Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs: "Līdzjutēji autobusam izsita stiklus"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračs: "Līdzjutēji autobusam izsita stiklus"
Edgars Gauračs ("Rapid")
Foto: ProSport

Ne labākos laikus šobrīd pārdzīvo Bukarestes "Rapid" un Latvijas U-21 izlases uzbrucējs Edgars Gauračs. "Rapid" cerētā trijnieka vietā šobrīd atrodas tikai 7. pozīcijā, kamēr Gauračs tiek vien pie simboliska spēles laika. Edgars sarunā ar Sportacentrs.com pastāstīja sīkāk par klubā notiekošo.

"Ne pārāk," situāciju īsumā Bukarestes "Rapid" nometnē šodien sarunā ar Sportacentrs.com aprakstīja Latvijas U-21 izlases uzbrucējs Edgars GAURAČS (22). Viņa pārstāvētā komanda izcīnījusi vienu punktu pēdējos trijos mačos, bet Edgars šogad laukumā Rumānijas čempionātā devies vien četrreiz, visos gadījumos tiekot uzmainīts otrajā puslaikā. "Pēc neveiksmīgajiem rezultātiem esam tikai 7. vietā un tālu no čempionu titula, taču kaut kā jāmēģina tikt ārā no šīs situācijas. Žēl, ka man dod tik maz spēles laika, taču nekā briesmīga nav - jāpierāda sevi dotajās minūtēs un jācenšas treniņos. Jāstrādā vēl vairāk un jāgaida iespēja," Gauračs cerību nav zaudējis.

Nosacītajā uzbrucēju rangā komandā Edgars pagaidām ir tikai trešajā vietā - tā kā "Rapid" bieži spēlē tikai ar vienu izteiktu uzbrucēju, tikt laukumā ilgāku laiku Gauračam ir grūti. "Sākumā bija savainojums - svarīgi, ka tas tagad vairs netraucē. Protams, runāju ar treneri - pēc savainojuma man bija jāatgūst forma, tāpēc nelaida laukumā no pirmajām minūtēm. Pēc tam, iespējams, kādu spēli neaizvadīju īpaši labi - ir grūti, kad uzmaina spēles beigās, taču arī tad ir jāpierāda sevi. Šobrīd esmu trešais uzbrucējs komandā. Pašam grūti kaut ko teikt - treneris izvēlas stiprākos. Jāgaida sava iespēja."

Tuvākajā laikā Gauračam gan varētu būt iespēja savas akcijas komandā pacelt - gaidāms jauns galvenais treneris ar jaunu skatu uz notiekošo. "Jau nedēļu treniņus vada otrais treneris, bet galvenā vairs nav. Ir visādas runas par jauno treneri, taču skaidrs, ka vecais ir prom - pagājušo maču viņš vēroja no tribīnēm," skaidro futbolists. Rumāņu mediji raksta, ka galvenais kandidāts uz jaunā trenera vietu uz Joans Andone, kurš šobrīd vada mūsu pussarga Viktora Moroza pārstāvēto Sofijas "CSKA".

Jautāts par "Rapid" līdzjutēju noskaņojumu pēc kārtējā zaudējuma, Gauračs atzina, ka fani ir ārkārtīgi saniknoti: "Ļoti dusmīgi... Apmētāja mūs, izsita divus stiklus autobusam, kad braucām uz bāzi. No bāzes nevarēja tikt prom, jo viņi visur stāvēja un bija ļoti saniknoti. Žēl jau arī viņus - tik daudz tūkstošu nāk, atbalsta un pārdzīvo, bet trešo reizi rezultāts ir neapmierinošs. Mēs viņus saprotam."

Nākamā spēle Bukarestes "Rapid" gaidāma sestdien, 3. aprīlī, kad viesos pretī stāsies "International", kas turnīra tabulā ieņem 15. vietu 18 komandu konkurencē.

  +3 [+] [-]

, 2010-03-29 15:54, pirms 14 gadiem
nu arii ''fani'' savejiem logus dauza araa... smiekli naak

  +4 [+] [-]

, 2010-03-29 15:55, pirms 14 gadiem
Nu tapec jau nav jadauza stikli!!!! Vini vispar doma ar galvu ka var savainot savus speletajus?

  +2 [+] [-]

, 2010-03-29 15:57, pirms 14 gadiem
robys rakstīja: nu arii ''fani'' savejiem logus dauza araa... smiekli naak
vismaz ir fani!!

  +4 [+] [-]

, 2010-03-29 15:59, pirms 14 gadiem
Gauračs rakstīja: Apmētāja mūs, izsita divus stiklus autobusam, kad braucām uz bāzi. No bāzes nevarēja tikt prom, jo viņi visur stāvēja un bija ļoti saniknoti. Žēl jau arī viņus - tik daudz tūkstošu nāk, atbalsta un pārdzīvo, bet trešo reizi rezultāts ir neapmierinošs. Mēs viņus saprotam
Njā, bet šeit lielie sportisti cepās pat par negatīviem komentāriem internetā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2010-03-29 16:23, pirms 14 gadiem
Labi ka LMT Virsligā spelejošajam komandam nav jauztraucas ka apbēdina tik daudz fanu..

  -1 [+] [-]

, 2010-03-29 16:37, pirms 14 gadiem
es domaaju,ka vispaar nevajadzeeja sleegt kontraktu Rumaanijaa. Jo taa tiesaam ir drausmiga valsts un cilveeki,cigaani nav tie launaakie,bet gan pasi rumaani,man piekritiis gandriz 100%,kam ir bijusi dariisana ar so tautiibu.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-29 16:51, pirms 14 gadiem
Tie fani tak ir traki. Francija, Bulgārija, Grieķija, tagad vēl Rumānija. Par angļu faniem vispār labāk nerunāsim. Tā ir - šajās valstīs futbols ir otra reliģija, un tas cilvēkiem daudz nozīmē. Dažkārt pat pārāk daudz.

Turies, Edgar. Ceru, ka izdosies sevi pierādīt jaunajam trenerim, bet tas vārds Andone man nepatīk, ņemot vērā to, ka Morozs pašlaik CSKA silda solu. Bet Gauračs jau nav Morozs. Ceru, ka šim nav tāda mode latviešus likt rezervē!

     [+] [-]

, 2010-03-29 16:57, pirms 14 gadiem
fuc**_all_ya rakstīja: Ta rumanija tak ir bedre ...čigaanu midzenis ....Kas tur normals var but ja lidzjuteeji ir čavas .........!!!!!!
ai, kā rumāņi apvainojas par to, ka viņus nosauc par čigāniem. viņiem čigāni ir tas pats kas mums urlas.. tā kā proties. Tas ir viņu temperaments un mentalitāte. Mēs reizi 10 gados varam aiziet pie Saeimas kaut ko pabļaustīties, viņi var daudz aktīvāk izrādīt savu nepatiku utml. tā kā - mums vēl ir ko pamācīties no šīs "bedres"...

  -2 [+] [-]

, 2010-03-29 17:11, pirms 14 gadiem
Normāla čigānu tautas uzvedība!
Jebkurā gadījumā ir visnotaļ salīdzināma ar alu pardzerušiem un uztūkušiem RD faniem, kuru koeficents no kopējā skaita ir vismaz 30%-40%.
robys rakstīja: nu arii ''fani'' savejiem logus dauza araa... smiekli naak

  +1 [+] [-]

, 2010-03-29 17:21, pirms 14 gadiem
No Saturna Vērotājs rakstīja: Normāla čigānu tautas uzvedība!
Pirmārt, rumāņi nav čigāni, otrkārt, čigāni Rumānijā ir tikai divarpus procenti un ne tuvu nav lielākā minoritāte, treškārt, rakstā minētā neapmierinātības izpausme ir normāla parādība praktiski visā Eiropā, ieskaitot arī "civilizētās" Rietumeiropas valstis, tā kā beidz savus stereotipus bārstīt.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-29 20:04, pirms 14 gadiem
Edza,kur varti???

  +2 [+] [-]

, 2010-03-29 20:14, pirms 14 gadiem
Rai4a rakstīja: Edza,kur varti???
Labāk prasi trenerim - kur spēles laiks, nevis Egam - kur vārti!

     [+] [-]

, 2010-03-29 23:22, pirms 14 gadiem
būs atpakaļ,tas jau skaidrs.tādu naudu kādu grib Gazmjas rumāņi nemaksās.Eiropā jāprot spēlēt futbols,ar skriešanu tur ir kam nodarboties.