Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Čekulajevam uzvaras vārti Igaunijā, Kļavas "Anzhi" paceļas uz pirmo vietu

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Čekulajevam uzvaras vārti Igaunijā, Kļavas "Anzhi" paceļas uz pirmo vietu
Aleksandrs Koliņko runājas ar tiesnesi
Foto: onedivision.ru

Vakar un šodien ārzemju klubos spēles aizvadījuši vairāki Latvijas futbolisti. Oskara Kļavas Mahačkalas "Anzhi", pateicoties uzvarai pret "Lokomotiv" ar 2:1, izvirzījusies Krievijas Premjerlīgas līderpozīcijās. Diemžēl Kļava atkal laukumā neizgāja. Vārtus Igaunijas čempionātā guvis Aleksandrs Čekulajevs, palīdzot savai Narvas "Trans" uzvarēt.

Šodien Igaunijas čempionātā Aleksandra Čekulajeva un Aleksandra Abramenko pārstāvētā Narvas "Trans" ar 1:0 pārspēja "Paide Linnameeskond" komandu. Vienīgos vārtus mača 64. minūtē iesita tieši Čekulajevs, kuram tas jau 11. rezultatīvais sitiens čempionātā, kas uzbrucēju ierindo labāko vārtu guvēju saraksta otrajā vietā. Viņš šodien laukumā aizvadīja 90 minūtes, gluži tāpat kā Abramenko. "Trans" tabulā atrodas ceturtajā vietā ar 13 spēlēs iegūtiem 22 punktiem.

Krievijas Premjerlīgā Mahačkalas "Anzhi" ar 2:1 uzvarēja Maskavas "Lokomotiv". Oskara Kļavas nebija pat pieteikumā. Turnīra tabulā "Anzhi" pašlaik ir pirmajā vietā, tomēr jāatzīmē, ka aizvadīto spēļu skaits komandām nav vienāds – Aleksandra Cauņas Maskavas "CSKA" atpaliek tikai par punktu un ir aizvadījusi par diviem mačiem mazāk.

Edgara Gaurača Krasnojarskas "Enisey" Krievijas 1. Divīzijas turnīrā ar 0:1 piekāpās Brjanskas "Dinamo", līdz ar to pārtraucot piecu uzvarētu spēļu sēriju. Gauračs laukumā pavadīja visas 90 minūtes, piedaloties arī savas komandas reālākajā iespējā gūt vārtus – pēc veiksmīgas mūsu futbolista piespēles nespēja izcelties viņa komandas biedrs Bulats. Savukārt Kaļiņingradas "Baltika" cīnījās 0:0 ar Vladivastokas "Luch". Aleksandrs Koliņko sargāja "Baltika" vārtus visu maču, bet Maksims Rafaļskis tika nomainīts 80. minūtē. Turnīra tabulā "Enisey" (6-3-3) ar 21 punktu atrodas piektajā pozīcijā, bet "Baltika" (2-7-3) ir 16. vietā.

Baltkrievijas čempionātā Mogiļevas "Dnepr" ar 3:1 uzvarēja "Minsk". Artūrs Silagailis šoreiz nespēlēja. Kopvērtējumā "Dnepr" gan vēl ir pēdējā vietā, tiesa, Brestas "Dinamo" ir tikpat daudz punktu.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...
ФК Енисей
football.by
JK Narva Trans - официальный сайт

     [+] [-]

, 2011-05-28 20:20, pirms 13 gadiem
Čekulajevs turpina spīdēt Igaunijā. Malacis. Iespējams, ka pēc sezonas viņu pamanīs kāds labs patālāks klubs ar šādu rezultativitāti. Jācer.

Krievijas sakarā ļoti žēl par Kļavu, kurš netiek pie spēles laika. Cerams, ka izlasē viss viņam būs kārtībā. Cauņa droši vien CSKA arī nepaliks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja