Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs: "Kas vēl jāizdara, lai sevi pierādītu?"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračs: "Kas vēl jāizdara, lai sevi pierādītu?"
Edgars Gauračs

Latviešu futbolists Edgars Gauračs joprojām gaida sava kluba "Ascoli" lēmumu par to, kur aizvadīt nākamo sezonu. Nupat notikušajā mačā starp komandas dublieriem un pirmo sastāvu Edgars nomināli spēcīgākajiem pretiniekiem iesita skaistus vārtus.

Jau vairākkārt esam ziņojuši par Edgara Gaurača gaitām Itālijā - futbolists vēlas tikt izīrēts kādam citam klubam, lai gūtu spēļu praksi, jo "Ascoli" uzbrucēju pārpilnības dēļ iekļūt B sērijas sastāvā nav viegli. Tomēr lietas nerit tik raiti, kā varētu vēlēties - "Ascoli" joprojām nesteidzas ar lēmumu par Gaurača nākotni, bet "transfēru logs" Itālijā būs vaļā vēl tikai pāris dienas - līdz 1. septembrim ieskaitot. Papildus dienu, kad klubi var veikt darījumus ar spēlētājiem, itāļi nolēmuši piešķirt, jo pēdējais datums "transfēru logā" - 31. augusts - iekristu svētdienā.

Vakar "Ascoli", gatavojoties jaunajai sezonai, aizvadīja pārbaudes spēli savā starpā. Kluba pirmais sastāvs tikās ar dublieriem. Mūsu Edgars Gauračs nospēlēja pirmo puslaiku dublieru rindās un mača 10. minūtē guva ļoti skaistus vārtus, izvirzot komandu vadībā. Pirmais puslaiks gan noslēdzās ar rezultātu 2:1 par labu pirmajam sastāvam, bet otrajā mača daļā laukumā spēlēja citādāki spēlētāju virknējumi, un, Edgara Gaurača vārtiem paliekot vienīgajiem, dublieri zaudēja pirmajai komandai ar 1:5.

"Es pat nezinu, ko darīt... Cik vēl daudz vārtus man jāgūst, lai pierādītu, ka esmu gatavs pirmajai komandai?" šodien savu sašutumu sarunā ar eSports.lv pauda mūsu futbolists. Edgars vēl vienu sezonu pavadīt dublieru komandā nevēlas, taču skaidri redzams, ka tās līmenis mūsu futbolistam ir par zemu (pagājušajā pārbaudes spēlē Edgara rēķinā divi vārti un rezultatīva piespēle 60 nospēlētās minūtēs). Gauračs arī pastāstīja, ka par viņu interesējas vēl viens klubs - C1 [pēc spēka trešā līga - aut.] sērijas vienība "Pescara".

Itālijā šajā nedēļas nogalē sāksies B sērijas čempionāts - sestdien, 30. augustā, "Ascoli" uzņems "Vicenza" komandu. Savukārt dublieru čempionāts sāksies tikai 11. oktobrī. Itālijas kausa izcīņas mačā šonedēļ pret "Bari" Edgars komandas pieteikumā netika.

Nākamnedēļ Itālijā norisināsies arī gadskārtējais "De Cecco Cup". Tā ir kausa izcīņa, kurā piedalās Itālijas labākie klubi, tiesa gan, ne ar pašiem labākajiem spēlētājiem, bet gan pārsvarā dublieru komandām. "Atceros šo turnīru savā pirmajā gadā. Tieši toreiz biju "Ascoli" uz pārbaudi, sevi labi parādīju, iesitu vārtus "Juventus" un "Inter" komandām, un pēc tam ar mani parakstīja līgumu," atmiņās dalās Edgars. Neatkarīgi no tā, vai viņu izīrēs kāds klubs vai nē, šajā turnīrā Edgars drīkstēs pārstāvēt "Ascoli" komandu. Kausa izcīņa sāksies 1. septembrī, "Ascoli" pirmās spēles paredzētas pret "Juventus" un "Roma" komandām, ar kurām Gaurača klubs ir vienā grupā. Turnīrs ritēs vienu nedēļu - 7. septembrī paredzēts fināls.

  +8 [+] [-]

, 2008-08-28 23:11, pirms 16 gadiem
Tad sūti tos idiotus un meklē pats variantus!

  +4 [+] [-]

, 2008-08-28 23:14, pirms 16 gadiem
Jāsāk vilkt paralēles ar Mārtiņu Karsumu...
Nu nekas, sasitīs pa hettrikam spēlē tai pārbaudes turnīrā un tad šamie moš apdomāsies un izsauks "uz augšu"... to arī novēlu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2008-08-28 23:14, pirms 16 gadiem
atix rakstīja: vārtu gūšana vēl nav viss, jāparāda attieksme treniņos un tad jau būs ok....


Ja spēlētājs var iesist golus, tad man ir pilnīgi vienalga ko viņš dara treniņos, galvenais, lai spēlē "atstrādā" no un līdz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-08-28 23:20, pirms 16 gadiem
Itkā vienubrīd runāja par to ka Gauračs varētu pievienoties Metalurgam, bet tur jau arī ir rinda ar uzbrucējiem - Karlsons, Grebis, Kamešs, Benušis, Dobrecovs, Prohorenkovs...

  -1 [+] [-]

, 2008-08-28 23:20, pirms 16 gadiem
archijs ta katru dienu matene majas darbus pilda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-28 23:23, pirms 16 gadiem
a starkovam arī viņš nav vajadzīgs

  +1 [+] [-]

, 2008-08-28 23:28, pirms 16 gadiem
a kas pa jocigu aģentu? vai tad citur r-eiropaa neveelas neviens vinju? neticu

  +3 [+] [-]

, 2008-08-28 23:35, pirms 16 gadiem
Lai brauc uz Angliju laimi meklēt, kaut vai to pašu Blackpooli!!

  +3 [+] [-]

, 2008-08-28 23:41, pirms 16 gadiem
paskat redz shitaadu starkovs nejem kuri katraa ma4aa iesit pa golam, bet redz verpakovski njem.
nu vieniigi verpakovsis ir meistariigaaks.

  -1 [+] [-]

, 2008-08-28 23:57, pirms 16 gadiem
mrPO rakstīja: a kas pa jocigu aģentu? vai tad citur r-eiropaa neveelas neviens vinju? neticu


a kam vinsh tur ir vajadzigs, kursh vispar vinju tur pazist, ne ar ko ipashu vinsh pat te Latvija neizcelas, Italijaa, kur kaudze dazhadu klubu parstavju apmekle dazhadas sacikstes (ari dublierus) meklejot jaunus talantus, ar par vinu iznemot 3-as ligas klubus neviens neinteresejas, secinajumus vien no ta var izdarit, manuprat shim butu jaatgriezhas un kartigi japarada sevi sheit
Slēpts komentārs: Namejs latgaļu karotājs

  +4 [+] [-]

, 2008-08-29 02:31, pirms 16 gadiem
Namejs latgaļu karotājs rakstīja: bet rimkus kurš ir super bombardieris latviajs čempī neņem uz izlasi


rimkus aizgaaja no izlases

  +3 [+] [-]

, 2008-08-29 07:53, pirms 16 gadiem
Tas ,ka pie dublieriem sit golus vēl neko nenozīmē.Gribiet piemēru Latvijā.
Uzbrucējs Aleksandrs Čekulajevs.Pirmajā līgā pagājušā sezonā vairāk kā
piecdesmit vārt,šogad dublieros arī sit,bet FK Jūrmalas pamatsastāvā
piecpadsmit aizvadītajās spēlēs vieni vārti un tie paši ar pendeli.Un tas notiek mūsu futbolā Latvijā.Acīm redzot milzīga starpība starp 1.līgu un virslīgu.Kā citādi to lai izskaidro.Kaut kas līdzīgs ir droši vien arī Gauračam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-29 09:50, pirms 16 gadiem
alguns rakstīja: Tas ,ka pie dublieriem sit golus vēl neko nenozīmē.Gribiet piemēru Latvijā.
Uzbrucējs Aleksandrs Čekulajevs.Pirmajā līgā pagājušā sezonā vairāk kā
piecdesmit vārt,šogad dublieros arī sit,bet FK Jūrmalas pamatsastāvā
piecpadsmit aizvadītajās spēlēs vieni vārti un tie paši ar pendeli.Un tas notiek mūsu futbolā Latvijā.Acīm redzot milzīga starpība starp 1.līgu un virslīgu.Kā citādi to lai izskaidro.Kaut kas līdzīgs ir droši vien arī Gauračam.

Nu negribu celt kašķi, bet man liekas ka Latvijas virslīgai līmenis nav diži augstāks (ja ne zemāks) kā I'tālijas otrai līgai

  +1 [+] [-]

, 2008-08-29 10:19, pirms 16 gadiem
algun, starpība jau tāda, ka Čekulajevam vismaz tika dota iespēja, Gauračam - pagaidām ne

     [+] [-]

, 2008-08-29 11:47, pirms 16 gadiem
Gorkšs izspēlējās pāris sezonas pa Zviedriju,
atgriezās
pāris sezonas Latvijā nospēlēja
un tikai tad uz Angliju devās...

sandris1 rakstīja: kas vēl jādar???

par agru tu aizdzinies uz turieni, vismaz esi arādījis nākošajiem piemēru, ka nevajag braukt prom bojāt sev karjeru, malacis, tagad sēdi.

Gorkšs malacis, neko nenosteidza, tagad tēmē uz EPL ar labu kontraktu.

Lūk TĀ tev bij jādara, a tagad, nu nez, gaidi brīnumus.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-29 12:09, pirms 16 gadiem
Lidziigi kaa Mārim ar "Dinamo"..
lauz liigumu un ej pats mekele.. dari kko.. nepaliec tur kur Tevi nenovertee..

     [+] [-]

, 2008-08-29 16:27, pirms 16 gadiem
Viss buus ok! Vinsh veel paradis sevi gan Italijaa gan Latvijas izlasee. Tagad vinsh ir pareizaa celjaa un ar savu dziivi apmerinaats!

     [+] [-]

, 2008-08-30 13:42, pirms 16 gadiem
Nav ko sēdēt dublieros. Ja pat pierādot sevi neizdodas, tad jāiet kaut kur citur. Pirmais variants vārētu būt Blackpool. Veiksmi! Bet, lai ko tu darītu nepaliec dublieros un meklē sev jaunu klubu!