Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Turkovam vārti; Vaņinam lieliska iespēja iekļūt Šveices kausa finālā

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Turkovam vārti; Vaņinam lieliska iespēja iekļūt Šveices kausa finālā
Andris Vaņins
Foto: www.lematin.ch

Šovakar plkst. 21:15 Šveices kausa pusfināla maču futbolā aizvadīs Andris Vaņins un viņa pārstāvētā "Sion", kas tiksies ar otrās līgas pārstāvi "Biel-Bienne". Toties vakar vārtus Ungārijas čempionātā guva Daniils Turkovs, palīdzot savai "ZTE" gūt uzvaru.

Turkova vārti palīdz "ZTE" uzvarēt

Vakardienas Ungārijas futbola čempionāta mačā ar vārtu guvumu izcēlās Daniils Turkovs, palīdzot savai "Zalaegerszegi TE" ar 2:1 uzvarēt "Siófok" komandu. Turkovs 15. minūtē izvirzīja "ZTE" vadībā, bet otrā puslaika sākumā par pārkāpumu pret viņu uz "Siófok" vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens. Tas tika realizēts (2:0), nodrošinot "ZTE" uzvaru – pretinieki vien spēja gūt goda vārtus. Turnīra tabulā Latvijas futbolista pārstāvētais klubs ar bilanci 12-4-9 un 40 izcīnītiem punktiem ieņem piekto vietu, tikai par diviem atpaliekot no trešās pozīcijas.

Vaņinam iespēja iekļūt Šveices kausa finālā

Ja citas vadošās Šveices Superlīgas komandas jau paspējušas no kausa izcīņas izstāties, Andra Vaņina pārstāvētajai "Sion" ir labas izredzes iekļūt finālā. Atskatoties uz Sionas veiksmēm iepriekšējās turnīra kārtās – pirmajās divās kārtās pārliecinoši pārspētas amatieru komandas (4:0, 5:0), bet 1/8 finālā ar otrās līgas klubu "Lugano" nācās paspēkoties papildlaikā (3:2). Vairāk par 90 minūtēm varēja prasīt 1/4 fināls pret Cīrihes "Grasshopers", tomēr Gorans Obradovičs 87. minūtē pamanījās izraut uzvaru pamatlaikā.

Šovakar "Sion" pretiniece ir "Biel-Bienne" – Šveices otrās spēcīgākās līgas klubs, kurā "Biel-Bienne" ar bilanci 9-5-8 pašlaik ieņem sesto vietu bez reālām cerībām uz tikšanu kaut vai "play-off" kārtā cīņai par iekļūšanu Superlīgā. Taču kausa izcīņā klubam veicas lieliski – tas pamanījies no cīņas izsist ne tikai Superlīgas augšgala komandu "Luzern", bet pat tās čempioni Bāzeli. Tomēr ir skaidrs, ka "Sion" ir augstākas klases komanda un šovakar (mačs sākas plkst. 21:15) tai jānodrošina vieta finālā.

Tajā savu pretinieci gaida "Neuchâtel Xamax" – viena no Sionas niknākajām pretiniecēm. Abu komandu cīņas ir bijušas spraigas arī šajā sezonā, kas noteikti solītu arī emocijām bagātu kausa izcīņas finālu, kurā gan "Sion" vēl jāiekļūst. Jāpiebilst, ka šajā nedēļā Latvijas izlases vārtsarga pārstāvēto klubu gaida vēl viena svarīga spēle – Superlīgā pret jau pieminēto līderi "Basel". Tajā gan nāksies iztikt bez Andra Vaņina, kuram jāizlaiž mačs savākto brīdinājumu dēļ.

Izmantotie resursi:
Live Sport und News bei sportal.ch
Adatbank - NSO

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-28 19:43, pirms 13 gadiem
kads zina varbut kur pa sattv var redzet sito speli? izmekleju savus forumus, tuksh.Paldies

     [+] [-]

, 2011-04-28 20:00, pirms 13 gadiem
pasham izdevas sameklet. Hotbird 13E kanali SF zwei, TSR 2 un HD Suisse

     [+] [-]

, 2011-04-28 22:16, pirms 13 gadiem
You can visit Daniils Turkovs goal here:
Direct link to video: zte.xtreemhost.com

Best regards!
ZTE FC nem-hivatalos honlap - www.zte.hu -...

     [+] [-]

, 2011-04-29 18:24, pirms 13 gadiem
Skaisti Turkovs pielaboja bumbu pēc sitiena, kad guva vārtus. Baigais malacis. Latvieši iekaro Ungārijas futbola skatuvi.