Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cigaņiks Nīderlandē atgriežas sākumsastāvā, komandai septiņi punkti trīs spēlēs

Agris Suveizda

Cigaņiks Nīderlandē atgriežas sākumsastāvā, komandai septiņi punkti trīs spēlēs
Andrejs Cigaņiks
Foto: orange-pictures.nl

Ārzemju futbola līgās šovakar Andreja Cigaņika "Cambuur" ar 3:1 viesos apspēlēja "Oss", savukārt Renāra Rodes "Waterford" izbraukumā piedzīvoja sakāvi pret "St.Patricks" (0:3).

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru pēc kārtas svinēja "Cambuur", kas atspēlējās, mača pēdējās minūtēs guva divus vārtus un ar 3:1 izbraukumā pieveica "Oss", kas bija sākusi ar divām uzvarām divās spēlēs. Visus trīs vārtus uzvarētāju labā guva uz maiņu iznākušais šveiciešu uzbrucējs Karims Rosi.

Latvijas U21 izlases pussargs Andrejs Cigaņiks atgriezās "Cambuur" sākumsastāvā un aizvadīja 86 minūtes, tiekot nomainīts mirkli pirms uzvaras vārtiem. 21 gadu vecais Cigaņiks atzīmējās ar dzelteno kartīti. Cigaņiks sezonas pirmajā kārtā aizvadīja pilnu spēli neizšķirtā pret NEC (2:2), bet iepriekšējā spēlē pret "Alkmaar II" devās uz maiņu 68. minūtē. Pagājušajā sezonā Cigaņiks pārstāvēja Gelzenkirhenes "Schalke" otro komandu., savukārt "Cambuur" regulārajā sezonā ar 58 punktiem 38 spēlēs ieņēma astoto vietu un izstājās paaugstināšanas pārspēļu pirmajā kārtā.

Tikmēr Īrijas čempionātā otro reizi spēles pieteikumā bija 29 gadus vecais latviešu centra aizsargs Renārs Rode, kurš palika rezervē "Waterford" zaudējumā "St.Patricks" (0:3). "Waterford" pārtrauca trīs uzvaru sēriju un ar 47 punktiem 30 spēlēs noslīdēja uz ceturto vietu.

     [+] [-]

, 2018-08-31 23:56, pirms 6 gadiem
U21 izlase varētu mums būt ļoti laba.

     [+] [-]

, 2018-09-01 00:51, pirms 6 gadiem
Nīderlandes otrā līga tādam jaunam spēlētājam kā Cigaņiks tik tiešām ir labs līmenis. Jācenšas izcelties, lai arī turpmāk saglabātu vietu pamatsastāvā.

     [+] [-]

, 2018-09-01 08:52, pirms 6 gadiem
reikons rakstīja: Nīderlandes otrā līga tādam jaunam spēlētājam kā Cigaņiks tik tiešām ir labs līmenis. Jācenšas izcelties, lai arī turpmāk saglabātu vietu pamatsastāvā.
Domāju, ka aiz kalniem nav arī pirmais izsaukums uz pieaugušo izlasi.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-01 14:10, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Domāju, ka aiz kalniem nav arī pirmais izsaukums uz pieaugušo izlasi.
Ja labi spēlēs Nīderlandē, noteikti. It sevišķi zinot to, ka tieši vidējā līnijā mums šobrīd ļoti prasās pēc papildinājuma.