Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Starkovs redz Lukjanova un Kožana 0:0

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Starkovs redz Lukjanova un Kožana 0:0
Ivans Lukjanovs (Gdaņskas "Lechia")
Foto: lechia.gda.pl

Šodien Polijas futbola čempionāta spēlē Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana pārstāvētā Gdaņskas "Lechia" izbraukumā Bialistokā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar vietējo "Jagiellonia". Abi mūsu futbolisti nospēlēja pilnu maču.

Spēles sākumā daudz ievērības cienīgu notikumu nebija, bet 38. minūtē bija epizode, kas labvēlīgāka tiesneša lēmuma gadījumā lielā mērā varēja izšķirt maču. Lukjanovs saņēma labu piespēli viesu soda laukumā, taču tika nogāzts. Kā rakstīja poļu futbola portāls teksta tiešraidē, tad, iespējams, bija ne tikai jāpiešķir pendele, bet arī jāparāda pretiniekam sarkano kartīti. Taču tiesneša svilpe klusēja. Kopumā pārsvars bija mājiniekiem, Bialistokas "Jagiellonia" futbolistiem, taču rezultāts kā turējās 0:0, tā turējās.

Otrā puslaika vidū Lukjanovs izcēlās ar labu piespēli partnerim, taču viņš ar galvu uzsita pārāk vāji. Ivans bija aktīvs vēl pāris epizodēs, taču rezultātu tas nenesa. Spēle beidzās bez vārtu guvumiem - 0:0. Kožanam vēl viena kvalitatīva spēle. Atgādinām, ka šo maču Latvijai salīdzinoši tuvajā Bialistokā vēroja arī mūsu izlases treneris Aleksandrs Starkovs. "Lechia" šobrīd atrodas 6. vietā 16 komandu konkurencē.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-29 14:20, pirms 14 gadiem
Starkovs uz Bialistokas tirgu brauca