Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs nāk uz maiņu; Silagailis un Davidovs laukumā netiek

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Morozs nāk uz maiņu; Silagailis un Davidovs laukumā netiek
Viktors Morozs
Foto: www.sportal.bg

Aizvadītajā nedēļas nogalē spēles aizvadīja vairākas mūsu futbolistu pārstāvētās komandas. Pie kārtējās uzvaras tika Viktora Moroza Sofijas "CSKA", kas ar 4:0 sagrāva Mezdras "Lokomotiv". Viktors Morozs laukumā nāca 77. minūtē.

Latvijas pussargs Viktors Morozs ceturtdien palīdzēja savam klubam tikt Eiropas līgas grupu turnīrā. Spēlē pret "Dinamo" (2:1) viņš laukumā aizvadīja visas 90 minūtes. Bulgārijas čempionātā komandas galvenais treneris Ļubomirs Peņevs viņam deva iespēju atpūsties. Spēlē pret Mezdras "Lokomotiv" Viktors Morozs laukumā iesaistījās 77. minūtē, kad rezultāts uz tablo bija 3:0 "CSKA" labā. Moroza klātbūtnē tika gūti vēl vieni vārti - 4:0. "CSKA" Bulgārijas čempionātā uzvarējuši visās spēlēs, pie tam nav ielaiduši nevienu vārtus.

Baltkrievijas čempionātā pie uzvaras izdevies tikt Pāvela Davidova Soļigorskas "Shakhter", kas viesos ar 2:1 pieveica "Torpedo". Šis panākums "Shakhter" ļāva pakāpties uz trešo vietu. Davidovs palika rezervē. Cits Latvijas spēlētājs Vadims Gospodars palīdzēja savam klubam "Vitebsk" uzvarēt "Minsk" ar 1:0. Vadims spēlēja visu maču.

Īrijas čempionātā "Cork City" ar 1:0 uzvarēja "Cliftonville". Guntars Silagailis laukumā nedevās. Līdzīgs liktenis bija arī Vadimam Žuļevam, kura pārstāvētais klubs "Lombard Papa" ar 2:0 uzvarēja "Kecskemeti". Laukumā netika arī Maksims Uvarenko, kura pārstāvētais klubs Liberecas "Slovan" ar 1:2 zaudēja "Bohemians". Lielās komandas rindās Maksims nespēlēja, toties dublieru mačā izgāja laukumā, bet bija spiests kapitulēt divas reizes.

Izmantotie resursi:
gong.bg
fcshakhter.by
corkcityfc.ie
lombardfcpapa.hu
slovanliberec.cz

  +2 [+] [-]

, 2009-08-31 14:35, pirms 15 gadiem
jociigi morozs bulgaarijaa naak uz mainu, bet uefa speelee visu speeli. veel jocigaak, ka vinu nenem uz izlasi

  +1 [+] [-]

, 2009-08-31 15:32, pirms 15 gadiem
Prieks par to, ka Peņevs sācis uzticēties Morozam. Ja to darīs arī ilgtermiņā, tad nešaubos, ka arī Starkovs viņu paņems uz izlasi. Prieks par Gospodaru arī. Ņemot vērā to, ka vidēji Baltkrievijā ir augstāks līmenis nekā Latvijā, Gospodars aizejot no Jūrmalas spēļu praksi nav zaudējis un spēlē augstākā līmenī. Tieši otrādi ir ar Davidovu. Aizgāja no Dinaburg, bija izlases kandidāts, bet tagad čiks vien ir. Sēž uz soliņa. Kāda starpība līmenim, ja tu nespēlē. Žēl!

Nesaprotu kāpēc Žuļevu nelaiž laukumā. Varbūt viņš bija pirkums nākotnei, bet, ja tu gūsti divus vārtus debijas spēlē, kas starp citu ir līdz šim vienīgā, un tevi nelaiž laukumā, tad kaut kas ar to treneri nav tā kā vajag. Uvarenko jau kā parasti. Labi, ka vismaz dublieros spēlēt tiek - labāk kā nekas. Bet izskatās, ka kaut kā īsti tur neiet! Žēl, ka Silagailis nespēlē. Sākumā, kad sita iekšā, bija komandas līderis!