Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Koļesņičenko debitē ar uzvaru

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Koļesņičenko debitē ar uzvaru
Vladimirs Koļesņičenko ("Chernomorets")
Foto: www.chernomorets.odessa.ua

Šodien Ukrainas Premjerlīgā futbolā ar uzvaru debitēja Latvijas izlases pussargs Vladimirs Koļesņičenko, kurš palīdzēja savai Odesas "Chernomorets" mājās ar 2:0 pieveikt Simferopoles "Tavriya".

Vakar jau ziņojām, ka līgumu ar Ukrainas Premjerlīgas vienību Odesas "Chernomorets" parakstījis Latvijas izlases pussargs Vladimirs Koļesņičenko. Šodien viņš jaunās komandas rindās debitēja čempionāta 18. kārtas mačā - "Chernomorets" savā laukumā uzņēma Simferopoles "Tavriya". Jau pašā mača sākumā viesi palika mazākumā, kad par pēdējās cerības sodu no laukuma tika noraidīts "Tavriya" vārtsargs Starcevs. Puslaika turpinājumā gan viesi aizsardzībā neiesēdās un izrādīja cienījamu pretestību, bieži uzbrukdami arī paši.

Savukārt "Chrenomorets" līdz rezultatīvam uzbrukumam ikreiz pietrūka nedaudz - vai nu meistarības, vai veiksmes. Otrajā puslaikā mājinieki pakāpeniski pārņēma iniciatīvu, kontrolējot bumbu arvien biežāk un uzbrūkot vairāk. Tas atmaksājās 75. minūtē, kad pēc centrējuma viesu vārtsargu beidzot pārspēja Griško. Līdz mača beigām abas komandas apmainījās dažiem bīstamiem uzbrukumiem, un kompensācijas laikā mājinieki guva otros vārtus - Sausedo no 25 metru attāluma pārcēla bumbu pāri viesu vārtsargam - 2:0. Līdz ar to "Chernomorets" pirmajā gada spēlē izcīnījusi uzvaru (2:0), kas Odesas komandai bija tikai ceturtais panākums šosezon.

Vladimirs Koļesņičenko izgāja "Chrenomorets" pamatsastāvā un tika nomainīts 74. minūtē (mirkli pirms Odesas gūtajiem vārtiem). Sev atvēlētajā laikā Koļesņičenko kļūdas nepieļāva, izcēlās ar dažām labām piespēlēm, kā arī trīsreiz bija uzbrukuma smailē - vienreiz Vladimira sitienu no gaisa notvēra vārtsargs, otrreiz Koļesņičenko mazliet pietrūka, lai aizsniegtos līdz partnera piespēlei, bet trešoreiz mūsu pussarga tālsitiens lidoja krietni pāri vārtiem.

Ar 15 punktiem 17 spēlēs "Chrenomorets" turnīra tabulā pakāpusies uz 13. vietu. Līdere ar 45 punktiem ir Kijevas "Dynamo". Odesas komanda joprojām ir visnerezultatīvākā visā čempionātā - tikai 11 gūto vārtu. Nākamo maču "Chrenomorets" aizvadīs nākamsvētdien, 7. martā, kad viesosies Kijevā pie "Obolon".

Savukārt vakar spēles aizvadīja citu Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi ārzemēs. Sofijas "CSKA" ar 3:2 pieveica Plovdivas "Lokomotiv" (Viktors Morozs palika "CSKA" rezervē), "Lombard Papa" Ungārijā, Vadimam Žuļevam paliekot uz rezervistu soliņa, nospēlēja neizšķirti 0:0 pret "MTK Budapest", bet Deniss Romanovs nemaz nebija pieteikts Prāgas "Slavia" mačam pret "Bohemians" (1:0). Savukārt Andra Vaņina "Sion" un Artjoma Rudņeva "ZTE" paredzētie mači tika atcelti neatbilstošas laukumu kvalitātes dēļ.

Izmantotie resursi:
football.ua
cska.bg
nemzetisport.hu
slavia.cz
sportal.ch

     [+] [-]

, 2010-02-28 15:18, pirms 14 gadiem
Šodien Edgara Rapid spele.. spele sakas 17:00 pec LV laika

     [+] [-]

, 2010-02-28 15:29, pirms 14 gadiem
ervains91 rakstīja: Šodien Edgara Rapid spele.. spele sakas 17:00 pec LV laika
Jā, bet pamatsastāvā viņš par 95% vēl nebūs. Varētu iziet uz maiņu ~60.min, bet viss jau ir atkarīgs no spēles gaitas.

     [+] [-]

, 2010-02-28 16:38, pirms 14 gadiem
Miķelis Osis rakstīja: Jā, bet pamatsastāvā viņš par 95% vēl nebūs. Varētu iziet uz maiņu ~60.min, bet viss jau ir atkarīgs no spēles gaitas.
tapat.. jaseko lidzi jau ir

     [+] [-]

, 2010-02-28 18:25, pirms 14 gadiem
Laba debija Vladimiram. Daudz uzvaru arī turpmāk!

Pārējiem tā pašvakāk... uz soliņa jāsēž...

Starp citu, twitterī tagad parādījusies ziņa, ka Morozs tikšot izīrēts kādam klubam. Starp kandidātiem ir arī FKV un LM!