Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanova komanda izstājusies no Turcijas kausa

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ivanova komanda izstājusies no Turcijas kausa
Deniss Ivanovs
Foto: www.internetspor.com

Vakar zaudējumu Turcijas kausa izcīņas "play off" kārtā piedzīvoja Latvijas izlases aizsarga Denisa Ivanova pārstāvētā "Sivasspor", kas savā laukumā ar 1:2 piekāpās "Manisaspor". Ivanovs nospēlējis visu maču.

Turcijas kausam šosezon jau 94. sezona. Superlīgas komandas turnīrā iesaistās no 3. kārtas jeb "play off" raunda, kas ir pēdējais posms pirms grupu turnīra. Vakar savu pirmo un tai pašā laikā pēdējo maču šīs sezonas kausa turnīrā aizvadīja Denisa Ivanova pārstāvētā "Sivasspor", kas savā laukumā uzņēma citu viduvēju komandu "Manisaspor" izskatā.

Diemžēl Ivanova pārstāvētā komanda zaudēja ar 1:2, nespējot iekļūt grupu turnīra posmā. Un tas viss, neskatoties uz to, ka "Sivasspor" pirmā guva vārtus, pie tam izdarīja to jau 10. minūtē, kad precīzi ar galvu pēc soda sitiena izspēles sita Bruno Zita. Pirmā puslaika beigās Džimmijs Diksons viesiem panāca izlīdzinājumu, bet 57. minūtē uzvaras vārtus "Manisaspor" labā guva rumānis Nikolae Dica. Ivanovs zaudētāju sastāvā aizvadīja visu maču.

Tādējādi "Sivasspor" kausā viss beidzies jau pēc vienas spēles, un Ivanovs ar komandas biedriem varēs pilnībā koncentrēties Superlīgai, kurā neklājas diez ko labi - viena uzvara deviņos mačos un 16. vieta 18 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Sivasspor Kulübü Resmi Żnternet Sitesi |...

     [+] [-]

, 2010-10-28 11:37, pirms 14 gadiem
Jāsaņemas un jāuzlabo sniegums Superlīgā. Desmitniekā taču vajadzētu tikt. Lai veicas!