Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Verpakovskis debitē "Ergotelis" sastāvā

Agris Suveizda

Verpakovskis debitē "Ergotelis" sastāvā
Māris Verpakovskis
Foto: www.ergotelis.gr

Latvijas izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis debitējis sava jaunā kluba "Ergotelis" sastāvā, dodoties laukumā jau pamatsastāvā. "Ergotelis" ar 1:0 uzvarēja Turcijas "Kasimpasa".

Beidzot esam sagaidījuši Latvijas izlases uzbrucēja Māra Verpakovska (29) debiju Grieķijas Superlīgas klubā "Ergotelis", kur Māris pavadīs turpmākos divus gadus. Verpakovskis izgāja komandas pamatsastāvā. Māris ar savu aktivitāti izcēlās arī vienīgo vārtu guvumā, kad pēc viņa piespēles lietuvietis Deivids Česnauskis tika nogāzts pretinieku soda laukumā, bet brazīliešu pussargs Žuniors realizēja piešķirto 11m soda sitienu. Verpakovskis pēc pirmā puslaika tika nomainīts. Spēle pret Turcijas Superlīgas jaunpienācēju "Kasimpasa" noslēdzās ar minimālu "Ergotelis" uzvaru 1:0. Atgādinām, ka pirmajās divās pārbaudes spēlēs pret Bukarestes "Rapid" (0:0) un Turcijas "Gaziantepspor" (1:2) Verpakovskis vēl laukumā nedevās. No treniņnometnes Nīderlandes pilsētā Hendelo "Ergotelis" Grieķijā atgriezīsies augusta sākumā.

"Tā mums bija trešā pārbaudes spēle. Sastāvā debitēja Verpakovskis un Leals [urugvajiešu uzbrucējs, kurš uz "Ergotelis" pārgāja vien pirms pāris dienām - aut.], ar kuru sniegumu esmu apmierināts. Tā joprojām ir draudzības spēle, tādēļ rezultāts ir otršķirīgs," pēc spēles kluba oficiālajā mājaslapā sacīja galvenais treneris Nikoss Karageorgu. Serhio Leals laukumā devās, nomainot tieši Verpakovski, bet 69.minūtē pats tika nomainīts.

Pēc pirmajām pārbaudes spēlēm gan spēlētāji, gan treneru korpuss bija ļoti apmierināti ar sniegumu. "Ergotelis" pārsvarā spēlē no aizsardzības, nereti izvēloties taktiku pat ar pieciem aizsargiem un tikai vienu nominālo uzbrucēju. Vismaz vārdos tiek cerēts, ka nākamā "Ergotelis" būs labākā sezona kluba pastāvēšanas vēsturē (aizvadītajā sezonā "Ergotelis" finišēja 9.vietā, kaut arī pirmajā aplī turējās pat četriniekā).

"Sastāvs ir nokomplektēts, un katrā pozīcijā ir vismaz divi labi spēlētāji. Konkurence palīdzēs komandai attīstīties. Sagatavošanās ir vēl labāka nekā pagājušajā gadā. Komanda skrien ātrāk, spēlē labāk, un tā vēl ir tikai draudzības spēle. Mums ir ļoti daudz iespēju progresēt. Mēs labi spēlējam aizsardzībā, spēlējam pacietīgu, kombinacionālu futbolu. Fani no mums sagaida labu spēli. Mēs darīsim visu, lai sasniegtu labākus rezultātus nekā pagājušajā sezonā," kluba mājaslapā sacīja Žuniors.

"Mērķis ir aizvadīt labāko sezonu kluba vēsturē. Jātiek tik augstu, cik iespējams, un jāspēlē labs futbols." uzdevums ir skaidrs arī lietuviešu leģionāram Česnauskim. Atgādinām, ka Grieķijas čempionāts sāksies 22.augustā, kad "Ergotelis" savā laukumā uzņems Atēnu "Panathinaikos".

Izmantotie resursi:
ergotelis.gr

 +16 [+] [-]

, 2009-07-27 00:22, pirms 15 gadiem
Cerams, ka bombardēs tajā Grieķijā.

 +13 [+] [-]

, 2009-07-27 00:23, pirms 15 gadiem
njaa laikam nekaads konkurents jau nav ja izgaaja 45 minuuteeun nogaaja 69 minuutee tas Leals
bet ko zini varbuut bij paaraak labs

  +6 [+] [-]

, 2009-07-27 00:23, pirms 15 gadiem
Lai veicas !
Pieļauju,ka tā ir pēdējā iespēja aizķerties Eiropas apritē - ja arī šeit nesanāks, tad atliks tikai mājupceļš ...

  +7 [+] [-]

, 2009-07-27 00:24, pirms 15 gadiem
lilion23 rakstīja: njaa laikam nekaads konkurents jau nav ja izgaaja 45 minuuteeun nogaaja 69 minuutee tas Leals
bet ko zini varbuut bij paaraak labs
Viņš tik tikko pievienojies komandai. Atklimatizācijas process, varbūt arī vēl nav tā labākā sportiskā forma. Pāragri noteikti neko nevajadzētu spriest.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-27 00:39, pirms 15 gadiem
Dava.. verpi saturies.. Izlasee aug tava maiņa.. takaa Raujies ka vari..

  +3 [+] [-]

, 2009-07-27 01:05, pirms 15 gadiem
Domāju, ka viņam vēl ir iekšā "sagāzt podus", t.i. uzspīdēt Grieķijā un arī izlasē. Hajduk sastāvā bija jau ļoti tuvu savai labākajai formai, bet tad tā trauma... Mārelis vēl parādīs!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-27 10:10, pirms 15 gadiem
Nu tad vēlu veiksmi!
Turies!

     [+] [-]

, 2009-07-27 11:28, pirms 15 gadiem
Pāragri tiešām nav vērts neko spriest. Redzēs kā ies kad sāksies sezona un nopietni mači.

     [+] [-]

, 2009-07-28 12:48, pirms 15 gadiem
Viss buus Ok! Maaris veel spiidees! Galvenais lai veseliiba turaas!