ka angļi to maču vienkārši atdeva. Taču tajā pašā brīdī viņi spēlēja bez motivācijas un vēlmes. Protams, žēl, ka, visdrīzāk, esam palaiduši iespēju iekļūt Pasaules kausa izcīņā,'' piebilda Minhenes kluba uzbrucējs.

Atgādināsim, ka rīt horvāti, kas jau gandrīz zaudējuši (diez vai Ukraina viesos nespēs uzvarēt Andoru, pirmajā mačā ukraiņi bija pārāki ar 5:0) iespēju nākošajā gadā aizbraukt uz DĀR, aizvadīs pēdējo spēli Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas cikla ietvaros, izbraukumā tiekoties ar Kazahstānas izlasi.

Izmantotie resursi:
jutarnji.hr
soccerway.com

Slēpts komentārs: reiniksrobis

  +4 [+] [-]

, 2009-10-13 14:26, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: ES ATBALSTU! Bayern svarīgāks par Horvātijas izlasi,tāpēc ceru,ka Oličs tiešām to izdarīs. Riberī pagājušās sezonas sākumā Eiropas čempī satraumējās tā pamatīgi,tagad Oličs[bet nav tik nopietni] Ceru,ka vismaz Oličs beigs spēlēt izlasē. Riberī gan ir ļoti nepieciešams Francijai
priekš spēlētāja svarīgākais ir aizstāvēt savas valsts(dzimtenes) godu nevis Bayern,bet Oliča lēmumu atbalstu(tomēr vecums un Horvātijas izlases labā viņs jau ir daudz paveicis).

  +1 [+] [-]

, 2009-10-13 14:43, pirms 15 gadiem
Pirmo reizi man ir žēl Horvātijas izlases. Tiešām neiet puišiem.
Bet Oličam galvenais ātri atlabt, jo "Bayern" viņš ir vajadzīgs kā punkti.

     [+] [-]

, 2009-10-13 14:59, pirms 15 gadiem
Flash-Kresh rakstīja: priekš spēlētāja svarīgākais ir aizstāvēt savas valsts(dzimtenes) godu nevis Bayern,bet Oliča lēmumu atbalstu(tomēr vecums un Horvātijas izlases labā viņs jau ir daudz paveicis).
Es jau par Oliču konkrēti arī runāju. Piemēram,ja spēlētājs ir daudz jaunāks,tad viņam,protams,ir jāpārstāv GAN klubs,GAN izlase,bet Oličs vairs nav nekāds jaunais
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-10-13 16:11, pirms 15 gadiem
LOCKERZZ rakstīja: Hei! Vēlies iegūt savā īpašumā jaunākos IPod modeļus, portatīvos datorus, spēļu konsoles un vēl nesakitāmi daudz mantas par velti? Lūk ir tava iespēja! WWW.LOCKERZ.COM ir projekts kurā tu vari tikt tikai ar ielūgumiem (līdzīgi kā draugos) un tev ir jākrāj punkti. ja esi sakrājis noteiktu punktu daudzumu (precēm vajag maz punktus) tu vari iegūt mantas sākot no konfektēm līdz jaudīgiem mājas datoriem! katru dienu tev ir jāatbild uz pavisam vienkāršu jautājumu un jāielūdz draugi uz šo adresi lai pelnītu punktus. MANS MAIL - kaktoil@inbox.lv
Ej d*rst!

Atbalstu Oliču

  -2 [+] [-]

, 2009-10-13 16:46, pirms 15 gadiem
Izlasee var speeleet, bet klubaa beigt

     [+] [-]

, 2009-10-13 18:27, pirms 15 gadiem
M rakstīja: Izlasee var speeleet, bet klubaa beigt
sagribēji!

     [+] [-]

, 2009-10-13 22:18, pirms 15 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: sagribēji!
Tas ir vnk M,nepievērs uzmanību Slims ar WERDER