Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķim pirmā uzvara Šveices čempionātā, citiem latviešiem zaudējumi

Krišs Upenieks

Uldriķim pirmā uzvara Šveices čempionātā, citiem latviešiem zaudējumi
Pāvels Šteinbors
Foto: Pjotrs Matusevičs (imago/Newspix/Scanpix)

Svētdienas vakarā Šveices, Čehijas, Polijas un Slovēnijas augstāko līgu čempionātos spēles aizvadījušas Latvijas izlases futbolistu attiecīgi Roberta Uldriķa, Dāvja Ikaunieka, Pāvela Šteinbora un Vitālija Maksimenko pārstāvētās komandas.

Roberts Uldriķis otro spēli pēc kārtas devies uz maiņu ''Sion'' sastāvā Šveices spēcīgākā čempionāta spēlē. Roberts laukumā nāca spēles 78. minūtē pie rezultāta 3:1, kad nomainīja Kalilo Musā, kurš pirmajā puslaikā sniedza ''Sion'' 2:0 pārsvaru. Galarezultātā ''Sion'' viesos uzvarēja ''St.Gallen'' ar pārliecinošu rezultātu 4:2. Divās spēlēs ''Sion'' iekrājusi trīs punktus un ierindojas ceturtajā vietā desmit komandu konkurencē. Vērts atzīmēt, ka ''St.Gallen'' un ''Sion'' spēli klātienē vēroja vairāk nekā 11 tūkstoši skatītāju.

Līdzīgs stāsts citam Latvijas izlases uzbrucējam Dāvim Ikauniekam, kurš Čehijas čempionātā otro spēli pēc kārtas no rezervistu soliņa iesaistījās spēlē ''Jablonec'' sastāvā. 79. minūtē Dāvis pie 0:2 rezultāta nomainīja Vojtehu Kubistu. Atlikušajā spēles laikā ''Jablonec'' vienus vārtus atguva, tomēr savā laukumā zaudēja Prāgas ''Sparta'' komandai ar 1:2. Čempionāta ievadā ''Jablonec'' divi minimāli zaudējumi.

Polijas Ekstraklasē neveiksmi piedzīvojusi Latvijas izlases vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Gdiņas ''Arka'', kas savā laukumā nespēja gūt vārtus un ar 0:2 zaudēja ''Jagiellonia'' futbolistiem. Šteinbors savas komandas vārtus sargāja visu spēli. Divās spēlēs ''Arka'' nav spējusi gūt nevienus vārtus un izcīnījusi tikai vienu punktu par bezvārtu neizšķirtu pirmajā kārtā.

Slovēnijas spēcīgākajā čempionātā cita Latvijas izlases futbolista Vitālija Maksimenko pārstāvētā Ļubļjanas ''Olimpija'' viesos cīnījās neizšķirti 0:0 ar ''Krsko'' vienību. Vitālijs diemžēl visu spēli noskatījās no rezervistu soliņa. Arī ''Olimpija'' pirmajās divās spēlēs nav spējusi gūt nevienus vārtus un izcīnījusi tikai vienu punktu par bezvārtu neizšķirtu pirmajā kārtā.

  +2 [+] [-]

, 2018-07-29 23:54, pirms 6 gadiem
"Arī ''Olimpija'' pirmajās divās spēlēs nav spējusi gūt nevienus vārtus un izcīnījusi tikai vienu punktu par bezvārtu neizšķirtu pirmajā kārtā."
Otrajā kārtā

  +1 [+] [-]

, 2018-07-29 23:58, pirms 6 gadiem
Šteinboram tomēr zaudējums Polijā.

  -3 [+] [-]

, 2018-07-30 04:34, pirms 6 gadiem
Paskat tik-pat bagātajā Šveicē tik 10komandas virslīgā,bet mēs te nabadzīgajā LV sapņojam par virslīgu ar 10 komandām!

     [+] [-]

, 2018-07-30 11:10, pirms 6 gadiem
otava rakstīja: Paskat tik-pat bagātajā Šveicē tik 10komandas virslīgā,bet mēs te nabadzīgajā LV sapņojam par virslīgu ar 10 komandām!

Latvijai vajadzētu mācīties no tādām zemēm, kuras ar minimāliem resursiem spēj saražot labus futbolistus un sasniegt labus rezultātus izlašu līmenī.
Šveices un mūsu situācijas ir pārāk atšķirīgas, lai viņus par paraugu ņemtu!

     [+] [-]

, 2018-07-30 20:22, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk