Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jagodinskis ar uzvaru debitē Rumānijas kluba pamatsastāvā

Krišs Upenieks

Jagodinskis ar uzvaru debitē Rumānijas kluba pamatsastāvā
Vitālijs Jagodinskis Latvijas izlases sastāvā
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas izlases futbola centra aizsargs Vitālijs Jagodinskis pirmo reizi Rumānijas kausa ietvaros devies Jaši "Politehnica" komandas pamatsastāvā, palīdzot savai vienībai viesos izcīnīt itin pārliecinošu uzvaru.

Jaši "Politehnica" šovakar spēlēja viesos Rumānijas kausa astotdaļfinālā pret ''Slobozia''. Katrā no puslaikiem Jagodinska pārstāvētā komanda guva pa vārtiem un izcīnīja drošu panākumu ar 2:0. Vitālijs Jagodinskis pirmo reizi devās savas komandas pamatsastāvā un nospēlēja visu spēli.

Jagodinskis līgumu ar Jaši komandu parakstīja oktobra vidusdaļā un līdz šim bija pieteikumā četrās spēlēs, vienā no tām laukumā dodoties uz maiņu. Rumānijas čempionātā ''Politehnica'' ar 19 spēlēs izcīnītiem 24 punktiem ierindojas astotajā vietā 14. komandu konkurencē.

Tikmēr Itālijas kausa 1/16 finālā Kristapa Zommera pārstāvētā Itālijas pēc spēka 3. līgas komanda ''Pordenone'' viesos spēlē ar ''Serie A'' komandu ''Cagliari''. Zommers arī šajā spēlē palicis uz savas komandas rezervistu soliņa. ''Pordenone'' negaidīti viesos uzvarēja ar 2:1.