Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Pie spēlēšanas netiek neviens no leģionāriem

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Pie spēlēšanas netiek neviens no leģionāriem
Jurijs Žigajevs
Foto: www.widzew.pl

Šodien vairākas spēles aizvadījuši mūsu leģionāru pārstāvētie klubi. Sekmes bijušas dažādas, taču neviens no mūsējiem pie teikšanas netika.

Polijas čempionātā Alekseja Višņakova "Cracovia" savā laukumā ar 1:2 piekāpās "Korona", bet mūsu futbolists nebija pat pieteikumā, jo ir savainots. Jurija Žigajeva "Widzew" arīdzan savu skatītāju priekšā cīnījās ar Polijas čempioni Krakovas "Wisla" un nospēlēja neizšķirti 1:1 - Čempionu līgā spēlējošie krakovieši izglābās no zaudējuma burtiski pēdējās spēles sekundēs. Žigajevs palika rezervē.

Polijas čempionāts, 1. kārta

SpēleRezultāts
LKS Lodz - Lech Poznan0:5
Polonia Warsaw - Lechia Gdansk1:0
Cracovia Krakow - Korona Kielce1:2
Ruch Chorzow - Belchatow2:1
Widzew Lodz - Wisla Krakow1:1
Slask Wroclaw - Gornik Zabrze31.07.
Legia Warsaw - Zaglebie Lubin31.07.
Podbeskidzie - Jagiellonia Bialystok01.08.

Krievijas čempionātā graujošu 3:0 uzvaru pār Čempionu līgas dalībnieci Kazaņas "Rubin" guvusi Oskara Kļavas Mahačkalas "Anzhi". Mūsu aizsargs pieteikumā tika, taču ne vairāk - uz rezervistu soliņa nācās palikt līdz pat finālsvilpei. "Anzhi" tabulā apsteigusi tieši "Rubin", paceļoties uz 4. pozīciju - pirmajā trijniekā "CSKA", "Zenit" un Maskavas "Dinamo".

Artūra Silagaiļa Mogiļevas "Dnepr" viesos nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Žodinas "Torpedo", kaut nedaudz pietuvojoties drošajai zonai - "Dnepr" ieņem 11. vietu 12 komandu konkurencē, no 10. pozīcijas īpašnieces atpaliekot par trim punktiem. Atšķirībā no pēdējām spēlēm, kad Silagailis spēlēja no zvana līdz zvanam, arī viņš šoreiz palika rezervē.

"QPR" Itālijā šodien aizvada mini turnīru, aizvadot divas spēles, kuru ilgums ir tikai 45 minūtes. Pirmajā cīņā ar Eiropas līgas finālisti "Braga" Kaspars Gorkšs atstāts rezervē. Otrais mačs būs ar "Atalanta".

  -1 [+] [-]

, 2011-07-30 21:00, pirms 13 gadiem
ganči nespēlē

  +6 [+] [-]

, 2011-07-30 21:19, pirms 13 gadiem
Vot par Žigajevu es nesaprotu, viņš taču atbilst Ekstraklasa līmenim, kapēc viņš nespēlē ne pagājušo sezonu ne šo

  +1 [+] [-]

, 2011-08-01 09:52, pirms 13 gadiem
bembists rakstīja: Vot par Žigajevu es nesaprotu, viņš taču atbilst Ekstraklasa līmenim, kapēc viņš nespēlē ne pagājušo sezonu ne šo
pagājušajā sezonā viņš ilgi mocījās ar traumām, bet šogad 1.spēlē taču bija pieteikumā, bet palika uz soliņa, gan jau spēles laiks būs!

     [+] [-]

, 2011-08-01 12:19, pirms 13 gadiem
Blaviens loti zel LV izlasei tulin bus spele, bet pie spelesanas netiek
Loti zel Gorksa, Zigajeva, Kļava