Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšam un "QPR" uzvara pārbaudes spēlē

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gorkšam un "QPR" uzvara pārbaudes spēlē
Gorkšs izrāda sašutumu par piešķirto pendeli iepriekšējā draudzības spēlē
Foto: www.qpr.co.uk

Šodien pārbaudes spēli pirms gaidāmās futbola sezonas aizvadīja Kaspara Gorkša pārstāvētais "Queens Park Rangers". Ar 2:1 tika uzvarēta "Wycombe Wanderers" vienība.

"Wycombe Wanderers" pagājušajā sezonā spēlēja Anglijas pēc spēka 4. līgā ("League Two") un kvalificējās 3. stiprākajai līgai ("League One"). "QPR", kā zināms, spēlē 2. līgā ("Championship"), un atšķirība līmeņos bija manāma - Gorkša komandai piederēja liels teritoriāls pārsvars un jau pēc 10 spēlētām minūtēm bija 2:0 "QPR" labā. Tiesa, galu galā mačs noslēdzās ar "Wycombe" cienīgo 1:2.

Gorkšs laukumā pavadīja visas 90 minūtes, un spēles aprakstā nav minētas nekādas viņa darbības, jo, kā minēts, pārsvarā uzbruka "QPR". Jāpiebilst, ka "QPR" sākumsastāvs jau otro cīņu pēc kārtas ir nemainīgs, kas varētu nozīmēt, ka šie paši vīri arī uzsāks Čempionāta 1. kārtas spēli. Otrs mūsu pārstāvis Londonas klubā vārtsargs Elvijs Putniņš šodien bija spēlei 18 pieteikto spēlētāju sarakstā, tomēr tā arī palika uz rezervistu soliņa - spēlēja kluba izteiktais pirmais numurs čehs Radeks Černijs.

"QPR" pirms jaunās sezonas atlikušas divas pārbaudes spēles - jau rīt tikšanās ar "Kettering Town" (Anglijas 5. līga), kurā iespējams labākajiem tiks dota atpūta, savukārt sestdien, 1. augustā, mačs ar "Southampton" (tagad jau tikai 3. līga). Jauno sezonu Čempionātā "QPR" uzsāks 8. augustā, savā laukuā uzņemot "Blackpool", kura prezidents ir Latvijas uzņēmējs Valērijs Belokoņs.

Vēl piebildīsim, ka šodien pārbaudes spēli aizvadīja arī Māra Verpakovska pārstāvētais Grieķijas "Ergotelis". Tika nospēlēts neizšķirti 0:0 ar Bulgārijas "Lokomotiv". Verpakovskis nespēlēja.

Izmantotie resursi:
qpr.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2009-07-29 00:16, pirms 15 gadiem
kaa parast maarelis nespeeleeja ... huinja

  +3 [+] [-]

, 2009-07-29 00:24, pirms 15 gadiem
QPR pret southamptonu majas spele vai izbraukuma??? labprat aizietu uz so speli!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-29 00:30, pirms 15 gadiem
mozolis rakstīja: QPR pret southamptonu majas spele vai izbraukuma??? labprat aizietu uz so speli!
QPR spēlēs mājās.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-29 00:56, pirms 15 gadiem
skatos ka šie ar visai švakām komandām spēlē. Bet gan jau treneris labāk zinās kādu stratēģiju izmanott

  +4 [+] [-]

, 2009-07-29 08:18, pirms 15 gadiem
bilde +