Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Perepļotkins iesit Āzijas kausā, Rafaļskis atkal spēlē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Perepļotkins iesit Āzijas kausā, Rafaļskis atkal spēlē
Andrejs Perepļotkins cīņā par bumbu
Foto: www.fcnasaf.uz

Azerbaidžānas kausa izcīņas pirmajā pusfinālspēlē ar zaudējumu nācies samierināties Aleksandra Starkova trenētajam "Baku", kas viesos ar 0:1 piekāpās "Khazar". Toties Slovākijas kausa finālā spēlēs Artūra Zjuzina pārstāvētā "Žilina". Vēl patīkamāks noskaņojums Andrejam Perepļotkinam, kura "Nasaf" Āzijas kausa spēlē ar 9:0 sagrāva "Dempo", savukārt Perepļotkins guva vienus vārtus un atdeva divas piespēles.

Starkovs var palikt bez Eirokausiem

Neveiksmes Azerbaidžānā turpina vajāt Starkova "Baku". Vietējā čempionātā nav uzvarēts septiņās spēlēs pēc kārtas, tādējādi turnīra tabulā augstāk par sesto vietu nav izdevies pakāpties. Vienīgā cerība nodrošināt vietu Eirokausos ir veiksmīga dalība kausa izcīņā. Pirmajā pusfinālspēlē viesos pret "Khazar" sasniegt labvēlīgu rezultātu neizdevās - 0:1. Vienīgie vārti pirmā puslaika vidū Vinstonam Parksam.

Ar divām nullītēm uz rezultāta tablo noslēdzās otra pusfinālspēle, kurā tikās "Inter" un "AZAL". Interiešu rindās laukumā visas 90 minūtes pavadīja Ģirts Karlsons, bet "AZAL" aizsardzību visu maču cementēja Ritus Krjauklis. Atbildes spēles tiks aizvadītas 4. maijā, bet fināls paredzēts 24. maijā.

Zjuzinam fināls un spēle ar līderi

Slovākijas futbola čempionāta 27. kārtas spēlē pret "Ružomberok" laukumā nav ticis Artūrs Zjuzins, bet cīņa noslēdzās bez vārtu guvumiem. Ja šajā mačā Latvijas pussargs nespēlēja, Slovākijas kausa pusfināla atbildes mačā pret "Zlate Moravce" (0:1) viņam 56 minūtes. Divu maču summā "Žilina" uzvarēja ar 3:1, un finālā samēros spēkus ar principiālo pretinieku Bratislavas "Slovan". Šis mačs 8. maijā, bet jau rīt Slovākijas čempionāta spēle pret turnīra līderi "Senica", kura Zjuzina pārstāvēto vienību apsteidz par diviem punktiem.

Perepļotkins gūst vārtus 9:0 spēlē

Āzijas futbola konfederācijas kausa grupu turnīra 4. kārtas spēlē par pamatīgu izrādi parūpējās Uzbekistānas "Nasaf", kas savā laukumā uzņēma Indijas "Dempo". Viesos pretinieks tika uzvarēts ar 4:0, bet savā laukumā 12 000 tūkstošu skatītāju klātbūtnē tas tika pazemots vēl vairāk - 9:0. Vērts piebilst, ka tā ir visu laiku lielākā sagrāve AFC kausa vēsturē!! Taisnības labad jāsaka, ka visus vārtus salaida indiešu rezerves vārtsargs, kurš nomainīja cīņas sākumā traumēto pamatsastāva vārtu vīru. Turpinot tēmu par "Dempo" nelaimēm, slimnīcā ar veselības problēmām nokļuvis kluba galvenais treneris.

Perepļotkins laukumā pavadīja 64 minūtes, laukumu pametot pie rezultāta 7:0. Viņš asistēja partnerim pirmo vārtu guvumā (precīzs centrējums), pats guva komandas otros vārtus (ieraidīja bumbu tukšos vārtos pēc lieliskas parnera piespēles), kā arī aktīvi līdzdarbojās arī nākamajos divos vārtu guvumos. Lieliska spēle Perepļotkinam, kura komanda jau nodrošinājusi vietu nākamajā turnīra kārtā. Četrās spēlēs četras uzvaras, bet Andrejam jau trīs vārti un tikpat piespēles.

Žuļevam turpina uzticēties Ungārijā

Ungārijas futbola čempionātā nospēlētās minūtes turpina krāt pussargs Vadims Žuļevs. Viņa pārstāvētā "Lombard Papa" savu skatītāju priekšā ar 2:1 pārspēja "ETO". Žuļevam pilna spēle, dzeltenā kartīte, kā arī divi izprovocēti plāksteri.

Visa spēle arī Vitālijam Meļņičenko, taču "Szolnok" palika bez punktiem - mājās ar 0:1 zaudēts "Vasas".

Pret Gauraču nopelna brīdinājumu, Rafaļskis nāk uz maiņu

Krievijas Nacionālajā līgā pie punkta tikusi Krasnojarskas "Enisey", kas nospēlēja 1:1 ar "Kamaz". Edgars Gauračs šoreiz pie bumbas tika visnotaļ reti, toties izprovocēja pretinieku uz dzelteno kartīti. Laukumā viņš pavadīja 89 minūtes, pēc kā tika nomainīts. Interesanti, ka Edgars vairs nav vienīgais komandas futbolists, kurš šosezon guvis vārtus - ar spēcīgu un precīzu sitienu šodien izcēlās viņa partneris Sergejs Šarins. Šarinam vieni vārti, Gauračam trīs reizes vairāk.

Krievijā pamazām nostiprināties sāk Maksims Rafaļskis. Viens no bijušajiem "Liepājas Metalurga" līderiem starpsezonā pārcēlās uz Kaļiņingradas "Baltika", taču līdzšinējās piecās spēlēs laukumā bija devies tikai vienu reizi. Sestās kārtas spēlē pret "Gazovik" Maksims spēli iesāka no rezervistu soliņa, bet 81. minūtē metās cīņā, palīdzot "Baltika" nosargāt neizšķirtu 1:1. Interesantākais, ka šajā spēlē kaļiņingradieši guva savus pirmos(!) vārtus šosezon, taču turnīra tabulā joprojām atrodas pēdējā vietā. Aleksandrs Koliņko komandas vārtus sargāja visu spēli, vairākās situācijas glābjot vienību.

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası
®ilinskż večernķk a.s., Dolnż val 16, 010 01...
Official Home of Asian Football
Футбольная Национальная Лига | Лиги

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-28 17:52, pirms 13 gadiem
Mao Dzedun rakstīja: Es pis............
Nu tad ej arī!
Slēpts komentārs: X-Men

  +8 [+] [-]

, 2011-04-28 19:54, pirms 13 gadiem
Atka Perepļotkins iesit, apskaužama regularitāte

     [+] [-]

, 2011-04-29 18:13, pirms 13 gadiem
Liels prieks par Žuļevu, kam beidzot spēles laiks tiek dots. Talantīgs puisis, agri pārcēlās prom uz Ungāriju no Daugavas, bet tā regulāri līdz šim spēlēt netika. Prieks arī par Zjuzinu. Tiek spēlēt tik labā komandā un, ļoti iespējams, drīz jau tiks pie savas pirmās medaļas. Perepļotkins atvēties Uzbekistānā. Labi 9:0 - tā nav diez ko samērīga spēle spēku ziņā -, bet tomēr prieks, ka Andrejs turpina izcelties. Skonto bija iestājusies stagnācija. Jauns posms dzīvē un uzreiz uzlabojies sniegums. Beidzot spēles laiks arī Rafaļskim. Gan jau Baltika pacelsies tabulā. Jāiespēlējas vēl. Tas pats attiecas arī uz Gaurača Yenisey.

Veiksme jāvēl arī mūsu azerbaidžāņiem, lai vismaz kāds pie medaļas tiek. Labi, ka mūsējie tiek spēlēt, bet liekas, ka Starkovs ilgi pie Baku stūres nenoturēsies. Tās gan nav tikai viņa komandas. Jau vācietim ar komandu negāja. Vajag vienkārši pārbūvēt sastāvu acīmredzot.

  -1 [+] [-]

, 2011-04-30 07:38, pirms 13 gadiem
Ļoti svarīga dienas ziņa-Talantīgais Perepļotka iesit tiem čurkam golu!