Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Francijas pamatsastāva uzbrucējs Mbapē līdz Pasaules kausa beigām boikotēs medijus

Francijas pamatsastāva uzbrucējs Mbapē līdz Pasaules kausa beigām boikotēs medijus
Didjē Dešāns un Kilians Mbapē
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola izlases uzbrucējs Kilians Mbapē, kurš aizvada pirmo lielo finālturnīru karjerā, esot nolēmis līdz Pasaules kausa beigām boikotēt visus medijus, vēsta Telefoot.

Iemesls esot 19 gadus vecajam uzbrucējam veltītā kritika franču medijos. Konkrēti izdevumi vai žurnālisti netiek minēti, taču pieļaujams, ka runa varētu būt par L'Equipe, kas pirms spēles pret Peru (1:0) apšaubīja viņa vietu sākumsastāvā. Tieši Mbapē šajā spēlē guva vienīgos vārtus.

Mbapē Pasaules kausa finālturnīrā ir sācis abas spēles un guvis vienus vārtus, bet atlases ciklā viņš piedalījās sešos mačos, divus sākot pamatsastāvā un gūstot vienus vārtus. Francijas izlasē Mbapē debitēja pagājušā gada martā un 17 spēlēs guvis piecus vārtus.

Iepriekšējā vasarā Mbapē īrē pievienojās PSG, kas ar "Monaco" vienojās par 145+35 miljonus eiro vērtu obligātu izpirkumu, ja parīzieši saglabātu vietu Francijas augstākajā līgā. Mbapē debijas sezonā PSG sastāvā "Ligue 1" aizvadīja 27 spēles, 24 no tām izgāja starta vienpadsmitniekā un guva 13 vārtus.

Francijas izlase uzvarējusi abās spēlēs Pasaules kausa finālturnīrā, ar 2:1 uzveicot Austrāliju un ar 1:0 uzvarot Peru, garantējot iekļūšanu astotdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/GFFN/status/101...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Francijas izlase svin pasaules čempionu titulu. Foto: Sputnik/Scanpix
6

Pasaules kausu futbolā skatījusies gandrīz puse pasaules iedzīvotāju

Šī gada Pasaules kausa finālturnīru futbolā skatījušies 3,57 miljardi cilvēku, kas ir gandrīz puse no pasaules populācijas.
Luka Modričs, saņemot UEFA Gada spēlētāja balvu 
Foto: SIPA / Scanpix
26

Gada labākā futbolista balvai izvirzīti Ronaldu, Modričs un Salāhs

Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) paziņojusi trīs kandidātus uz Gada labākā futbolista balvu - Turīnas "Juventus" un Portugāles izlases superzvaigzne Krištianu Ronaldu, Madrides "Real" un Horvātijas izlases pussargs Luka Modričs, kā arī "Liverpool" un Ēģiptes izlases uzbrucējs Mohameds Salāhs.
Kilians Mbapē
Foto: Sipa USA/Scanpix
14

Latvijai FIFA rangā 129. vieta, par jauno līderi kļūst Francija

FIFA publicējusi pirmo pasaules rangu kopš Pasaules kausa noslēguma, un par līderi kļuvusi Francijas izlase, kas finālā ar 4:2 pieveica Horvātiju. Tikmēr Latvijas valstsvienība saglabājusi 129. vietu.