Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ivanovs ar "Ajax" pārvar 1/4 fināla barjeru DĀR

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ivanovs ar "Ajax" pārvar 1/4 fināla barjeru DĀR
Deniss Ivanovs (Keiptaunas "Ajax")
Foto: www.psl.co.za

Kārtējās spēles ārzemēs aizvadījuši Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Pāvels Doroševs ļāva "Qabala" nosargāt neizšķirtu Baku, bet Deniss Ivanovs palīdzēja Keiptaunas "Ajax" izcīnīt uzvaru "Telkom" kausa izcīņas 1/4 finālā.

Ukrainas Premjerlīgā futbolā šodien otro spēli pēc kārtas uz rezervistu soliņa palika Latvijas izlases pussargs Vladimirs Koļesņičenko, bet viņa pārstāvētā Odesas "Chernomorets" savā laukumā izcīnīja neizšķirtu pret "Illychivets" - 1:1. Ar 19 punktiem 22 mačos "Chernomorets" turnīra tabulā joprojām ieņem 13. vietu 16 komandu konkurencē, bet līdere ar 52 punktiem ir Doņeckas "Shakhter".

Azerbaidžānas čempionātā futbolā šodien neizšķirti 1:1 pret "Baku" viesos nospēlēja "Qabala", kuras vārtus visas 90 minūtes sargāja mūsu futbolists Pāvels Doroševs. Viņš turklāt pildīja komandas kapteiņa funkcijas un vairākkārt glāba komandu no vārtu zaudējuma. Ar 11 punktiem 13 mačos "Qabala" joprojām ir 6. vietā turnīra tabulas pirmajā sešiniekā.

Dienvidāfrikas Republikā notiekošajā "Telkom" kausa izcīņā veiksmīgi turpina spēlēt Keiptaunas "Ajax", kuru pārstāv mūsu izlases aizsargs Deniss Ivanovs. "Ajax" šodien 1/4 finālā ar 2:1 pieveica "Golden Arrows" un iekļuva 1/2 finālā, kur 3. aprīlī gaida cīņa pret "AmaZulu". Ivanovs šodien laukumā pavadīja visas 90 minūtes un nopelnīja dzelteno kartīti, kas diemžēl liegs mūsu aizsargam piedalīties 1/2 finālā.

Rumānijas čempionāta mačam pret "Bistrita" šodien atkal netika pieteikts Latvijas futbolists Andrejs Butriks, kura pārstāvētā "Ceahlaul" piedzīvoja zaudējumu izbraukumā ar 0:1. Turnīra tabulā "Ceahlaul" ar 19 punktiem 24 spēlēs ieņem priekšpēdējo, 17. vietu. Līdere ar 43 punktiem ir "Cluj".

Visbeidzot Čehijas 2. futbola līgā lielisku spēli aizvadījis Latvijas vārtsargs Maksims Uvarenko, kurš palīdzēja savai komandai "Jihlava Vysočina" ar 1:0 pieveikt spēcīgāko līgas komandu "Usti nad Labem". Maksims laukumā pavadīja visu spēli, vairākkārt nospēlējot lieliski. Šis panākums viņa komandai turnīra tabulā ļāvis pacelties uz devīto vietu 16 komandu konkurencē. Atpalicība līdz labāko sešiniekam sastāda vien trīs punktus.

Izmantotie resursi:
chernomorets.odessa.ua
azerisport.com
prosport.ro

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-03-28 19:26, pirms 14 gadiem
Žēl, ka Deniss nespēlēs pusfinālā. Jācer, ka finālā spēlēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-28 21:32, pirms 14 gadiem
Liels prieks par Ivanovu un vēl lielāks par Uvarenko. Cerams, ka beidzot būs atradis klubu, kur var būt stabils pamatvārtsargs, tāpat kā Doroševs. Mazliet žēl par Koļesņičenko - jau tā ilgi nav spēlējis un tagad atkal rezervē jāsēž. Butriks? Vēl ir laiks. Tikai nesaprotu vienu - nafig viņu īrē, ja nelaiž spēlēt? Labi, par Gauraču Rumānijā skaidrs... Rapid ir augsta līmeņa komanda, kur konkurence liela. Trenerim vietējie favorīti, bet Butriks? Ceahlaul jau nav nekāds grands. Vidusmēra rumāņu komanda. Butriks viņu līmenim ir vairāk nekā atbilstīgs...

Turās, mūsējie.

P.S. Runājot par mūsējiem, drīzumā plānoju uztaisīt visu leģionāru sarakstu, tikai šoreiz ar pāris uzlabojumiem, ja salīdzina ar pagājušo gadu!