Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Starkova "Baku" ar uzvaru pendelēs sasniedz kausa ceturtdaļfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Starkova "Baku" ar uzvaru pendelēs sasniedz kausa ceturtdaļfinālu
Deniss Ivanovs
Foto: www.fcbaku.com

Azerbaidžānas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā šodien iekļuva divas Latvijas leģionāru komandas. Grūtāk gāja Aleksandra Starkova trenētajai "Baku", kas uzvarēja pēcspēles sitienu sērijā.

Azerbaidžānas kauss

"Baku" savā laukumā tikās ar čempionātā pašreiz 6. vietā esošo "Revan" ("Baku" atrodas 4. vietā). Starkova trenētā komanda uzbruka bīstamāk, taču 120 minūšu laikā vārtus gūt neprata. Pēcspēles sitienu sērijā "Baku" bija pārāka ar 3:2, izšķirošo pendeli kreisajā apakšējā stūrī raidot Žabam.

"Baku" sastāvā Deniss Ivanovs nospēlēja visu spēli, bet Māris Verpakovskis šodienas mačā nepiedalījās. "Baku" ceturtdaļfināla pirmo spēli, kas notiks 7.-8. martā (atbildes mači nedēļu vēlāk), aizvadīs savā laukumā pret AZAL.

Astotdaļfināla barjeru pārvarējusi arī Pāvela Doroševa "Qabala", kas ar 3:0 pieveica "Neftcara". Doroševa komanda cīņā par vietu pusfinālā sacentīsies ar "Qarabag". Doroševs palika rezervē.

Andreja Rubina un Kristapa Grebja "Simurq" ar 0:1 savā laukumā piekāpās "Neftci". Rubins nospēlēja līdz 81. minūtei, bet Grebis laukumā devās otrā puslaika sākumā un spēles izskaņā atzīmējās ar dzelteno kartīti.

Šodien vēl spēle Ģirta Karlsona Baku "Inter", kas tiekas ar "Turan".

Mūsējie pārbaudās Polijā

Polijas čempionāta šī brīža 10. spēcīgākajā komandā Bjalistokas "Jagiellonia" uz pārbaudes laiku ieradies Rīgas "Skonto" un Latvijas izlases pussargs Igors Tarasovs.

Tikmēr Polijas 1. līgas komandā Gdiņas "Arka" (8. vieta) atrādās aizsargs Artjoms Gončars, kura pēdējais klubs ir "Vikingur Olafsvik" (Īslande).

Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте
Start - strona główna, orange - www.orange.pl
Trojmiasto.pl - GDAŃSK, GDYNIA, SOPOT -...

  +2 [+] [-]

, 2011-11-30 15:51, pirms 13 gadiem
Kroks rakstīja: Kas tas par urlu bildē?
Kāds sportacentrs.com lietotājs Kroks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-11-30 16:07, pirms 13 gadiem
Lai Starkovam veicas ar Baku un lai LFF Latvijas izlasei sameklē jaunu treneri. Kā saprotu, jau februarī varētu kāda pārbaudes spēle būt.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-30 16:10, pirms 13 gadiem
Polijas čempionāta šī brīža 10. spēcīgākajā komandā Bjalistokas "Jagiellonia" uz pārbaudes laiku ieradies Rīgas "Skonto" un Latvijas izlases pussargs Igors Tarasovs

Cerams paliks tur
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-30 18:36, pirms 13 gadiem
Starkova futbols: 120 minūtes un 0:0. pretīgi... ceru, ka LV izlasei būs jauns treneris!