Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2912, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" jaunieguvums Kalafjori savainojuma dēļ pametis Itālijas izlasi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Arsenal" jaunieguvums Kalafjori savainojuma dēļ pametis Itālijas izlasi
Rikardo Kalafjori. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Itālijas izlases aizsargs Rikardo Kalafjori uzvarā pret Franciju iedzīvojies potītes savainojumā, tāpēc pametis valstsvienības nometni un atgriezies Londonas "Arsenal" nometnē.

Piektdien UEFA Nāciju līgā Itālija izbraukumā ar 3:1 pieveica Francijas futbolistus. Rikardo Kalafjori devās itāļu starta sastāvā, bet 71. minūtē centra aizsargu nācās nomainīt savainojuma dēļ. Usmans Dembelē cieta no izklupiena un uzgāzās Kalafjori potītei.

Šovakar Itāliju gaida duelis pret Izraēlu, bet Kalafjori jau pirms spēles pametis valstsvienības nometni un devies uz Londonu, lai atlabtu no traumas.

"Arsenal", kas jauno Premjerlīgas sezonu sākusi ar divām uzvarām un vienu neizšķirtu, svētdien aizvadīs Ziemeļlondonas derbiju pret nesamierināmo pretinieci "Tottenham". Kalafjori dalība spēlē ir zem jautājuma zīmes.

Eiropas čempionātā sevi spilgti apliecinājušais Kalafjori pievienojās "Arsenal" neilgi pirms sezonas sākuma. Londonas klubs par aizsargu samaksāja 40+5 miljonus eiro. Sezonas pirmajā mačā Kalafjori nepiedalījās, bet divās nākamajās spēlēs izgāja uz maiņu, kopā aizvadot 43 minūtes.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...