Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Mūsu lietuviešiem punkts pret līderi (papildināts)

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Mūsu lietuviešiem punkts pret līderi (papildināts)
Jurijs Popkovs
Foto: Mārtiņš Zilgalvis, f64

Nedēļas nogalē ārzemju futbola čempionātos aizvadītas kārtējās spēles ar Latvijas futbolistu līdzdalību. Vērtīgu neizšķirtu pret "Vētra" šodien Lietuvā izcīnīja Jurija Popkova trenētais "Tauras", ir jaunumi arī no Īrijas, Azerbaidžānas, Ungārijas un Ukrainas.

Azerbaidžānas čempionātā futbolā šodien tika aizvadītas atlikušās 6. kārtas spēles. Genadijs Soloņicins no rezervistu soliņa noraudzījās kā viņa pārstāvētā "Simurq" izbraukumā ar 1:0 pārspēj "Neftchi". Savukārt Nikolajs Kozačuks izgāja "Olimpik" pamatsastāvā pret "Turan" (3:3) un tika nomainīts 65. minūtē. Ar desmit punktiem piecos mačos "Simurq" (Soloņicins) ir līdere Azerbaidžānas čempionātā, tikpat punktu, taču sliktāka vārtu attiecība ir Baku "Inter" (Rubins, Karlsons), kas atrodas 3. pozīcijā. "Olimpik" (Kozačuks) un "Qabala" (Doroševs) ar pieciem punktiem dala 7. - 8. vietu.

Lietuvas čempionātā futbolā šodien Jurija Popkova trenētā "Tauras" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar čempionāta līderi "Vētra". Mājinieku rindās visu maču laukumā pavadīja Vladimirs Žavoronkovs un Oļegs Semjonovs, bet Jānis Vaitkus tika nomainīts 90. minūtē. Ar 31 punktu 24 mačos "Tauras" turnīra tabulā ieņem 5. vietu. Līdere ar 51 punktu 23 spēlēs ir "Vētra".

Īrijas Premjerlīgā 29. kārtā Guntars Silagailis laukumā pavadīja pirmo puslaiku "Cork City" mačā pret "St. Patrick's Athletic" (1:1), kamēr Gints Freimanis spēlē nepiedalījās. Silagailis sev atvēlētajā laikā atzīmējās ar neizmantotu vārtu gūšanas iespēju. Turnīra tabulā "Cork City" ar 48 punktiem 28 mačos ieņem 4. vietu kamēr "St. Patrick's Athletic" atrodas 7. pozīcijā ar 30 punktiem. Līdere ar 60 punktiem ir "Shamrock Rovers".

Ungārijas čempionātā vakar tika aizvadītas 9. kārtas spēles. Artjoma Rudņeva pārstāvētā "ZTE" mājās ar 3:2 pārspēja "Kecskemet". Rudņevs laukumā pavadīja visu maču, piedalījās otro vārtu guvumā, izprovocēja pret sevi dzelteno kartīti, kā arī nerealizēja dažas vārtu gūšanas izdevības. Savukārt Vadima Žuļeva "Lombard Papa" izbraukumā ar 3:1 pārspēja "Honved", bet mūsu futbolists palika rezervē. Turnīra tabulā "Lombard Papa" ar 18 punktiem ieņem 2. vietu, kamēr "ZTE" atrodas 9. pozīcijā.

Ukrainas čempionātā atkal pie vārda Krivijrigas "Kryvbas" pirmajā komandā nav ticis latviešu aizsargs Artūrs Silagailis, kurš "Kryvbas" dublieru sastāvā aizvadīja visu maču pret Doņeckas "Metallurg" un atzīmējās ar dzelteno kartīti.

Izmantotie resursi:
nemzetisport.hu
azerisport.com
futbolas.lt
fpl.ua
loi.ie

     [+] [-]

, 2009-09-27 18:37, pirms 15 gadiem
vareja jau kadu tabulu ielikt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja